تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816467624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برگزيدگان نخستين جشنواره سراسري بهار معرفي شدند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: برگزيدگان نخستين جشنواره سراسري "بهار" معرفي شدند
مراسم اختتاميه نخستين جشنواره سراسري "بهار" با موضوع اتحاد ملي و انسجام اسلامي با حضور معاونين فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و جهاددانشگاهي در پژوهشكده رويان جهاددانشگاهي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، در اين مراسم سعيد پورعلي معاون فرهنگي جهاددانشگاهي در سخناني هدف از برگزاري اين همايش را فرهنگ سازي در جهت تحقق پيام رهبر معظم انقلاب در خصوص اتحاد ملي و انسجام اسلامي در سال 86 دانست و گفت : اين جشنواره كوششي است براي ايجاد فضاي ابتكار و نوآوري هنري و ادبي دانشجويان براي پرداختن به زواياي مختلف عناوين هر سال كه از سوي رهبر معظم انقلاب نامگذاري مي شود.

وي در ادامه يكي از نمادهاي نوآوري و شكوفايي كشور را پژوهشكده رويان جهاددانشگاهي دانست كه توانسته با آغاز حركتي بزرگ، باور به توانستن و ريسك پذيري علمي را در جامعه نهادينه سازد و با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاددانشگاهي خاطرنشان كرد: امروز دشمنان تلاش مي كنند با القاء جدايي علم و دين از پيشرفت هاي علمي جوامع اسلامي جلوگيري كنند اما مجموعه هايي نظير جهاددانشگاهي نشان دادند كه علم و ايمان در كنار يكديگر زمينه ساز تكامل انسان خواهند بود.

معاون فرهنگي جهاددانشگاهي ، توسعه علمي را شرط بقاي جامعه دانست و اظهار داشت : بايد براي توسعه علمي كشور فرهنگ سازي كرد، زيرا شرط پيشرفت علمي جامعه باور خلاقيت ها و نوآوري ها و ايجاد فضاي فرهنگي لازم براي بروز ايده هاي نو است.

همچنين دكتر محمد باقر خرمشاد معاون فرهنگي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري در سخناني ، فضاسازي و مانع زدايي را از ويژگيهاي نامگذاري هر سال از سوي رهبر معظم انقلاب دانست و گفت : جهاددانشگاهي بايد به تبيين و راهبري علمي برنامه هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت كشور بپردازد و بتواند زمينه تحقق هرچه بهتر اهداف اين برنامه ها را فراهم سازد.

وي در ادامه افزود: از مهمترين زمينه هاي نامگذاري سال 86 به نام اتحاد ملي و انسجام اسلامي مي توان به سرمايه گذاري و حركت هاي جريان تندرو مانند وهابيت و ... عليه شيعيان و جمهوري اسلامي و وجود تنوع قومي در كشور اشاره كرد، زيرا دشمنان با ابزارهاي مختلف به دنبال افتراق و جدايي ايران از كشورهاي اسلامي منطقه هستند و تلاش مي كنند با اين حربه به جمهوري اسلامي ضربه بزنند.

خرمشاد يادآور شد: تاريخ نشان مي دهد كه تفرقه و پراكندگي همواره دليل اصلي شكست جريانهاي مردمي و انقلابي بوده است و خوشبختانه جمهوري اسلامي ايران در طي 30 سال گذشته توانسته اتحاد داخلي را حفظ كند.

معاون فرهنگي وزارت علوم با اشاره به سال نوآوري و شكوفايي خاطرنشان كرد: براي رسيدن به قله هاي علمي بايد به دنبال راه هاي كوتاه و ميان بر بود تا بتوانيم با طي مسير كوتاهي به سرعت خود را به مرزهاي علم و فناوري برسانيم. فتح خرمشهر محصول نوآوري و ابتكار جوانان مسلمان ايراني در ميادين جنگي بود و مدل مبارزه در انقلاب اسلامي ايران، مقاومت در عرصه هاي مختلف است كه اين مقاومت در تشكل هايي همچون بسيج مشاهده شد و همين الگوست كه باعث مي شود آحاد مردم در مقاومت و دفاع در برابر دشمنان مشاركت كنند.

دكتر خرمشاد با اشاره به اينكه در حال حاضر با شعار دانشگاه تمدن ساز حركت جديدي درراستاي ترويج نوآوري در سطح دانشگاه ها آغاز شده است ، افزود: معتقديم ايران امروز از مولفه هاي لازم براي ايجاد تمدني جديد برخوردار است و بايد با استفاده از اين فرصت مناسب بتوانيم به اهداف و آرمانهاي انقلاب اسلامي نزديك تر شويم.

در ادامه اين مراسم دكتر سيد ابوالحسن شاهزاده فاضل رئيس جهاددانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران در سخناني با اشاره به هدف برگزاري اين جشنواره در تبليغ و ترويج آرمانها و انتظارات رهبر معظم انقلاب، گفت : مقابله با تهاجم غرب در ايجاد اختلاف و تضعيف مذاهب اسلامي، تعميق گرايش ها و باورهاي ديني نسل جوان بويژه دانشجويان، ارتقاء آگاهي نسل جوان در شناخت مذاهب اسلامي، آشنايي جوانان با افكار متفكران در عرصه تقريب و انسجام مذاهب اسلامي، ايجاد زمينه براي تقويت مشاركت جوانان در حركت به سوي اتحاد ملي و انسجام اسلامي و رشد خلاقيت ها و پرورش استعدادهاي هنري و ادبي از ديگر اهداف اين جشنواره است.

وي افزود: در اين جشنواره در دو بخش اساتيد و دانشجويان و در رشته هاي مختلف فرهنگي و هنري بيش از 5 هزار نفر شركت كرده اند.
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 340]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن