واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي: «كاريكاتور» يكي از توفيقات ما در عرصه هنرهاي تجسمي بوده است
خبرگزاري فارس: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در بازديد از نمايشگاه كاريكاتور غزه، كاريكاتور را از جمله توفيقاتي عظيمي دانست كه در عرصه هنرهاي تجسمي طي سالهاي اخير به دست آمده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر فلسطين وابسته به فرهنگستان هنر، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در بازديد از موزه هنرهاي معاصر فلسطين با اشاره به حضور كاريكاتوريستهاي 65 كشور جهان در مسابقه بين المللي كاريكاتور غزه و نقش ايران در تبديل اين هنر به يك كانون بزرگ اعتراض و افشاگري كليه ظلم و تجاوز و همبستگي با ملتهاي مظلوم جهان خاطرنشان كرد: موزه هنرهاي معاصر فلسطين مي تواند پايگاه و پشتوانه همه هنرمندان آزاده، عدالتخواه و حقيقت جوي سراسر دنيا باشد.
بنا بر اين گزارش، صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي امروز دوشنبه 31 ارديبهشت ماه، در بازديد از موزه فلسطين كه هم اكنون ميزبان مسابقه بين المللي كاريكاتور غزه با مشاركت هنرمندان 65 كشور دنياست با اشاره به اينكه يكي از توفيقات عظيم هنرهاي تجسمي ما در سالهاي اخير در عرصه كاريكاتور بوده است گفت: وسعت حجم آثار و حضور چهره هاي صاحب نام جهاني در اين مسابقه و نيز انطباق و همنوايي اين هنر در كشورها با كليت جريان خلاقيت هنري، حال و هواي فرهنگي و فضاي حاكم بر افكار عمومي در مجموع هنر كاريكاتور را در سالهاي اخير تبديل به مصداق واقعي و تجسم عيني هنر اصيل، متعهد و انساني ساخته و آن را الگويي براي ديگر رشتهها و شاخههاي هنري در ايران كرده است.
وي افزود: تجربه نشان داده كه اگر ما در قالب خودمان و با تكيه بر توانمنديهاي خود در صحنه جهاني ظاهر شويم، تقليد نكنيم، و حرف خودمان را بزنيم و زبان و نگاه مستقل و منحصر به فرد خود را حفظ كنيم نگاه هنرشناس همه جهان هم با ما همراه ميشود و در برابر حقيقت، خضوع ميكند.
وي گفت: اين بيان و انديشه اصيل را مي توان به عنوان الگويي موفق در ساحت ادبيات و رمان، سينما، تئاتر، موسيقي و انواع هنرهاي تجسمي پياده كرد و نتايج درخشان آنرا نيز مشاهده نمود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه موزه فلسطين را مكاني با ظرفيت بسيار بالا براي حركتهاي جهاني هنر مقاومت دانست و تأكيد كرد: اين موزه ميتواند به عنوان يك پايگاه و پناهگاه براي تمامي هنرمندان صاحب انديشه، آرمانگرا و حق طلب در سراسر جهان باشد و در همينجاست كه هنر مقاومت مي تواند شكوفا شود.
وي افزود: هنر مقاومت بايد از نو تعريف شود چرا كه هنر مقاومت متعلق به ايران يا فلسطين و مربوط به يك مقطع زماني خاص نيست. هنر مقاومت صداي رساي فرهنگ، آئين، باور و انديشه مقاومت در يك گستره جهاني و تاريخي است.
وي با اعلام حمايت قطعي و همه جانبه وزارت خانه متبوع خود از تمامي حركتهاي جدي در حوزه هنر مقاومت از جمله كارگاه هنر مقاومت در موزه فلسطين گفت: قرار است گذرگاه فرهنگي هنري تهران يك صحنه دائمي برپايي گالريها و عرضه آثار هنري شود و اين ظرفيت، قطعاً گسترش خواهد يافت.
انتهاي پيام/
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]