تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827748460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با كاهش سن و افزايش شمار مصرف‌كنندگان مصرف مشروبات الكلي در انگليس به مرز هشدار رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با كاهش سن و افزايش شمار مصرف‌كنندگان مصرف مشروبات الكلي در انگليس به مرز هشدار رسيد
خبرگزاري فارس : مصرف مشروبات الكلي در انگليس به مرز هشدار دهنده‌اي رسيده است و پزشكان و كارشناسان اجتماعي از پايين آمدن سن مصرف كنندگان مشروبات الكلي و افزايش در شمار مصرف كنندگان مشروبات الكلي در اين كشور به شدت ابراز نگراني كرده‌اند.
به گزارش خبرنگار فارس در لندن ، مصرف مشروبات الكلي در انگليس به مرز هشدار دهنده‌اي رسيده است.
بسياي از پزشكان در انگليس هشدار داده‌اند ، به علت بالا رفتن ميزان مصرف مشروبات الكلي دراين كشور ، بروز پيامدهايي وخيم از جمله افزايش در بيماري‌هاي كليوي در ميان مردم اين كشور در سال‌هاي پيش رو امري اجتناب ناپذير خواهد بود زيرا شكل‌گيري بيماري هاي كليوي كه مصرف مشروبات الكلي يكي از عوامل اصلي آن به شمار مي رود ، 10 تا 20 سال زمان مي برد.
بالا رفتن مصرف مشروبات الكلي از جمله نگراني هاي اصلي مردم و مسئولان در انگليس به شمار مي رود.
گزارش هاي مراكز بهداشت و درمان در اين كشور نشان مي دهد كه از سال 1995 تا كنون شمار افرادي كه در انگليس به علت مصرف مشروبات الكلي در بيمارستان ها بستري شده اند ، به بيش از 2 برابر افزايش پيدا كرده است.
از سال 1995 تا سال 1996 ، 93 هزار و 459 نفر به علت مصرف مشروبات الكلي در بيمارستان بستري شده بودند.
اين درحالي است كه از سال 2006 تا سال 2007 ، شمار بيماراني كه به علل ناشي از مصرف مشروبات الكلي در بيمارستان هاي اين كشور بستري شده اند ، 207 هزار و 800 نفر گزارش شده است و از اين تعداد تقريبا از هر 10 نفر يك نفرشان زير سن 18 سال بوده است.
در سال 2006 ، علت 6 هزار و 500 مورد مرگ در انگليس به مصرف مشروبات الكلي ربط داده شده است و 2 سوم اين افراد را مردان تشكيل داده‌اند.
اين رقم يك افزايش 19 درصدي را از سال 2001 نشان مي ‌دهد.
از هر 3 مرد انگليسي 1 نفرشان و از هر 5 زن انگليسي 1 نفرشان اذعان دارند كه بيش از حد مشروبات الكلي مصرف مي كنند.
نتايج نظر سنجي از 8 هزار نفر از نوجوانان انگليسي نشان داده است كه 30 درصد از نوجوانان 15 ساله دست كم يك بار مشروب زياد مصرف كردن در هفته و مست كردن را تجربه كرده‌اند.
مطالعاتي كه بر روي بزرگسالان در انگليس در سال 2006 صورت گرفت ، حاكي از اين است كه 72 درصد از مردان و 57 درصد از زنان در يك هفته دست كم يك بار مشروبات الكلي مصرف كرده‌اند.
نتايج اين تحقيقات همچنين نشان مي دهد كه 12 درصد از اين مردان و 7 درصد از اين زنان هر روز هفته را مشروبات الكلي نوشيده‌اند.
نكته مثبتي كه در اين تحقيقات به دست آمده است اين است كه به تعداد دانش آموزان 11 تا 15 ساله‌اي كه مي‌گويند تاكنون هرگز مشروبات الكلي مصرف نكرده‌اند ، افزوده شده است ، بدين معنا كه در سال 2001 شمار دانش آموزان انگليسي 11 تا 15 ساله‌اي كه هرگز مشروبات الكلي مصرف نكرده بودند ، 39 درصد اعلام شده بود اما اين تعداد در سال 2006 به 45 درصد افزايش پيدا كرد.
البته در اين ميان آن تعداد از دانش آموزاني كه گفته بودند مشروبات الكلي مي نوشند ، بر ميزان مصرفشان افزوده شده بود و گفته بودند كه در مقايسه با گذشته ، مشروبات الكلي بيشتري مي نوشند.
بر اساس تحقيقات انجام شده ، بالاترين ميزان بستري هاي بيمارستاني كه بر اثر مصرف مشروبات الكلي به وجود آمده‌اند در مناطق شمال غربي انگليس رخ داده‌است.
در اسكاتلند نيز پيامدهاي ناشي از مصرف مشروبات الكلي هزينه بالايي را بر جا گذاشته است.
مصرف مشروبات الكلي در اسكاتلند هر سال بيش از 2 ميليارد پوند هزينه در بردارد.
پزشكان از مصرف مشروبات الكلي در منازل كه ديده نمي شوند ابراز نگراني كرده اند.
كارشناسان و پزشكان سن و شمار افرادي را كه به مصرف مشروبات الكلي مبادرت مي كنند هشدار دهنده توصيف مي كنند.
آنها مي گويند: سن مصرف كنندگان مشروبات الكلي پايين آمده است و شمار مصرف كنندگان مشروبات الكلي افزايش پيدا كرده است و به سطح هشدار دهنده اي رسيده است و لازم است تا كاري جدي در اين باره صورت گيرد.
برخي كارشناسان بهداشت معتقدند بايد بهاي مشروبات الكلي افزايش و در مقابل آن بهاي سبزي‌ها و ميوها كاهش پيدا كند.
يكي از متخصصين كليه در بيمارستان كينگز كالج در انگليس مي گويد: زماني كه سال ها پيش طبابت را شروع كرده بود ، سن بيماراني كه به علت مصرف مشروبات الكلي به ناراحتي هاي كليوي دچار مي شدند از 50 تا 60 سال بود اما اكنون چنين بيماراني بين 20 تا 39 سال سن دارند و اين مسئله يك هشدار به شمار مي رود.
دان پريمارولو مقام مسئول در امور بهداشت در انگليس مي گويد: سازمان بهداشت و درمان انگليس سالانه مبلغي معادل 217 ميليون پوند را براي درمان تخصصي بيماري‌هاي ناشي از مصرف مشروبات الكلي صرف مي‌كند.
به گفته اين مقام انگليسي ، مبلغي برابر با 6 ميليون پوند براي به راه انداخته شدن مبارزه‌اي تبلغاتي به منظور آگاه كردن مردم از خطرهاي زياد نوشيدن مشروبات الكلي اختصاص يافته است.
شايان ذكراست ، در حال حاضر مصرف مشروبات الكلي و جرايم چاقو و اسلحه از بزرگترين معضل‌هاي اجتماعي در انگليس به شمار مي‌روند.
آمار نشان مي‌دهد كه از سال 2001 تا كنون ميزان هزينه‌اي كه دولت اين كشور براي مقابله با جرايمي كه به نوعي بر اثر مصرف مشروبات الكلي و يا به علت استفاده از چاقو و اسلحه به وقوع مي پيوندند ، صرف مي‌كند 45 درصد افزايش داشته است معهذا كاهش قابل توجهي دراين جرايم به وجود نيامده است و افزايش اين هزينه تاثير به سزايي در حل معضل جرايم نداشته است.
برخي كارشناسان مي‌گويند: حل مشكلات ناشي از مصرف مشروبات الكلي و يا جرايم اسلحه و چاقو يك شبه به وجود نيامده‌اند و در طول سال ها بي توجهي شكل گرفته‌اند و به همين علت زمان طولاني‌ براي حل شدن آنها لازم است.
آنها معتقدند بايد يك دورنماي 10 تا 20 ساله براي ريشه كن كردن اين مشكلات در نظر گرفته شود.
اين كارشناسان همچنين بر اين نكته تاكيد دارند كه دولت و مسئولاني كه دست اندركار مقابله با اين مشكلات هستند نبايد از مطالبي كه در رسانه ها در باره وخامت اين شرايط گفته مي‌شود ، سرخورده شوند و بايد مصمم و با تلاشي جدي برنامه ريزي مناسبي را براي از ميان بردن اين معضل ها كه نگراني هاي بسياري را به وجود آورده اند ، فراهم آورند.
انتهاي پيام/ز
 جمعه 3 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن