واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: نماينده مردم بجنورد در گفت و گو با ايسكانيوز: تمايل به رياست لاريجاني بيشتر است
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: نماينده مردم بجنورد در مجلس شوراي اسلامي اعلام كرد: به نظر مي رسد تمايل به رياست لاريجاني در نمايندگان مجلس هفتم و منتخبين مجلس هشتم بيشتر است.
موسي الرضا ثروتي، نماينده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار امور مجلس باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، گفت: اصولگراها با هم جلسه اي تشكيل داده و كميته اي براي تعيين ساز و كار انتخاب هيات رئيسه تعيين كرده اند كه در آنجا نكته اي كه مورد تاييد اعضاي 44 نفره هيات مديره فراكسيون اصولگرايان واقع شد، شخصيت بين المللي بودن و آشنايي به مسائل ملي و كشوري و اطلاعات و دانش بالا براي اعضاي هيات رئيسه بود.
وي ادامه داد: حداد عادل و لاريجاني تاكنون دو نفري هستند كه كانديداي رياست مجلس هستند، حداد عادل با اينكه انسان سليم النفس و بسيار اخلاقي و فرد بسيار متشخصي است كه مي خواهد با وفاق و سازگاري و ملايمت كار را به پيش ببرد گاهي در اجراي برخي قوانين سكوت كرد كه اين موضوع باعث رنجش اصولگرايان مجلس هفتم شد به طوري كه بارها نارضايتي خود را از اين روش حداد عادل اعلام كردند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هفتم بيان كرد: اين اواخر كه حداد عادل ديگر جلوي بي قانوني ها ايستاد محبوبيت نسبي كسب كرد، ولي عدم توجه به خواسته هاي مجلس هفتم، كم بهادادن به نمايندگان، عدم تامين نيازهاي مالي و در ارتباط با نوع مديريت و اداره جلسه مسايلي وجود داشت كه تقريبا مورد اعتراض است.
وي تاكيد كرد: تورم و گراني و نابساماني هايي كه در جامعه بوجود آمد به دليل بودجه هايي بود كه دولت داد و با اينكه اصولگراها به اين امر در جلسات مجلس اعتراض كردند، همواره رييس مجلس (حداد عادل) از دولت حمايت مي كرد و اين دوستي همان دوستي خاله خرسه شده كه باعث شده كه ما اين تورم را در جامعه داشته باشيم.
نماينده مردم بجنورد خاطر نشان كرد: كاش حداد عادل ملاحظه دولت را نمي كرد و اعمال و اجراي قانون را برتر بر هر كاري تشخيص مي داد زيرا اين فرمايش امام راحل است كه مي فرمايند "همه قوا بايد تابع مجلس باشند" كه متاسفانه اين جايگاه را حداد عادل نتوانست حفظ كند.
وي افزود: امام راحل (ره) فرمودند دولت ها را تا حد استيضاح بكشانيد زيرا فرق است بين كار خيرخواهانه و نيت بد، به دليل اينكه مجلس اصولگراست همه دوست دارند از دولت حمايت كنند اما اين دليل نمي شود كه خطاها، نارسايي ها و ناكارآمدي ها، مشكلات دولت را بپوشانند.
ثروتي با تاكيد بر اقدامات مثبت دولت نهم گفت: ما هم از اقدامات ارزشمند دولت حمايت كرديم ولي در ارتباط با كارهاي بد و خلاف قانون و روش هاي ناصحيح و مشكلاتي كه در اجرا داشت مانند تغيير وزرا، انتخاب وزراي ناكارآمد، انتصاب نيروهاي صفر كيلومتر و جديد، عدم توجه و اجراي قانون و كندي كه در اجراي قانون دارد از ضعف هاي دولت است.
وي با عنوان اينكه سرعت دولت در كارها زياد است، خاطر نشان كرد: اين سرعت در حقيقت باعث شده كه دقت و اجراي قانون فداي سرعت شود. با سرعت جلو رفتن و ناديده گرفتن قوانين، تك روي و تصميم گيري انفرادي بعنوان آفت اصولگرايي ضربه به اقدامات مثبت است.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس بيان كرد: به نظر مي رسد كه دولت به دليل اينكه تك روي مي كند و تصميم گيري جمعي را قبول ندارد، فرمايش امام راحل مبني بر اينكه دولت بايد تابع مجلس باشد را هم قبول ندارد.
وي خاطر نشان كرد: دولت بايد بپذيرد كه مجلس در راس امور است، مجلس تصميم گيرنده است. دولت بايد تابع مجلس باشد كه در اينجا ما ضعف و سستي مي بينيم و رييس مجلس هم همواره از اين ضعف هاي دولت حمايت كرده و اين باعث تورم 20 درصدي در جامعه شده است.
ثروتي حمايت از محرومين را بهترين ويژگي مجلس هفتم دانست و گفت: هر زمان بحث حمايت از روستائيان، حمايت از اقشار آسيب پذير جامعه و حمايت از اكثريت جامعه بود، مجلس راي اكثريت مي داد.
وي با تاكيد بر اينكه رييس جمهور در انتخاب وزرا بعنوان همكار بايد دقت مي كرد، گفت: بايد اين افراد به صورت دقيق انتخاب مي شدند تا در چهار سال دوره مديريتي حضور داشته باشند.
وي افزود: اينكه هر وزيري يك يا دو سال با دولت همراه باشد اصلا در هيچ اصلي در علم مديريت قابل قبول نيست./05/131/120
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 305]