واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اميدوارم مجلس هشتم سهم بيشتري در حوزه جوانان داشته باشد
رييس سازمان ملي جوانان در مورد اقدام اين سازمان براي بررسي دوران نظام وظيفه عمومي گفت: با اجازه از فرمانده كل قوا، بررسي اوليه در ارتباط با موضوعات و آسيب هاي مطرح در دوران سربازي انجام شد و نتايج بررسي به ستاد مشترك نيروهاي مسلح ارائه شده است.
به گزارش باشگاه جواني برنا، رييس سازمان ملي جوانان در نشست صبح امروز كه با حضور نمايندگان رسانه هاي خبري تشكيل شد حضور يافت و عملكرد اين سازمان را تشريح كرد.
حجت الاسلام حاج علي اكبري در ارتباط با عملكرد مجلس هفتم در حوزه جوانان گفت: نظر نمايندگان مجلس را در رفع مشكلات سازمان ملي جوانان جلب كردهايم و تلاش مي كنيم تعامل بيشتري با مجلس هشتم داشته باشيم. سازمان ملي جوانان طي ارزيابي عملكرد مجلس هفتم نتيجه اين گزارش را به مجلس ارايه كرد و بايد گفت بررسي ها نشان مي دهد كه 29 درصد از مصوبات مجلس هفتم در ارتباط با جوانان بوده است.
وي با رد خبر انحلال سازمان ملي جوانان گفت: موضوعي كه چندي پيش توسط يكي از نمايندگان مجلس مطرح شد، مقصود انحلال سازمان نبود بلكه بحث اصلي ادغام بود كه البته هيچ وقت چنين اتفاقي نخواهد افتاد و مطرح شدن آن فقط يك شوخي بود.
معاون رييس جمهور با انتقاد از عملكرد مجلس هفتم در حوزه جوانان گفت: مصوبات مجلس هفتم در ارتباط با جوانان بسيار كم بوده است اما اميدوارم مجلس هشتم سهم بيشتري در حوزه جوانان داشته باشد.
مدير سازمان ملي جوانان گفت: سازمان در بخش هاي دولتي متوقف نشده است بلكه همكاري و هماهنگي با حوزه هاي علميه در مورد رهبري نسل جوان، تعامل با نيروهاي مسلح در خصوص خدمت سربازي، هماهنگي با وزارت علوم و تحقيقات جهت ايجاد رشته مطالعات جوانان كه البته مقدمات آن فراهم شده است، از جمله اقداماتي است كه در زمينه امور جوانان در دست اقدام است.
حاج علي اكبري در خصوص تشكيل مجلس جوانان تصريح كرد: بحث هايي در اين خصوص انجام شده كه بناست در شوراي عالي جوانان مطرح شود و در صورت تصويب اطلاع رساني خواهد شد.
براساس اين گزارش، در بخش مطالعات و تحقيقات سازمان اعتبارات بيش از سه برابر نسبت به سال هاي گذشته تقويت شده است كه حجت الاسلام علي اكبري يكي از اقدامات مهم اين بخش را انجام پيمايش ملي مستقل در خصوص جوانان با نگاه عميق به امور جوانان عنوان كرد كه نتايج آن به طور مفصل تيرماه سال جاري در اختيار رسانه ها قرار خواهد گرفت.
ترسيم سيماي جوانان كشور منوط به ايجاد بانك اطلاعات جامع است كه به ادعاي معاون رييس جمهور با فقدان اين بخش امكان مديريت در عرصه جوانان با مشكلات عديده اي مواجه خواهد شد.
وي افزود: در خصوص موضوع ازدواج، سازمان اقدامات موثري انجام داده است و تلاش شده در يك فرايند 10 ساله اين موضوع به دقت مورد بررسي و كارشناسي قرار گيرد.
رئيس سازمان ملي جوانان اظهار داشت: در سال 86 ، 804 سمن از سازمان اعتبار نامه دريافت كرده اند كه نسبت به سال 85 ، 5/2 درصد رشد داشته است و اين در حالي است كه در سال هاي 79 تا 86 ، تنها 3 هزار و 458 سمن اعتبار نامه دريافت كرده بودند.
وي در مورد اقدام سازمان ملي جوانان در بررسي دوران نظام وظيفه عمومي گفت: با اجازه از فرمانده كل قوا، بررسي اوليه در ارتباط با موضوعات و آسيب هاي مطرح در دوران سربازي انجام شد و نتايج بررسي به ستاد مشترك نيروهاي مسلح ارائه شده است.
حاج علي اكبري خاطر نشان كرد: اين بسته شامل پيشنهاداتي در ارتباط با دوران سربازي بود و بيشترين محور آن اين بود كه از اين فرصت براي ارتقاي مهارت ها و آمادگي براي ورود به زندگي استفاده شود همچنين آسيب هايي كه در اين دوران متوجه جوانان مي شود مورد بررسي قرار گرفت.
معاون رئيس جمهور افزود: در بحث اوقات فراغت هم نگاه وسيع به موضوع داريم به طوري كه برنامه هاي اوقات فراغت بر اساس اطلس هاي تهيه شده به اجرا در مي آيد تا پيش بيني دهه آينده به مديريت بهتر در امور فراغت جوانان منجر شود.
وي گفت: امسال طرح ريزي در امور اوقات فراغت را از آذر ماه آغاز كرديم و با استقرار ستاد ساماندهي ملي برنامه هاي اوقات فراغت تدوين شد.
حمايت از 125 پايان نامه دانشجويي و پژوهش هاي انجام گرفته به انضمام پژوهش هاي استاني و نگاه نزديك به مسايل زمينه هاي ايجاد مراكز مطالعات و پژوهش هاي جوانان در استان ها است كه رييس سازمان ملي جوانان به اجراي دقيق آن ها توسط سازمان اشاره كرد.
وي همچنين تصريح كرد: در بحث شوراي عالي جوانان جلساتي برگزار شده است با مشاركت 19 دستگاه كشور كه در سطوح خوبي شركت كردند و امسال هم به صورت ماهيانه جلسه هايي برگزار مي شود كه جمعا 29 جلسه با بيش از 380 مصوبه از جمله دستاوردهاي اين جلسات بوده است.
معاون رئيس جمهور، در ارتباط با بحث اعتياد به مواد مخدر در نسل جوان نيز گفت: توجه به آسيب ها و شناسايي اين موارد به خصوص اعتياد و مواد مخدر بسيار حائز اهميت است و بايد نتايج آن در اختيار دستگاه هاي مسئول قرار گيرد.
حجت الاسلام علي اكبري با اشاره به اينكه سازمان هاي فعال و هماهنگ با سازمان ملي جوانان در امور خاص جوانان رتبه بندي شده اند، سازمان هلال احمر را با 73 امتياز در رتبه نخست مشاركت و هماهنگي اعلام و كميته امداد را با 67 امتياز و جهاد دانشگاهي را با 63 امتياز در رتبه هاي بعدي عنوان كرد.
وي در پاسخ به سئوال خبرنگاري در ارتباط با بحث ازدواج موقت گفت: بررسي ها نشان مي دهد دوران نامزدي به صورت مشروع مي تواند فرصت مطلوبي براي آشنايي دختران و پسران براي آغاز زندگي مشترك باشد و در ازدواج هاي پايدار نيز به طور حتم بسيار تاثير گذار خواهد بود.
محمدصادق اكبري، مدير كل حوزه رياست سازمان ملي جوانان نيز در پايان از برپايي مراسمي به منظور تجديد بيعت جوانان با آرمان هاي امام خميني(ره) روز 12خرداد در حرم مطهر و با حضور جوانان در كنار مسئولان وزارت آموزش و پرورش، سازمان هلال احمر و سازمان ملي جوانان خبر داد.
رييس سازمان ملي جوانان به سوال خبرنگاران پاسخ ميدهد
معاون رييس جمهور: جواني كردن را به رسميت ميشناسيم
***
در باشگاه جواني برنا ثبت نام كنيد: [email protected]
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 305]