واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: اعلام دلايل قطعيهاي اينترنت كشور
------------
رئيس انجمن شركتهاي اينترنتي گفت: با وجودي كه مشكلات اخير اينترنت قطع يكي از مسيرهاي فيبر نوري توسط يك كشتي عنوان مي شود اين مشكل در كشورهاي حاشيه خليج فارس رفع شده اما ما هنوز شاهد ادامه اين قطعيها هستيم.
مهندس مسعود رياضيات در گفتگو با مهر با اشاره به قطعيهاي مكرر اينترنت و ادامه اين قطعيها در كشور گفت: كيفيت خط هاي اينترنتي ارتباط مستقيم به پهناي باند، رشته اصلي فيبر نوري و متولي اصلي يعني شركت زيرساخت دارد.
وي اضافه كرد: در همه كشورهاي جهان تمهيداتي انديشيده شده كه در آن پهناي باند را به صورت تنوع بخشي طراحي مي كنند كه اگر يك نقطه دچار مشكل شد، ترافيك اينترنتي به نقاط ديگر انتقال يابد.
رياضيات افزود: در واقع در كشورهاي ديگر پهناي باند به صورت Lop و يك حلقه است كه اگر يك طرف دچار خرابي شد، طرف ديگر كار ارتباطي را انجام دهد بنابراين اين اطمينان وجود دارد كه پهناي باند هميشه در اختيار است و بلافاصله روشهاي ديگر جايگزين مي شود.
وي خاطرنشان كرد : همچنين در كشورهاي توسعه يافته خدمات اينترنتي به عهده چندين كشور است كه در صورت قطعي اينترنت همه با هم در صدد رفع آن بر مي آيند ولي در ايران اينگونه نيست و تنها يك متولي اصلي (شركت زيرساخت) دارد كه بايد پاسخگوي همه قطعي ها باشد.
رئيس انجمن شركت هاي اينترنتي در ادامه يكي ديگر از دلايل قطعيهاي اينترنت در كشور را توزيع نامناسب پهناي بينIsp و PAP ها دانست و اظهار داشت: توزيع پهناي باند بين Isp ها در كشور بايد با هزينه كم انجام شود تا اين شركت ها بتوانند در تمام نقاط از پهناي باند با صرف هزينه هاي بسيار كم استفاده كنند.
وي گفت : در زمينه قطعي اينترنتي علاوه بر دو دليلي كه گفته شد، دليل سومي هم وجود دارد كه مربوط به تجهيزات پشتيباني Ispها است كه بايد رضايت مشتريان را جلب كنند. پر واضح است تا زماني هم كه براي Isp ها صرفه اقتصادي وجود داشته باشد، اين كار را به خوبي انجام مي دهند.
رياضيات خاطرنشان كرد: با گزارشاتي كه ما از كاربران اينترنتي دريافت كرده ايم متوجه شده ايم كه با وجود استفاده آنها از خدمات چندين شركت Isp باز هم اين قطعي ها حتي در سرويس هاي خانگي دايال آپ (dial up) وجود داشته و همچنان ادامه دارد كه اين نشان مي دهد كه اشكالات مربوط به ارايه خدمات و پشتيباني توسط Isp ها نيست.
وي در ادامه سخنان خود به بحث كاهش تعرفه اينترنت هوشمند (IN) اشاره كرد و گفت: سرويس اينترنت هوشمند (IN) در حال حاضر سرويسي نيست كه شركت مخابرات از آن منبع درآمد داشته باشد به همين دليل 30 درصد از هزينه هاي خود را از شركت هاي اينترنتي (sp ها) دريافت و بعدا تجهيزات و اجازه ارايه خدمات را به اين شركت ها مي دهد.
رئيس انجمن شركتهاي اينترنتي افزود: به عبارتي تا هزينه ها توسط شركت هاي Isp به شركت مخابرات پرداخت نشود، خدمات ارائه نمي شود به همين دليل هزينه ها بالا رفته و تا به مصرف كننده نهايي برسد قيمت ها چندين برابر مي شود.
وي اظهار داشت: از نظر بنده در اين رابطه بهتر است كه اين هزينه ها كسر شود تا مشكلات افزايش قيمت براي كاربر از بين برود.
رياضيات خاطرنشان كرد: وزارت راه در حال حاضر به صورت رايگان جاده سازي كرده و آن را در اختيار مردم قرار مي دهد، چه خوب است كه وزارت ارتباطات با پيروي از اين روش مسيرهاي فيبرنوري را كه ايجاد مي كند با قيمتهاي پايين و مناسب در اختيار مردم قرار دهد.
وي افزود: با كاهش قيمت هاي فيبرنوري و صرفه اقتصادي براي مردم شاهد رونق اقتصادي در كشور و در نتيجه ايجاد دولت الكترونيكي، بانكداري الكترونيكي، تجارت الكترونيكي و... خواهيم بود.
رياضيات اضافه كرد: با ايجاد رونق اقتصادي، كشور توسعه پيدا كرده و هزاران شغل براي جوانان ما ايجاد خواهد شد.
رئيس انجمن شركت هاي اينترنتي گفت: هم اكنون ما رابطه مستقيمي با قوه قضائيه در قالب ايجاد شوراي حل اختلاف در زمينه مشكلات اينترنتي داريم كه تاكنون مراجعات بسياري از سوي كاربران جهت حل مشكلات داشته ايم كه اميدواريم كه يك رابطه خوب هم با قوه مجريه برقرار كنيم.
پنجشنبه 2 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]