واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: روزنامه جاكارتاپست: سرمايهگذاري صهيونيستي به اتمام خواهد رسيد
كليات
كوالالامپور- به گزارش ايرنا، روزنامه جاكارتاپست چاپ اندونزي روز پنج شنبه در مقالهاي به قلم توفيق الهادي معاون دبيركل حزب متحد براي توسعه نوشت : سرمايهگذاري صهيونيستي به اتمام خواهد رسيد.
نويسنده اين مقاله با اشاره به نوشتار ريچارد هولبروك ديپلمات برجسته آمريكايي نوشت، آمريكا نخستين كشوري بود كه تولد اسرائيل را به رسميت شناخت. اما چرا آمريكا تا اين اندازه نسبت به دفاع از اسرائيل از خود جديت نشان ميدهد؟
وي با اشاره به جشن شصتمين سالگرد تاسيس رژيم غاصب افزود: فلسطيني ها ۱۵ماه مي، كه مصادف با اخراج آنها از سرزمين خود بود را روز نكبت يا فاجعه اعلام كردند.
رژيم اشغالگر توسط رهبران و رسانههاي كشورهايي كه به تاسيس اسرائيل كمك كردهاند مورد تحسين قرار گرفت در حالي كه فلسطينيها كه هنوز سرنوشت نامعلومي دارند يا در تبعيد هستند يا در كشور خود توسط ديوارهاي اسرائيل محاصره شده اند، گويا اين ديوارها از ديوارهايي كه نازيها در سال ۱۹۴۰اطراف محلههاي يهودينشين ورشو برپا كرده بودند الهام گرفته شده است .
نويسنده مقاله با اين جمله معروف كه پيروزها تا زماني كه بر سر قدرت هستند به نوشتن تاريخ ادامه ميدهند اضافه كرد: اساس ايدئولوژي صهيونيستي بر مبناي يك هدف استراتژيك و افسانههاي متعدد بنا شده است .
هدف اصلي آنها اشغال هرچه بيشتر سرزمين فلسطيني هاست و تا جايي كه امكان دارد به اخراج فلسطينيها ادامه ميدهند.
آنها براي رسيدن به اهدافشان با توجه به اينكه حضور صهيونيستها در فلسطين توجيه قانوني ندارد، از افسانهها به خوبي استفاده ميكنند.
از جمله اين افسانه تكيه بر اين شعار است كه سرزمين بدون مردم (منظور فلسطين است) براي مردم بيسرزمين.
اين سرزمين با توسل به زور، توطئه و چشم پوشيهاي سياسي، در سال ۱۹۴۸ به وسيله يهوديان غصب شد و اعراب ساكن آنجا اخراج شدند، البته اكنون ادعا ميشود كه آنها داوطلبانه و به اختيار خود خارج شدند نه از طريق اخراج، تبعيد و همراه با كشتار و ارعاب و لذا مسووليت آن به عهده خود پناهندگان است نه بر دوش اسرائيل .
نويسنده سپس به ريشههاي تفكر تاسيس دولت در سرزمين ديگران اشاره كرده مينويسد: بعد از كشف قاره آمريكا، اروپاييان به صورت دستجمعي به آن منطقه كوچ كردند.
سپس پاكسازي نژادي به صورت گسترده انجام شد و بعد با سرخپوستان كه ساكنان اصلي آن منطقه بودند عهدنامههايي امضاء شد كه بر اساس آنها تحت ارعاب و زور بالغ بر يك ميليارد هكتار زمين سرخپوستان را به قيمت بسيار نازل حتي به ازاي هكتاري ۱۰سنت تصاحب كردند.
اين مدل بعدا توسط جنبش صهيونيستي پذيرفته شد و قويترين تشابه بين آمريكا و اسرئيل همين موضوع اشغال سرزمين بوده است ، اين تفكر با پاكسازي نژادي نيز همراه شد.
اسرائيل در طول جنگ به اصطلاح آزاديبخش و با كمك آمريكا مرتكب ۷۰مورد قتل عام عليه فلسطينيها شد.
با شيوه برنامه ريزي شده پاكسازي نژادي ، ۸۵درصد فلسطينيها از ۷۴۷ شهرك و روستا اخراج شدند و در اغلب موارد از حق بازگشت محروم گشتند يا به آنها مهاجرت يهودي دادند.
اين اقدامات باعث شد كه حدود ۹۰۰هزار نفر از فلسطينيها به كشورهاي عرب همسايه پناهنده شوند و امروز فلسطينيها با جمعيتي حدود ۵/۴ميليون نفر، نيمي به صورت پناهنده زندگي ميكنند.
با وجودي كه تنها ۱۰درصد سرزمين تاريخي فلسطين توسط يهوديها استفاده ميشود، ولي اسرائيل به منظور حفظ هويت يهودي اين سرزمينها، حتي به فلسطينيها اجازه بازگشت به سرزمينهاي خالي از سكنه را نميدهد.
نويسنده در پايان مقاله خود متذكر شده به رغم قتل عامها، حبس گروهي ، ايستگاههاي بازرسي متعدد، تحقير روزانه ، گرسنگي و محاصره اقتصادي ، فلسطينيها بر خلاف سرخپوستان نپذيرفتند كه هويت خود را زير فشار وحشيانه اسرائيل و در تبعيد فراموش كنند.
همچنين فلسطينيها زندگي در يك محدوده كوچك به نام كشور فلسطيني را رد ميكنند، افراد مسن فلسطيني، اسناد منازل قديمي و كليدهاي آن را نزد خود نگه داشتهاند و به فرزندان خود آموختهاند كه بالاخره روزي در كشور خود آزادانه زندگي ميكنند.
اكنون اسرائيل پس از ۶۰سال، هنوز وجاهت اخلاقي ندارد و تنها با تجاوز، اشغال و توسعه به موجوديت خود ادامه ميدهد، ولي به رغم شيوه نژاد پرستانه عليه اعراب ، خواهان شناسايي و داشتن همكاري با كشورهاي منطقه است .
جمعه 3 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 494]