محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831281587
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:الف: الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود
غلامحسين الهام اظهار كرد: ما از آزادي به معناي واقعي حمايت ميكنيم و همواره عنوان كردهايم كه با سانسور در هر شكل آن مخالفيم. از سوي ديگر شاهديم كه زمينه رشد و خلاقيت در اين دولت در عرصه نوآوري و توليد فضاي ديگري را در دانشگاهها توليد كرد و از ظرفيت توليد نرم افزاري و خلاقيت در اين عرصه ها حمايت كرد. البته اين دستور به خط و مشي رهبر معظم انقلاب است كه ما نيز آن را دنبال مي كنيم.
به گزارش ايسنا، سخنگوي دولت در اولين همايش مديران روابط عمومي دانشگاهها و مراكز پژوهشي و فناوري كه در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي سوم خرداد گفت: در هر دوره و شرايطي به شيريني اين سجاياي بلند و ماندگاري كه در حقيقت تمدن والاي نظام اسلامي ما را ميسازد نيازمنديم. اميدواريم خداوند اين ذائقه شيرين را از ما نگيرد و در همه حال ايمان و صفا را در رگ و پوست نسلهاي متوالي جامعه جاري و ساري سازد.
وي با بيان اين كه بنده براي عرض تشكر در اين همايش حضور پيدا كردم و حس صحبت ندارم بيشتر دوست دارم در جمع دوستان روابط عمومي بالاخص دانشگاهي بشنوم، افزود: چراكه شنيدن مفيدتر و عاقلانهتر است؛ گرچه ما در مسير عشق متهم به بيعقلي هستيم اما با اين حال عشق و عقل را قابل جمع ميدانيم وميفهميم كه شنيدن عاقلانهتر و عاشقانهتر از گفتن نيست.
الهام خطاب به حاضران در اين جمع گفت: از همتي كه مصروف داشتيد و اين نشست را در آستانه روز ملي روابط عمومي برگزار كرديد به سهم خود و شوراي اطلاع رساني دولت صميمانه سپاسگزارم و اميدوارم خروجي اين جلسه براي مجموعه دولت قابل استفاده باشد.
محتواي كارها و روشهاي عملي دانشگاه سرمشقي براي بقيه بخشهاي اجرايي است
وي اضافه كرد: از آنجا كه دانشگاه ميتواند سرچشمه توليد باشد برنامهريزي و محتواي كارها و روشهاي عملياش الگو و سرمشقي براي بقيه بخشهاي اجرايي است از اين رو توقع از دانشگاه توقعي ويژه و مضاعفي است كه با همت مجموع عزيزان در دانشگاه پيش ميرود ولي به طوركلي بخش عمدهاي از رسالت ما تحقق پيدا كرده و اميدواريم بركات آن در بقيه بخشهاي دولت ساري و جاري شود.
به گزارش ايسنا، سخنگوي دولت در ادامه اين همايش گفت: در مورد دولت نهم تصور ميكنم مسووليت ويژهتر و خطيرتري در حوزهاي كه مسووليت در اين ارتباط وجود دارد، داريم كه اين موضوع به دليل اعتقادي است كه به اين گفتمان دارم و همچنين براساس فهم بنده اين حركت مطالبه عموم مردم و مطالبه نظام و انقلاب ما است.
بدون حمايت از دولت توفيق در كار ايجاد نميشود
الهام اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب همواره از همه دولتها حمايت كردهاند، اين روش، روش قابل فهمي است و البته راه هم همين است بدان معنا كه بدون حمايت از دولتي توفيق در كار ايجاد نميشود و اين يك بحث منطقي است. شاهد بوديم كه در دوران هاي گذشته مقام معظم رهبري از دولت هاشمي رفسنجاني، دولت خاتمي و هم اكنون از دولت احمدي نژاد در امور اجرايي حمايت كردهاند.
وي در ادامه عنوان كرد: به طور مثال در دولت هاشمي به دليل ويژگيهاي شخصي ايشان وساختاري، ظرفيتهاي كاري گستردهاي وجود داشت، تصميمگيري در نهادهايي همچون مجمع تشخيص مصلحت و دولت كاملا منطبق با هم بودند، ولي رييس مجمع تشخيص مصلحت رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي و رييس جمهور همه در مجموعه واحدي از مديريت بودند كه اين مديريت يك مديريت متمركز بود؛ از اين رو در آن زمان بخشهاي مهم سياستگذاري و اجرا متمركز در اختيار بود.
الهام اضافه كرد: در آن دوران از لحاظ نقادي نيز اجماع مركبي در كشور وجود داشت كه بايد از دولت سازندگي حمايت شود - درست يا غلط ، افراطي يا عادلانه آن را كاري ندارم - در آن زمان اين احساس در عموم نيروهاي نخبه موثر در جامعه وجود داشت.
وي تاكيد كرد: در آن زمان رويكرد مجلس چهارم كه در واقع مجلس اين دولت بود، آن بود كه با حمايتهاي رييسجمهوروارد اين مجلس شدند وقتي فضاي نقد شكل مي گرفت عنوان مي كردند كه ما گفتيم حمايت و نگفتيم اطاعت يعني آن جريان كه با آن شعار روي كار آمد حس مي كرد كه بايد تعديل كند و شعارهاي ابتداييشان را توجيه و دفاع كردند.
در دوران هاشمي همه احساس ميكردند نقادي دولت، به ناكامي آرمانهاي انقلاب منجر ميشود
الهام اضافه كرد: در حوزه نخبگان علما و بزرگان كشور و شخصيتهايي كه در دولت هاشمي تاثيرگذار بودند، همه احساس ميكردند كه هرگونه مواجهه و نقادي دولت، ناكامي در تحقق اهداف و آرمانهاي انقلاب را منجر ميشود. اين احساس مسووليت در آن زمان وجود داشت كه همه بايد حمايت كنند.
در دوران هاشمي تنها يك رسانه منتقد وجود داشت
وي ادامه داد: در دولت هاشمي رسانهها هم به آن شكل وجود نداشتند و تنها يك رسانه منتقد بود كه با احتياط لازم و با حفظ اين تحفظ رفتار ميكرد و تاثيرگذاريش بر جريان خاص خود بود و بقيه روزنامهها و به طور كلي عرصه رسانه از اين جهت خيلي تاثيرگذار نبود. از سوي ديگر ميدانيم كه وضعيت رسانه در دورههاي دوم اين دولت رو به رشد شد و وضعيت ديگري را ايجاد كرد، اما در همان دوران نيز، نشريات همسو با گفتمان دولت ساخته شده بودند.
الهام ابراز داشت: در آن زمان نيز حمايتهاي اجرايي قوي از سوي مقام معظم رهبري از اين دولت وجود داشت و از سياستهاي اجرايي دولت حمايت ميشد اما در عين حال برداشت بنده و با توجه به حافظه آن دوران و اسناد موجود آن زمان مي دانم كه رهبر معظم انقلاب يك انتقاد گفتماني با اين دولت بر سر بحث عدالت داشت. در عرصه اي كه سازندگي و توسعه پايه گفتمان اصلي دولت بود مقام معظم رهبري حاشيهاي با اين دولت راجع به بحث عدالت داشتند. اين بحث انتقادي با اتكا به رويكرد عدالتمحور و سياست هاي اقتصادي در گفتمان رهبر معظم انقلاب ديده ميشد.
سخنگوي دولت درادامه در رابطه با دولت خاتمي گفت: دولت خاتمي از لحاظ گفتماني برآمده از دوره سازندگي است يعني ريشه اختلافي در خيلي از جاها با اين دولت نداشت به جز بقيه بخشها كه در توسعه سياسي بود و يك فضاي جديدي را ايجاد و باز كرد. در اين دوره ساختار اجرايي متفاوت است اما حوزه حمايت اجرايي مقام معظم رهبري از اين دولت با همان قوت جلو ميرود.
در دولت خاتمي فضاي فكري نقد و گفتوگو در جامعه بر مسايل اجرايي و اقتصادي غالب بود
الهام اضافه كرد: البته اين دولت بيشتر به امر فكرسازي و گفتمانسازي در جامعه ميپرداخت. در اين جهت بيشترين همت دولت معطوف به فضاي سياسي و به تعبير خودشان توسعه سياسي بود؛ از اين رو فضاي فكري نقد و گفتوگو در جامعه بر مسايل اجرايي و مشكلات اقتصادي و مسايلي از اين دست بيشتر غلبه پيدا كرد.
گفتمان دولت خاتمي بيشتر مطلوب روشنفكران و نخبگان بود
وي افزود: گفتمان دولت خاتمي بيشتر مطلوب روشنفكران و نخبگان بود و گرايش نخبگان به اين دولت بيشتر از گرايش تودهاي و مردمي بود. صرف نظر از حمايتهاي اجرايي، حمايت رسانهاي نيز در اين جهت از اين دولت بسيار گسترده انجام ميشد.
الهام خاطرنشان كرد: بخشي از نيروهاي فكري اين دولت به جاي اين كه درگير دولت شوند وارد عرصه رسانهاي شده و دولت نيز براين اساس از آنها حمايت كرد و اين موضوع از لحاظ ساختاري امر درستي بود؛ چرا كه آنها در اين صورت ميتوانستند ارتباط گستردهاي با همه حوزهها پيدا كنند و سرشاخه و سر پل ارتباطي با افكار عمومي را حاصل نمايند. در اين موضوع آنها صرفنظر از محتواي بحث از نظر شكلي و قالبي خوب عمل كردند.
پوشش رسانهاي در دولت خاتمي همسو و هم جهت با اين دولت بود
وي با بيان اين كه پوشش رسانهاي در دولت خاتمي همسو و هم جهت با اين دولت بود، گفت: در آن زمان رسانهها ، رسانههاي دولتي بود؛ البته نه بدان معنا كه دست نشانده دولت باشند؛ بلكه آنها معتقد به دولت بودند و براساس اين تعهد و ايمان به اين گفتمان از دولت حمايت ميكردند و حتي براي حمايت از اين جريان تا پاي تعطيلي مجلس و برخورد نهادهاي حاكميت جلو رفتند.
سخنگوي دولت در ادامه اظهار كرد: خواستگاه جريان 18 تير رسانه و مطبوعات بود و حمايت دولت و اين گفتمان از سوي رسانهها پشتوانه فكري آنها محسوب ميشد. طبيعي است در اين شرايط نقادي دولت ظرفيت رسانهاي ندارد به جز رسانه ملي كه در دوره دوم خلا نقادي جريان دوم خرداد را پوشش داد رسانههاي مكتوب نقاد به جز يكي دو رسانه فكري كه در دوره قبل شكل گرفت و رو به تعطيلي رفت نيز وجود نداشت.
وي تاكيد كرد: در اين فضا نقادي در ميان جريان نخبه وجود ندارد و نقاد، نقاد همسو همراه و همگراست و هر چه نقادي كنند به همافزايي در اين دولت كمك ميكند.
الهام در ادامه عنوان كرد: اين مجموعه در آن دوران به دليل مبانياش چالشهايي را در عرصه حاكميت ايجاد كرد، اما از لحاظ فضاي حمايت رسانهاي روند خوبي را دنبال ميكرد. در آن دوره نقادي مقام معظم رهبري از لحاظ گفتماني بيشتر از دورههاي قبل بود. اين موضوع از لحاظ رويكرد عدالت و رويكرد مباني فكري ارزشي و عقيدتي نظام قويتر و پررنگتر شد بدان معنا كه نگراني از تغيير به سمت فضاي سكولاريستي و حساسيتهاي فكري جديتري وجود داشت.
وي گفت: در اين دوره نقادي رهبر معظم انقلاب و تحفظي كه در عين حمايت از اين دولت وجود داشت جريان اصلاحطلبي را به اصلاحات ديني و اصلاحات آمريكايي تقسيم كرد و سپس شاخص گذاشتن و رهبري تعيين كردن براي اين جريان براي آن بود كه بين اين گفتمان و گفتمان انقلاب اسلامي فاصله بياندازد.
مجلس هفتم بيشترين نقادي و برخورد را با دولت نهم داشت
سخنگوي دولت به شرايط دولت نهم اشاره كرد و گفت: مجلس هفتم كه از لحاظ غلبه فكري اصولگراست بيشترين نقادي و برخورد را با دولت نهم داشته است. اين اختلاف ديدگاه، سليقه و تفاوت نظر و هر چه كه گفته ميشود باعث شد كه اين مجلس چالشهاي شديدتر و تندتري را با دولت داشته باشد.
وي اضافه كرد: در مقايسهاي با مجلس پنجم و دولت خاتمي، مجلس سوم و دولت رفسنجاني وچه برسد به مجلس ششم با دولت خاتمي يا همان مجلس هفتم با دو سال دولت خاتمي ، اين چالشها به اين شدت وجود نداشت.
الهام تاكيد كرد: مجلس هفتم در بخشهاي تصميمگيري، نظارتي، حجم سوال، استيضاح ، عدم راي اعتماد، حجم مصوبات هم ارز با تصميمات دولت و وتوكننده تصميمات اجرايي دولت به گونهاي است كه كارنامه پرچالشي را ايجاد كرده است، البته اين افتخاري براي جمهوري اسلامي است كه اين دو مجموعه با اين حجم نقادي با هم كار ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: در اين حالت دو مجموعهاي كه با يكديگر كار ميكنند بايد وقت زيادي را براي اغنا و همواركردن داشته باشند كه در اين صورت نتيجه كمتري حاصل ميشود و شرايط كاركردن سختتر است. از سوي ديگر دولتها و مجالس هنگامي كه در حل مشكلات كم ميآورند از مداخله رهبر معظم انقلاب استفاده ميكنند كه در اين دوره استفاده از اين مورد از سوي دولت انجام نشد.
به گزارش ايسنا، سخنگوي دولت در رابطه با عرصه رسانهاي در دولت نهم گفت: اين دولت رسانهاي توليد نكرد كه البته اين هنر و قوتش نيست و قصد ندارم كه به چرايي آن بپردازم، اما به هر حال اين واقعيت صرف نظر از دلايلش وجود دارد. اين دولت هنگامي كه روي كار آمد جرياني در مقابلش قرار گرفت كه از اول جريان منتقد بودند، اين جريان آنقدر منتقدند كه حتي تاب جشن پيروزي در انتخابات را نياوردند و بر اين اساس شادي در پيروزي به دليل حفظ وحدت در برخي از بخشها محدود شد.
در دولت نهم فضاي مچ گيري و انتقاد از پيش تعيين شده وجود داشت
الهام خاطرنشان كرد: اين جريان، جرياني نيست كه در كاركرد با دولت زاويه پيدا كرده باشد؛ چرا كه اساسا آنها رقيب هستند و از اول نيز با رويكرد سياسي و فكري خود ميخواستند كه دولت توفيق نداشته باشد. اين موضوع كه در عرصه رقابت سياسي رقيب قصد مچگيري از حريف را داشته باشد، قابل فهم است. البته اين فضاي مچ گيري و انتقاد از پيش تعيين شده وجود داشت.
خواستگاه دولت نهم منطبق بر مطالبات رهبر معظم انقلاب است
حمايت گفتماني مقام معظم رهبري از دولت نهم بي تحفظ و بي نقد است
وي در ادامه تاكيد كرد: با اين وجود نقطه قوت اين دولت آن است كه حمايت گفتماني مقام معظم رهبري از اين دولت بي تحفظ و بي نقد است؛ چرا كه انطباق گفتماني بين گفتمان انقلاب اسلامي، گفتمان مقام معظم رهبري و گفتمان دولت وجود دارد؛ بدان معنا كه مسير و خواستگاه دولت و رويكردهاي آن در تمام عرصهها منطبق بر مطالبات رهبر معظم انقلاب است اين مطالبات منطبق بر مطالبات گفتمان انقلاب اسلامي است.
وي اضافه كرد: اين مطالبات به معناي بازگشت و رجعت به گفتمان انقلاب اسلامي بعد از تحولاتي كه در جامعه و فاصلههايي كه ايجاد شده، ميباشد. اين يك نقطه بسيار برجسته و نكته عالي و امتيازي است كه از اين جهت نسبت به اين حوزه مسووليتهاي مضاعفي داريم.
الهام خاطرنشان كرد: مطالبات مردم و اميد مردم نيز بر همين مبناست و فضاي جهاني نيز ناشي از اين موضوع است؛ بدان معنا كه دوباره انقلاب اسلامي امام (ره) از اين كشور در عرصه اجراييات دولت احمدي نژاد شكل گرفته و اميد جهاني ايجاد و قدرت فراملي فراهم كرده است. اين امتيازي است كه ما داريم ولي متاسفانه از آن غفلت ميكنيم و بيجهت خود را سرزنش كرده و ارزش اين مهم را نميشناسيم و با طنز و تخطئه با آن برخورد ميكنيم.
دولت نهم مرزهاي دفاعي را از مرزهاي جغرافيايي فراتر برده است
وي افزود: اين دولت به دليل دميدن در فضاي فكري، استقلال طلبانه، آزاديخواهانه و عدالتمحور انقلاب اسلامي يك حركت و نشاط جهاني ايجاد كرده و به همين نسبت قدرت در فضاي فراملي براي جمهوري اسلامي فراهم شده است. اين دولت عرصه را باز كرده و مرزهاي دفاعي ما را از مرزهاي جغرافيايي فراتر برده و به ما فرصت كار، فعاليت ، انديشيدن فكري و گفتماني و علمي ايجاد كرده است. بايد از اين فرصت استفاده و قدرت علمي و فناوري را در جمهوري اسلامي سرعت بخشيد. اين موارد مرهون نگرش، گفتمان، جرات و جسارت رييسجمهور در اين حوزه است كه اين شرايط را در مسير انقلاب اسلامي فراهم كرده است.
نتوانستهايم آنچه را كه ايجاد كردهايم به فضاي عمومي جامعه منتقل كنيم
از فضاي شكوي سنگيني در مواجهه با عرصه فضاسازي رسانهاي برخورداريم
سخنگوي دولت در ادامه عنوان كرد: از سوي ديگر ما از فضاي شكوي سنگيني در مواجهه با عرصه فضاسازي رسانهاي برخورداريم. ما نتوانسته ايم آنچه را كه ايجاد كردهايم به فضاي عمومي جامعه منتقل كنيم. البته مردم بدون واسطه اين موارد را دريافت كرده و نخبگان را دورزدهاند؛ چرا كه شاهديم وقتي صداي ارتباط احمدينژاد و مردم شنيده ميشود، فضاي توده اي مي بينيم و در اين حالت نخبگاني كه نميتوانند اين را ببينند تنها تخطئه ميكنند.
ارتباط مستقيم تودهي مردم با دولت نهم ناشي از ارتباط مستقيم گفتماني و كاركرد احمدي نژادي است
الهام تاكيد كرد: ارتباط مستقيم تودهاي مردم ناشي از ارتباط مستقيم گفتماني، اعتماد متقابل بين مردم و دولت با رويكردها و رفتارها و كاركرد احمدي نژادي ايجاد شده است. اين موضوع به وسيله سرپلهاي ارتباطي ، خواص و رسانهها پوشش مناسب پيدا نكرد و شرايط به گونهاي شد كه ما خود را تخطئه ميكنيم.
جريان نخبهگرا و عرصه رسانهاي در مبادي خود تجديدنظر كند
عرصه رسانهاي از فرصتسوزي تاريخي پرهيز كند و واقع بينانه باشد
وي در ادامه گفت: بايد جريان نخبهگرا و تمدنساز كشور و عرصه رسانه اي در مبادي خود تجديدنظر كرده و از فرصتسوزي تاريخي پرهيز و واقع بينانه باشند. البته منظورم مريدپروري و چاپلوسي نيست؛ بلكه آنها بايد از اين فرصت كه در عرصه جهاني ايجاد شده بهرهوري و استفاده كنند.
عدهاي علاقمندند كه فضاي تحريم را بزرگ و نگراني در سطح جامعه ايجاد كنند
سخنگوي دولت خاطرنشان كرد: از برخي از دوستان زمزمههايي شنيده شده كه بدخواهان ميخواهند مردم را نسبت به نظام نگران كنند، درست است كه فشار اقتصادي و تحريم وجود دارد، اما عدهاي علاقمندند كه فضاي تحريم را بزرگ و نگراني را در سطح جامعه ايجاد كنند از سوي ديگر همزمان شاهديم كه جريان بيگانه انگليس و آمريكا اين روش را دنبال كرده و مردم را نسبت به فشارهاي بين المللي حساس و نگران مي كند.
بايد نسبت به همگرايي ناخواسته بين دوست و دشمن تجديد نظر شود
وي ادامه داد: آنها درصددند كه به مردم القا كنند هزينههايي كه براي رسيدن به حقوق مسلم خود، تقويت موانع ارزشي ، استقلال واقعي مي پردازند، هزينهاي سنگيني است. بنده نمي گويم كه اين دو با يكديگر مرتبط و سوء نيت دارند، اما انگار بايد به هر نحوي به پر و پاي دولت پيچيد. همگرايي ناخواسته بين دوست و دشمن ايجاد شده كه بايد در آن تجديد نظر شود. اين اتفاقات در حال رخ دادن است و از اين جهت هشدار ميدهيم.
ارتباطات با افكار عمومي و رسانهها ارتباط حساسي است
غلامحسين الهام در ادامه خطاب به حاضران در اين جلسه تاكيد كرد: به عنوان بخشهاي برگزيدهاي كه خواص تلقي ميشوند و در جامعه تاثيرگذاراست بايد به مسووليتهاي خود توجه كنيد و در عين حال ميتوان گفت در فضاي كنوني، ارتباطات با افكار عمومي و رسانهها ارتباط حساسي است در اين زمينه نقش روابط عمومي در صورتي ممتاز و اثربخش است كه آنها اين سيستم را باور داشته باشند.
وي در مثالي كار در روابط عمومي را همچون كار در خانواده و زندگي زناشويي خواند و گفت: در صورتي كه مجموعهاي به آن كار باور داشته باشد و مديران وارد عرصه اجرايي شوند كار به نحو احسن دنبال ميشود، البته در صورتي كه سيستم را قبول نداشته باشد نيز كار انجام ميشود اما به نقطه قابل قبول نخواهد رسيد.
الهام اضافه كرد: عدهاي در دولت هاي مختلف به عنوان روابط عمومي مشغول به فعاليت بوده،اين افراد حتي يك متخصص هم هستند اما حركتآفرين نيستند. به خصوص اگر ترديد در كار آنها ايجاد شود.
سخنگوي دولت در ادامه اين همايش تاكيد كرد : كار در اين جهت كار اعتقادي است كار اعتقادي نيز كار جهادي است. در اين شرايط خواه وزير استيضاح و يا سرنگون شود و خواه آنكه مانده و هشت سال وزارت كند، مهمترين شرايط باور اوست.
حركت رو به جلو، نوآوري و خلاقيت با عشق صورت ميگيرد
اگر روابط عموميها مجموعه و سيستم خود را باور نداشته باشند توفيق پيدا نميكنند
وي تاكيد كرد: اگر روابط عموميها مجموعه و سيستم خود را باور نداشته باشند توفيق پيدا نميكنند و تنها به زندگي فيزيكي ميپردازند؛ چرا كه حركت رو به جلو نوآوري و خلاقيت با عشق صورت ميگيرد و عشق با باور ميسر ميشود؛ از اين رو اگر ميخواهيد نوآوري داشته باشيد بايد باور داشته باشيد كه بدون آن خلاقيت صورت نميگيرد.
از آزادي به معناي واقعي حمايت ميكنيم
با سانسور در هر شكل آن مخالفيم
الهام عدالت و خدمت را ارزش مقدسي خواند و تاكيد كرد: ما از آزادي به معناي واقعي حمايت ميكنيم و همواره عنوان كردهايم كه با سانسور در هر شكل آن مخالفيم. از سوي ديگر شاهديم كه زمينه رشد و خلاقيت در اين دولت در عرصه نوآوري و توليد فضاي ديگري را در دانشگاهها توليد كرد و از ظرفيت توليد نرم افزاري و خلاقيت در اين عرصه ها حمايت كرد. البته اين دستور به خط و مشي رهبر معظم انقلاب است كه ما نيز آن را دنبال مي كنيم.
روابط عموميها منتظر ديكته شدن و القا نباشند
وي خطاب به مسوولان روابط عمومي گفت: منتظر ديكته شدن و القا نباشيد حركت كرده و بجوشيد؛ چنانچه كه در اول انقلاب ميجوشيديم و همه در صحنه بوده و خود را مسوول ميدانستيم البته امروز دربحث مردم نيز اين نشاط وجود دارد اگر از اين نشاط عمومي دور بمانيم در اين صورت خود حذف ميشويم.
به گزارش ايسنا الهام تاكيد كرد: به رغم همه مشكلات اين قافله سرعت و مسير خود را طي ميكند خدايي كه اراده كرده در اين شرايط ما به اين مسير رفته و با رجعت انقلاب اسلامي براي ارتقاي جايگاه ايران وخدمت به مردم و رفع فقر و محروميت توفيق پيدا كنيم اين كاروان راه خود را خواهد رفت، اما اگر از اين فرصت ها استفاده نكنند حذف خواهد شد؛ از اين رو اميدواريم كه در اين مسير توفيق پيدا كنيم.
نظر رييسجمهور در زمينه نرخ سود بانكي نهايي شده و ابلاغ خواهد شد
غلامحسين الهام - سخنگوي دولت - همچنين در حاشيهي اين برنامه در پاسخ به پرسش ايسنا درباره نرخ سود بانكي و تصميم نهايي دولت در اين زمينه، گفت: همان طور كه آقاي رييسجمهور اعلام كردند، نرخ سود بانكي بخشهاي مختلفي دارد؛ عقود مبادلاتي و مشاركتي. در واقع بخشهايي بر اساس نوع فعاليت اقتصادي و سودده بودن آن با توافق بانك و طرف قرارداد انجام ميشود كه آن بخش مورد بحث نيست.
وي در عين حال با اشاره به نرخ سود 10 درصدي اعلام شده ازسوي رييسجمهور براي بخشهاي مسكن و امور توليدي (صنعت و كشاورزي) و نرخ سود 12 درصدي براي حوزهي تجارت (امور بازرگاني و خدماتي)، از ابلاغ بخشنامهي نهايي آن در روزهاي آتي خبر داد.
الهام در پاسخ به پرسش ديگر خبرنگار ايسنا درباره افزايش حقوقها و بحثهاي مطرح در ديوان عدالت اداري گفت: در اين مورد خيلي توضيح دادهام؛ راي ديوان عدالت اداري رايي است كه طبق قانون در حال حاضر اثري بر اجرا ندارد. در قانون گفته شده است آثار ابطال آراي ديوان عدالت اداري در مورد آينده است و به گذشته مربوط نيست.
وي افزود: اگر مورد خاصي دارند مبني بر اينكه اين موضوع ابطال شرعي دارد، ابطال شرعي مصوبه پس از اظهار نظر فقهاي شوراي نگهبان است كه اين كار انجام نشده است. در ضمن، اينكه ميگويند به تضييع حقوق عامه انجاميده است، بايد آن را اعلام كنند كه اين كار را هم نكردهاند؛ بنابراين مصوبه يادشده هيچ اثري از نظر گذشته ندارد و در آينده نيز اجرا نميشود، بلكه دولت مصوبه جديدي را داشته كه به زودي ابلاغ ميشود.
متوسط دريافت بيش از 70 درصد كاركنان دولت بالاي 7 / 13 درصد است
الهام اضافه كرد: نتيجه آن است كه متوسط دريافت بيش از 70 درصد كاركنان دولت بالاي 7 / 13 درصد است؛ يعني آنكه اگر بخواهيم با توجه به افزايش و تعديل آن را برگردانيم، آنها ضرر ميكنند.
حمايت از دانشگاهها و تقويت تجهيزات مورد قبول است
وي در پاسخ به پرسش ديگري در توضيح موضوع مربوط به تامين تجهيزات دانشگاهي، آموزشي و پژوهشي كه رييسجمهور آن را بدون محدوديت اعلام كرده، اما معاونت علمي، سطحي را براي پرداخت آن تعيين كرده است، گفت: بنده نميدانم از چه مصوبه و كدام بحث صحبت ميكنيد؛ پس درباره فرمايش شما در اين مورد من نميتوانم اظهار نظر كنم؛ اما در هر صورت حمايت از دانشگاهها و تقويت تجهيزات مورد قبول است كه با اولويت بايد صورت گيرد. در هيچجا نميتوان گفت كه نامحدود باشد؛ زيرا منابع كشور نامحدود نيست و نميتوان بهصورت نامحدود هزينه كرد.
وي افزود: در اين زمينه دانشگاهها بايد اولويتبندي كنند و نماينده معاونت علمي هم كارش اين است كه از دانشگاهها بر اساس قطب علمي بودن و تقسيمبنديها و منابعي كه دولت تعيين كرده و نيز امكاناتي كه در اختيار دارد، نهايت حمايت را انجام دهد؛ پس اگر گفته شود كه حمايت دولت در اولويت كار آن باشد، اين موضوع درست است؛ ولي اينكه همهي آن چيزي را كه نياز داريم نهايتا در يك سال خريداري كنيم، بهطور طبيعي و بر اساس مقررات مالي و بودجهيي ممكن نيست.
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 455]
صفحات پیشنهادی
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود غلامحسين الهام اظهار كرد: ما از آزادي به معناي واقعي حمايت ميكنيم و همواره عنوان كردهايم كه با سانسور در هر شكل آن مخالفيم.
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود غلامحسين الهام اظهار كرد: ما از آزادي به معناي واقعي حمايت ميكنيم و همواره عنوان كردهايم كه با سانسور در هر شكل آن مخالفيم.
الهام:نظر رييسجمهور در زمينه نرخ سود بانكي ابلاغ ميشود
الهام:نظر رييسجمهور در زمينه نرخ سود بانكي ابلاغ ميشود وي در عين حال با اشاره به نرخ سود 10 درصدي اعلام شده ازسوي رييس جمهور براي بخشهاي مسكن و امور توليدي ...
الهام:نظر رييسجمهور در زمينه نرخ سود بانكي ابلاغ ميشود وي در عين حال با اشاره به نرخ سود 10 درصدي اعلام شده ازسوي رييس جمهور براي بخشهاي مسكن و امور توليدي ...
نرخ بهره بانكي در انگليس تغيير نكرد
نرخ بهره بریتانیا هم اکنون 2 درصد است و این در حالی است که درون بانک مرکزی . الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود 25 مه 2008 – الهام: نظر ...
نرخ بهره بریتانیا هم اکنون 2 درصد است و این در حالی است که درون بانک مرکزی . الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود 25 مه 2008 – الهام: نظر ...
ايجاد وحدت با حفظ مباني دين ميسر مي شود
امام خميني (ره) در اين زمينه فرمودند: «مسئله تبليغات يك امر مهمي است كه مي شود ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ...
امام خميني (ره) در اين زمينه فرمودند: «مسئله تبليغات يك امر مهمي است كه مي شود ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ...
توسعه بخش کشاورزي کشور مرهون فرهنگ و مديريت جهادي است
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود البته اين دستور به خط و مشي رهبر معظم انقلاب است كه ما نيز آن را دنبال مي كنيم. ... و مضاعفي است كه با همت مجموع ...
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود البته اين دستور به خط و مشي رهبر معظم انقلاب است كه ما نيز آن را دنبال مي كنيم. ... و مضاعفي است كه با همت مجموع ...
تعرفه آب بيمارستان هاي آموزشي اصلاح شد
بر اساس استفساريه "مجلس شوراي اسلامي" كه رئيس جمهور، آن را براي اجرا ابلاغ كرد، تعرفه آب بيمارستان هاي آموزشي و ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ...
بر اساس استفساريه "مجلس شوراي اسلامي" كه رئيس جمهور، آن را براي اجرا ابلاغ كرد، تعرفه آب بيمارستان هاي آموزشي و ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ...
معيني در گفتگو با مهر:نيكوليچ با هيچ باشگاهي همكاري نمي كند - واضح
اخبار كوتاه استان تهران/146 هزار رأي اولي در استان تهران مي . ... بخشنامه بودجه سال 1391 شهرداري ها ابلاغ شد. ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود.
اخبار كوتاه استان تهران/146 هزار رأي اولي در استان تهران مي . ... بخشنامه بودجه سال 1391 شهرداري ها ابلاغ شد. ... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود.
روابط عمومي ها با مردم روابط صميمانه داشته باشند
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ... آستانه روز ملي روابط عمومي برگزار كرديد به سهم خود و شوراي اطلاع رساني دولت صميمانه .... ارتباط مستقيم تودهي مردم ...
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ... آستانه روز ملي روابط عمومي برگزار كرديد به سهم خود و شوراي اطلاع رساني دولت صميمانه .... ارتباط مستقيم تودهي مردم ...
فراخوان چهارمين جشنواره فيلم رويش منتشر شد
احادیث و روایات: امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز . .... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ...
احادیث و روایات: امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز . .... الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود ...
روابط عموميها بايد خلاقيت رسانه اي داشته باشند
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود وي در ادامه گفت: بايد جريان نخبهگرا و تمدنساز كشور و عرصه رسانه اي در مبادي خود ... اگر روابط عموميها مجموعه و سيستم ...
الهام: نظر رييسجمهوردرباره نرخ سود ابلاغ ميشود وي در ادامه گفت: بايد جريان نخبهگرا و تمدنساز كشور و عرصه رسانه اي در مبادي خود ... اگر روابط عموميها مجموعه و سيستم ...
-
گوناگون
پربازدیدترینها