تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834838432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاصيسياست هاي انبساطي، تورم زا است


واضح آرشیو وب فارسی:موج: اختصاصيسياست هاي انبساطي، تورم زا است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد صنعت و بازرگاني يك كارشناس تجارت و اقتصاد گفت:سياست انبساطي ركود تورمي را در پي دارد كه خود باعث افزايش نقدينگي شده و تورم زاست.


دكترحيدري در گفت و گو با موج با بيان اين مطلب در خصوص رشد نقدينگي و اثرات مخرب آن گفت: به طور ميانگين رشد نقدينگي در كشور ما بين 25 تا 30 درصد بوده است و علي‌رغم اجراي برنامه‌هاي مختلف رشد نقدينگي تحت كنترل درنيامده است .
وي در ادامه افزود: در حال حاضر بيش از 170 هزار ميليارد تومان نقدينگي در جامعه وجود دارد كه اين حجم نقدينگي به خودي خود منفي نيست و زماني مي‌تواند وجود اين حجم از نقدينگي خطرناك باشد كه در خدمت توليد نباشد و در اين صورت است كه نقدينگي عامل تورم خواهدشد.
وي در ادامه ضمن بيان اينكه بايد سياست‌هايي اتخاذ شود تا نقدينگي سرگردان جامعه را به سمت توليد هدايت شود افزود: بايد دولت و بانك مركزي با انتشار اوراق مشاركت اين نقدينگي را به سمت خود كشيده و در بخش توليد تزريق كند ولي اين اتفاق نمي‌افتد چون بازار توليد ما از جاذبه كافي براي سرمايه‌گذاري برخوردار نيست و سودآوري بخش توليدي به مراتب كمتر از بخش‌هاي اقتصادي كاذبي است كه از آن به دلالي يا واسطه‌گري نام برده مي‌شود .
وي با اشاره به اينكه بايد جاذبه‌هاي بخش توليد را افزايش داد ادامه داد: ماهيت پول در اين است كه به سمت سودآوري بيشتر سوق پيدا مي‌كند پس براي افزايش جاذبه‌هاي توليد بايد از تسهيلات و سياست‌هاي حمايتي و تشويقي چون زمين ارزان قيمت، معافيت مالياتي و وام‌هايي با سود حداقل چند ساله استفاده شود زيرا با افزايش توليد مشكل اشتغال هم حل خواهدشد.
دكتر حيدري در ادامه تاكيد كرد: ميان متوليان خط مشي گذاري سياست‌هاي اقتصادي كشور ،هماهنگي و هارموني وجود ندارد و سياست‌هاي اقتصادي كه وزارتخانه‌ها در راستاي اهداف خود اعمال مي‌كنند بر خلاف سياست‌هاي پولي و بانكي بانك مركزي است.
وي گفت : به طور مثال وقتي بانك مركزي سياست انقباضي را پيش رو مي‌گيرد وزارت بازرگاني سياست انبساطي را اعمال مي‌كند كه در تناقض و تضاد يكديگر هستند.
اين كارشناس در ادامه افزود: وزارتخانه‌هاي كار، اقتصاد، صنايع و معادن و بازرگاني معمولا سياست‌هايي اتخاذ مي‌كنند كه در تضاد با يكديگر و در تضاد با سياست‌هاي بانك مركزي است.
وي ضمن اشاره به وجود مافياي اقتصادي و تاثير آن بر رشد نقدينگي گفت: مراكز قدرت اقتصادي در اختيار دولت نيست و افرادي هستند كه حجم زيادي از نقدينگي جامعه را در اختيار دارند.
وي در ادامه افزود: بايد دولتمردان اقدام به تشكيل اتاق فكر كنند تا بتوانند از مشاوره كارشناسان و اساتيد دانشگاه‌ براي حل معضلات اقتصادي استفاده كنند.
وي در خصوص راهكارهاي عملياتي و اجرايي مهار نقدينگي گفت: يكي از راه‌ها اين است كه افزايش حقوق كارمندان را به صورت نقدي پرداخت نكنيم و از كمك‌هاي كالايي براي اين افزايش‌ها استفاده كنيم.
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن