تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830960906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

باتری لیمویی


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: باتری لیموییمقدمه: باتری ها وسایلی هستند که توسط واکنش شیمیایی الکتریسیته تولید می کنند و به عنوان مولد الکتریکی در وسایل مختلف نظیر کامپیوترها، ماشین ها، روبات ها و... کاربر دارند. اولین باتری در سال 1970 توسط الساندرو ولتا ساخته شد. اجزای اصلی باتری را یک الکترولیت و دو الکترود از مواد غیر هم جنس تشکیل می دهند، که یکی از الکترودها با الکترولیت واکنش شیمیایی انجام می دهد.در این آزمایش باتری شامل دو فلز است که در محلول اسید قرار دارند، مس و روی به عنوان فلز و لیمو محلول اسیدی را تامین می کند.( لیمو به علت دارا بودن اسید سیتریک محلول اسیدی را تامین می کند). اهداف:- آشنایی با طرز کار باتری های الکتریکی- تعیین الکترود منفی (کاتود) و الکترود مثبت (آنود) باتری - آشنایی با چگونگی اتصال و ترکیب باتری ها وسایل لازم: - چند عدد لیموی درشت و آب دار - میخ گالوانیزه (گالوانیزه، آهنی که روی اندود شده باشد)- چند عدد سکه مسی - ولت سنج-سیم رسانا  شرح آزمایش:در دو طرف لیمو شیار نازکی ایجاد کنید در یکی از شیار ها سکه مسی و در شیار دیگری. میخ گالوانیزه را قرار دهید. توجه داشته باشید که میخ و سکه با هم در تماس نباشند.
باتری لیمویی
در این باتری میخ و سکه الکترود و آب لیمو الکترولیت نامیده می شود.هر باتری دارای دو الکتردو مثبت و منفی است که در آن جریان الکتریکی توسط یک رسانا از الکترود منفی به سمت الکترود مثبت می رود. همچنین اختلاف پتانسیل به عنوان میزان نیرویی که برای حرکت الکترو ن ها لازم است اندازه گیری می شود. 
باتری لیمویی
برای اندازه گیری میزان ولتاژی که باتری تولید می کند از ولت سنج استفاده کنید. توجه داشته باشید که سر مثبت ولت سنج به سر مثبت باتری و سر منفی آن به سر منفی باتری وصل شود.
باتری لیمویی
عدد ولت سنج را بخوانید و یادداشت کنید(0.96ولت). ولتاژی که این باتری تولید می کند بسیار پایین بوده و قادر به تامین انرژی لازم برای روشنایی یک لامپ حبابی نمی باشد. برای تامین ولتاژ بالاتر لازم است از ترکیب تعدادی از باتری ها استفاده کنیم به همین منظور توسط سیم رسانا آن ها را به هم متصل می کنیم توجه داشته یاشید که سیم رسانا را از سر مثبت یک باتری به سر منفی باتری دیگر وصل کنید.
باتری لیمویی
اختلاف پتانسیل حاصل از دو باتری را اندازه گرفته و یادداشت کنید. با اتصال تعداد بیشتری از باتری ها می توان اختلاف پتانیل بیشتری تولید کرد.حال چهار باتری را با هم ترکیب کرده و اختلاف پتانسیل ایجاد شده را اندازه بگیرید.
باتری لیمویی
توسط این باتری می توان وسایل کوچک نظیر دیود های نوری (LED) را روشن کرد.امتحان کنید.
باتری لیمویی
LED 
باتری لیمویی
الکترون ها از قطب منفی (میخ) وارد دیود نوری شده و به سمت قطب مثبت باتری (سکه) بر می گردند و این یعنی جریان الکتریکی که باعث روشن شدن دیود می شود. شما هم آزمایش کنید و ببینید.
باتری لیمویی
پرسش:آیا می توان به جای لیمو از میوه دیگری استفاده کرد ؟ آزمایش کرده و نتیجه را ببینید.از فلزات دیگری به عنوان الکترود استفاده کرده و نتیجه را مشاهده کنید.    مرکزیادگیری سایت تبیان - تهیه: فائزه آقاخانیتنظیم: سمیرا بادامستانی 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1636]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن