واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس ناجا اعلام كرد طرح پليس پيشگيري هفته آينده آغاز ميشود
اجتماعي
رييس پليس پيشگيري نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران روز چهارشنبه از آغاز مرحله نخست طرح پليس پيشگيري در برخورد با مزاحمين خياباني از يكشنبه آينده خبر داد.
سرتيپ پاسدار عزيزاله رجب زاده رييس پليس پيشگيري ناجا با تشريح اين طرح به خبرنگاران گفت: در اين طرح با مزاحمين خياباني برخورد ميشود، موضوع سد معابر عمومي ساماندهي ميشود و نقاط آلوده و جرم خيز پاكسازي ميشود.
وي با تاكيد به اينكه پليس همه توان خود را در اجراي دقيق طرح پيشگيري به كار خواهد گرفت، گفت: در اين طرح پاكسازي توسط نيروهاي يگان ويژه، تثبيت توسط يگانهاي امداد و تامين توسط كلانتريها به اجرا در ميآيد.
رييس پليس پيشگيري ناجا با اشاره به پاكسازي نقاط آلوده شهرها از وجود معتادان، ارازل و اوباش و ولگردها و برخورد با اشكال مزاحمين خياباني، گفت: در پاكسازي معابر با هر نوع سد معبر كه باعث به وجود آمدن بي انضباطيها است، با هماهنگي شهرداريها برخورد صورت خواهد گرفت.
رجب زاده پارك موتورها در معابر، حضور كارگران فصلي در حاشيه خيابان ها، حضور متكديان در معابر و تعرض صاحبان مغازهها به معابر عمومي را مشمول طرح پاكسازي معابر دانست.
وي در مورد نحوه برخورد با مزاحمين خياباني نيز گفت: در صورت طرح شكايت توسط خانم از فرد مزاحم، چه حق با خانم باشد و چه نباشد، فرد مزاحم دستگير و بعد از رسيدگي به موضوع در صورت مشخص شدن مزاحمت با هماهنگيهاي به عمل آمده با قوه قضاييه به دادگاه معرفي و سپس قانون در مورد وي تصميمگيري خواهد كرد.
رييس پليس پيشگيري ناجا با تاكيد به لزوم مشاركت سازمانهاي ذي ربط در امر پيشگيري، گفت: با برخورد قاطع توسط دستگاه قضايي و بالا بردن هزينه جرم، پيشگيري از جرم آسان تر خواهد بود.
رجب زاده كثرت پليس را باعث ايجاد احساس امنيت ندانست و گفت: ناجا به دنبال ايجاد روشي منطقي براي ايجاد امنيت در عملكرد پليس هستيم .
رييس پليس پيشگيري ناجا، گسترش نگهبان محله را از ديگر برنامههاي پليس پيشگيري در سال ۸۷اعلام كرد و گفت: گسترش نگهبان محله كمك شاياني در پيشگيري از وقوع جرم در كشور ميكند.
وي گفت: هم اكنون ۴۳۰ايستگاه پليس در محلهها استقرار يافتهاند و اين تعداد ايستگاه پليس در پايان امسال به ۶۸۰ايستگاه خواهد رسيد .
رجب زاده استقرار ايستگاههاي پليس در محلهها را عاملي براي پيشگيري از وقوع جرايم بدون اجراييات قضايي و با تعامل و مشاركت مردم اعلام كرد و با مطلوب ارزيابي كردن مشاركت مردمي با ايستگاههاي پليس در محله ها، گفت:
هدف ناجا هدفمند كردن تماسهاي مردم با مركز ۱۹۷است كه در راستاي پيشگيري از وقوع جرم مفيد است.
رييس پليس پيشگيري ناجا با اشاره به كاهش هفت درصدي جرايم مهم درسال گذشته، گفت: در سال گذشته در مجموع با كاهش سه درصدي روبرو بوده ايم.
رجب زاده كاهش ۱۸درصدي سرقت خودرو كه براي نخستين بار در كشور اتفاق افتاد را از موفقيتهاي ناجا در پيشگيري از وقوع جرم اعلام كرد .
وي گفت: پيشگيري انتظامي جزء برنامههاي اصلي پليس پيشگيري ناجا قرار دارد.
رييس پليس پيشگيري ناجا با كافي ندانستن پيشگيري انتظامي تاكيد كرد:
آموزش همگاني در جهت پيشگيري از وقوع جرم از برنامههاي سال ۸۷پليس پيشگيري است.
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 306]