واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مصباحي مقدم :عدم مرزبندي با بيگانگان،گروه هاي داخلي را از چشم ملت مي اندازد
يك نماينده مجلس هفتم با تاكيد بر لزوم مرزبندي گروههاي سياسي با بيگانگان طبق فرمايشات اخيرمقام معظم رهبري، در اين زمينه گفت: شخصيتها و گروههاي سياسي نبايد به گونهاي رفتار كنند كه مرز ميان آنها و بيگانگان و يا علاقهمندان به بيگانگان مخدوش شود و اجازه ندهند كه بيگانگان و يا علاقهمندان به آنها در رمز هويت آنها نفوذ كنند. غلامرضا مصباحيمقدمدر گفتگو با ايسنا با بيان اينكه ملت ايران سابقه مبارزاتي طولاني جهت كسب و حفظ استقلال دارند افزود: متاسفانه در دوران قاجار و پهلوي، دخالت بيگانگان در اين كشور در اوج بود و از اين جهت اين ملت در برابر هرگونه اعمال دخالت خارجي واكنش نشان ميدهند. اين نماينده مجلس هفتم اضافه كرد: هم از نظر فكر و انديشه و هم از نظر عمل سياسي، گروهها، جمعيتها و نخبگان بايد توجه داشته باشند كه نبايد افكار بيگانگان را نمايندگي كرده و اجازه دهند بيگانگان در اين كشور تاثيرگذار باشند و چشم طمع به اين كشور داشته باشند. مصباحي مقدم، ايجاد روابط و مناسبات با بيگانگان كه به گفتهوي موجب چنين سوء برداشتهايي شود را يكي از نكاتي كه بايد از آن پرهيز شود عنوان كرد وگفت: بيگانگان بايد همواره از موضع عزت و حكمت و مصلحت - همان سه راهبرد مقام معظم رهبري - با ما رفتار كنند.
برخي موضعگيريهاي ناخودآگاه احتمال دخالت بيگانگان را تقويت ميكند
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس معتقد است: روي سخن مقام معظم رهبري مبني بر اينكه گروههاي سياسي، مرز خود را با بيگانگان مشخص كنند با بيگانگاني است كه سعي كرده و ميكنند تا از اختلافنظر سياسي داخل ، بهره برداري خاص خود را كنند. حشمتالله فلاحتپيشه در گفتگو با ايسنا اظهار كرد: به طور معمول، رفتار سياسي همه گروههاي سياسي فعال در چارچوب نظام و در داخل كشور ، بايد تابعي از اصول قانون اساسي باشد چون در قانون اساسي توجه و حساسيت ويژهاي بر موضوع هـرگـونـه مـداخـلـه بـيـگـانـه شـده اسـت، لذا مرزبندي گروههاي سياسي با بيگانگان اهميت ويژهاي دارد. به گفته وي در ايام انتخابات، تلاش بيگانگان اين است كه يك همسويي با برخي افراد و گروهها داشته باشند و سياست مداخلهجويانه خود را پيش ببرند. فلاحتپيشه يادآور شد: برخي موضعگيريهاي عمدتا ناخودآگاه، به گونهاي شكل ميگيرد كه احتمال دخالت بيگانگان در كشور تقويت ميشود.
حمايت نظام از گروههاي سياسي مستلزم مرزبندي با بيگانگان است
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس اظهار داشت: تاكيد بر مرزبندي بين گروههاي سياسي با بيگانگان، از آن جايي است كه قانون اساسي اين شرايط را دنبال ميكند كه گروهها، افكار و ايدههاي مختلف بتوانند آزادانه در كشور عمل كرده و جلب هوادار كنند و در گردش نخبگان، در جايگاهها و شئون حاكميتي قرار گيرند كه اگر اين مرزبندي نباشد قاعدتا خطراتي را ايجاد ميكند و موجب ميشود حاكميت عكسالعمل نشان داده و محدوديتهايي ايجاد كند. رشيد جلاليجعفري نماينده كرج در گفتگو با ايسنا،در ارزيابي از تاكيد مقام معظم رهبري نسبت به مرزبندي گـروههـاي سـيـاسـي بـا بـيگانگان گفت: ما به لحاظ دموكراسي در حال تجربه يك شيوه خاصي هستيم. دموكراسي كه در حال حاضر در كشور جاري است تا حدودي بيپروا و افراطي بوده و درخيلي از زمينه ها آزاديهاي فردي و اجتماعي و حضور دستجات و گروههاي سياسي در جريانات اجتماعي كمي خلط شده است. اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: اما اگر اين مرزبندي مشخص باشد حاكميت هم در چارچوب قانون ملزمبه حمايت از آن افكار و گروههايي است كه به طور شفاف مشخص است چه رابطهاي با ديگر كشورها و جريانات بينالمللي دارند.
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]