واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اجراي طرح جامعه مطالعاتي در زمينه صنعت و معدن گيلان ضروري است
داخلي. اقتصادي. صنايع.
رئيس سازمان صنايع و معادن گيلان،اجراي طرح جامعه مطالعاتي در زمينه صنعت و معدن استان را ضروري برشمرد.
به گزارش ايرنا "محمدحسين اصغريان" روز چهارشنبه در كارگروه صنعت و معدن استان، گفت: لزوم مطالعه و تحقيق درخصوص مسايل مرتبط با صنعت و معدن در استان بيش از گذشته محسوس است.
وي افزود: درهمين راستا نيازمند اجراي طرح جامعه مطالعاتي براي دست يابي به اطلاعات و آمار دقيقتر از مسايل مرتبط با اين عرصه هستيم.
"اصغريان" با اشاره به طرح آمايش صنعتي در كشور، گفت: براساس اين طرح ۵۹طرح به گيلان اختصاص يافت كه دارابودن تكنولوژي بالا، بكارگيري نيروهاي تحصيل كرده و سازگاري با شرايط اقليمي و زيست محيطي استان از جمله مزيتهاي اين طرحها است.
وي از احداث تصفيهخانه فاضلاب شهرصنعتي رشت و نيز تجهيز آزمايشگاههاي استاندارد به عنوان مواردي از مصوبات پيشنهادي دور دوم سفر هيات دولت به گيلان نام برد.
"اصغريان" اظهارداشت: باتوجه به لزوم گسترش تجارت الكترونيك در جلسهاي با حضور نمايندگان انجمن مديران صنايع و اتاق بازرگاني و صنايع و معادن راهكارهاي توسعه تجارت الكترونيك در واحدهاي صنعتي و معدني مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
به گزارش ايرنا معاون برنامهريزي استانداري گيلان نيز در اين نشست ضمن تشكر از فعاليتهاي انجام شده دراين كارگروه بر حضور منظم نمايندگان مطلع و سازمانها براي شركت در اين جلسات تاكيد كرد.
"كيهان هاشمنيا" افزود: باتوجه به اهميت اين كارگروه به عنوان يكي از اركان شوراي برنامهريزي و توسعه استان، لازم است با انجام برنامهريزي و پيگريهاي لازم نتايج و دستاوردهاي مطلوبي از اين جلسات براي توسعه استان به دست آوريم.
به گزارش خبرنگار ايرنا مديراجرايي انجمن صنايع گيلان نيز گفت: توسعه صنعتي در گيلان باتوجه به برخي مسايل و محدوديتهاي زيست محيطي و تهيه زمين، مستلزم ايجاد صنايع در ارتفاع و به صورت طبقاتي است كه بايستي در اين زمينه مطالعات و پيگيريهاي لازم صورت گيرد.
"اكبر تطهيري" بر لزوم توسعه صنعتي استان در كنار رعايت الزامات زيست محيطي و نيز اختصاص زمين مناسب براي اين كار از سوي مسوولان تاكيد كرد.
همچنين در اين نشست، مديركل منابع طبيعي گيلان از تشكيل كميته استعداديابي در استان و با هدف بررسي و شناسايي زمين براي اجراي طرحهاي صنعتي خبرداد.
"رسول محمدي" افزود: كارشناسان اين كميته با همكاري مديريت امور اراضي با برگزاري برنامههاي بازديد از اراضي و عرصههاي مختلف در استان، مناطق مستعد براي ايجاد و گسترش صنايع را شناسايي و معرفي ميكنند.ك/۲ ۶۰۴/۷۲۸۹
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 428]