تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860725942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك روزنامه آلماني نوشت:فروپاشي جبهه طرفدار انزواي ايران در خاورميانه


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: يك روزنامه آلماني نوشت:فروپاشي جبهه طرفدار انزواي ايران در خاورميانه
يك روزنامه آلماني با تاكيد بر حمايت يكجانبه بوش از رژيم اسرائيل و تلاش براي ايجاد جبهه اي جهت انزواي تهران نوشت: آمريكا و اسرائيل مي بينند كه چگونه جبهه به انزوا كشاندن ايران در منطقه در حال فرو پاشي است.

به گزارش خبرگزاري مهر، روزنامه "زوددويچه سايتونگ" در شماره امروز خود در تحليلي به قلم "تورستن اشميتز" در راستاي حمايت يكجانبه بوش از رژيم اسرائيل نوشت: جورج بوش در آخرين سفر خود به خاورميانه ديگر به فكر پيشبرد گرايش به اصطلاح صلح در خاورميانه نبود، بلكه يك تكيه گاه سياسي براي اسرائيل ساخت به گونه اي كه اين رژيم اشغالگر به پشتوانه اين تكيه گاه سياسي خود را به عنوان تنها كشور دموكراتيك در منطقه شناخته و ديگر به اين موضوع فكر نكند كه سياست اشغالگري با تصميمات صلح هماهنگي ندارد.

اشميتز در ادامه خاطر نشان كرد: اين در حالي است كه فلسطينيها و دولت هاي عربي منطقه شديدا از نحوه عمل بوش و سخنان وي انتقاد كردند.

اشميتز همچنين اظهار داشت: اسرائيل و نخست وزير مظنون به فساد آن ايهود اولمرت به يك چنين رئيس جمهوري در آمريكا نياز دارند و از اتمام دوران رياست جمهوري وي در هراسند. دنياي بوش با دنياي اولمرت كاملا منطبق است. در چنين جهاني دولت هاي عربي و فلسطينيها بد بوده و اسرائيل بايد در برابر آنها حمايت شود.

اين تحليلگر آلماني در ادامه خاطر نشان كرد : دوستي بين واشنگتن و رژيم اشغالگر قدس به اين دليل تنگاتنگ است كه بوش هيچ انتقادي از اسرائيل نمي كند. اين در حالي است كه در حال حاضر اين رژيم اشغالگر با بي اعتمادي به نامزد سيه چرده دموكرات انتخابات رياست جمهوري آمريكا "باراك اوباما" خصوصا به اين دليل كه آمادگي خود را براي مذاكره با ايران اعلام كرده است مي نگرد.

وي با اشاره به مذاكرات غير رسمي فرانسه با حماس افزود: در حالي كه فقط هفت ماه ديگر از دوران رياست جمهوري بوش و سياست هاي يكجانبه وي درباره خاورميانه باقي نمانده است؛ اسرائيل مي بيند كه چگونه جبهه به انزوا كشاندن تهران در منطقه در حال فرو پاشي است.

نويسنده در ادامه با تاكيد بر اينكه رژيم اسرائيل به پشتوانه آمريكا و رئيس جمهوري آن "جرج بوش" فرياد حمله نظامي گسترده به نوار غزه را سر مي دهد؛ اظهار داشت: رژيم اشغالگر اسرائيل مي داند كه بوش طرف اوست. اين در حالي است كه آمريكا نيز در شرايط فعلي هيچ نوع مذاكره و گفتگو نه با گروه حماس و حتي با حزب الله لبنان و كشور سوريه را مد نظر نداشته و قانون آن اعمال خشونت است.

در ادامه اين مطلب آمده است: اين در حالي است كه سياست اعمال خشونت در درجه اول حفظ امنيت و قدرت در اسرائيل قرار دارد و اولمرت با كمترين آمادگي براي مذاكره و توافق در تاريخ تاسيس اين رژيم مي باشد و مذاكره كردن به خصوص با دشمن براي اين رژيم ضعف محسوب مي شود.

نويسنده در پايان اظهار داشت: در چنين شرايطي حتي رايس وزير امور خارجه آمريكا هم جا زده است و تاكيد كرده است كه تا دسامبر آينده حداكثر مي شود شرايط و چهارچوبها براي يك قرار داد صلح بين فلسطين و اسرائيل را آماده كرد اما اجرايي كردن اين چهارچوبها به سالها وقت نياز دارد.
 سه شنبه 31 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 358]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن