تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831464024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهم ترین مرحله ازدواج


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: مهم ترین مرحله ازدواج
کلوب
درباره این که شناخت و آشنایی حلقه اول ازدواج است و باید طرف مقابلتان را بشناسید و بعد با او وارد یک زندگی مشترک شوید، زیاد شنیده اید. اما شاید مهم تر از این حلقه اول، حلقه ای نامرئی به نام «شناخت خود» باشد که کمتر درباره آن فکر کرده اید. این حلقه گاهی زیر پوشش فرهنگ خانوادگی، هنجارهای اجتماعی و مسائل آموخته شده پنهان می شود و مانع از آن می شود که شما بر اساس روحیات و خصوصیات خودتان همسر آینده تان را انتخاب کنید. در این صورت، شما همسری را انتخاب می کنید که خانواده از شما انتظار دارد، جامعه به شما می گوید خوب است و از آنچه در زندگی آینده تان دیده اید، الگوبرداری کرده اید. بنابراین ما پیشنهاد می کنیم که با نهایت صداقتی که در خودتان سراغ دارید، این فرم خودشناسی را پر کرده و تلاش کنید تا عمیق ترین و روراست ترین پاسخ را به پرسش ها بدهید تا بتوانید به درستی متوجه شوید که از شریک آینده زندگی تان چه انتظاری دارید. بنابراین تکمیل این فرم چند خاصیت مهم دارد:نکته: ممکن است پرسیدن بعضی از سوالات مثل سن تان، بیماری هایی که داشته یا دارید، تحصیلات تان و... غیرضروری به نظر برسد اما یادتان باشد که همین سوالات می توانند به شما یادآوری کنند که الان در چه مرحله ای هستید و متناسب با جایگاه فعلی تان چه برنامه ریزی برای آینده دارید.
یادداشت برداری
اطلاعات فردینام و نام خانوادگی:سال تولد:محل تولد:دین: مذهب:وضعیت نظام وظیفه (آقایان):نوع تحصیلاتدانشگاهی / حوزوی:مقطع تحصیلی:رشته تحصیلی:سالی که فارغ التحصیل می شوید:اطلاعات جسمی- آیا تاکنون به بیماری های مهمی مبتلا شده اید؟ بله / خیر (در صورت مثبت بودن پاسخ، نام بیماری را بنویسید.)- آیا در تولد یا پس از آن دچار نقص عضوی شده اید؟ بله / خیر (نام و نوع نقص عضو)
عاشقانه
اطلاعات خانوادگیشهر محل سکونت فعلی خانواده:شهر محل سکونت قبلی خانواده:شهری که اصالتاً به آن منسوبید:علاقمندید در آینده در چه شهری ساکن شوید؟از والدین خود برای کمک به ازدواج خود چه انتظاری دارید؟وضعیت مالی و رفاهی خانواده ی شما چگونه است؟ (نسبت به معمول خانواده ها)عالی / خوب / متوسط / ضعیفاز نظر عرف جامعه، اعتقادات مذهبی خانواده ی شما در چه حدی است؟1- رعایت حدود شرعی در همه ابعاد و انجام واجبات و ترک محرمات.2- رعایت حدود شرعی در همه ی ابعاد و انجام واجبات و ترک محرمات و توجّه به مستحباتی چون نماز اول وقت و جماعت.3- رعایت اکثر مسائل شرعی و انجام اهم واجبات و ترک گناهان کبیره.4- انجام واجباتی چون نماز و روزه و کم توجّه به برخی مسائل مثل حجاب.5- نماز می خوانند، ولی پایبندی های خاصی ندارند. - تعداد کل افراد خانواده (درجه اول) شما چند نفر است؟ خانواده سن شغل قبلی  شغل فعلی میزان تحصیلات میزان درآمد (ماهانه) پدر             مادر               برادر اول               برادر دوم               خواهر اول               خواهر دوم               ............            وضعیت مالی – میزان درآمد شما- آیا قبل از دوران دانشجویی / طلبگی شغلی داشته اید؟ در صورت مثبت بودن پاسخ نام شغل را بنویسید: آیا قبل از دانشجو یا طلبه شدن سرمایه ای پس انداز کرده اید؟ بله / خیردر دوره دانشجویی / طلبگی چطور؟ بله / خیرغیر از تحصیل به شغل دیگری نیز اشتغال دارید؟ بله / خیر (اگر بله چه شغلی؟)میزان درآمد فعلی شما چقدر است؟حدس می زنید در آینده چقدر درآمد داشته باشید؟
خانه
وضعیت مسکن (آقا) آیا در مورد مسکن تا به حال اقدامی کرده اید؟1- مسکن مستقل دارم / قادر به داشتن مسکن هستم2- تا بحال فکری نکرده ام3- در منزل پدری، طبقه مستقلی برای زندگی دارم4- با پدر و مادرم به صورت مشترک در یک منزل زندگی خواهیم کرد5- در حال حاضر تا چند سالی بعید است بتوانم صاحب مسکن شومبه نظر شما تهیه ی حدّاقل امکانات که زوج های جوان بتوانند زندگی را با آن شروع کنند چه مقدار هزینه می خواهد؟به نظر شما برای شروع زندگی مسکن با چه متراژی می تواند کافی باشد؟ صفات بارز شخصیتی- کدامیک از صفات زیر در شما شاخص تر و قوی تر است؟ ( به ترتیب اهمیت 10 صفت را شماره گذاری کنید)عاطفی / خونسرد / صبور / آرام / کم حرف / مدیر / پرتحرّک / حساس / اهل معاشرت / خوش برخورد / منطقی / عصبانی / با نشاط / پرصحبت / مردم دار / مغرور/ غمگین / افتاده / کم تحمل / گوشه گیر / مغرور / غمگین / افتاده / کم تحمل / گوشه گیر / قاطع / کنایه گو / خودنما / کم حوصله / رؤیایی / بذله گو / تحت فرمان / سازنده / بدبین / خوش بین / باگذشت / حسود / ولخرج / صرفه جو / خسیس- اگر یک روز تعطیلی کاملاً بیکار باشید، چه کاری را انتخاب می کنید؟
عاشقانه
استراحت / مطالعه / ماهواره / سینما / مسافرت / رفتن به کوه و دشت و جنگل / ورزش / تلویزیون / بازدید آشنایان / تنها بودن / دیدن فیلم ویدئو / هم نشینی با دوستان / غیره- تعریف شما از یک انسان مؤمن چیست و چقدر خود را مؤمن می دانید؟- دیگران شما را چقدر با ایمان می دانند؟نشانه های «اجتماعی بودن» چیست؟- آیا اجتماعی بودن را یک صفت پسندیده می دانید یا خیر؟ چرا؟- خودتان تا چه میزان اجتماعی هستید؟زیاد / متوسط / کم- معمولاً در روز چند ساعت فکر می کنید؟- بیشتر به چه مسائلی می اندیشید؟- از لحاظ روحی و شخصیتی آیا بین آنچه هستید و آنچه که دوست دارید باشید، فاصله ای احساس می کنید؟ بله / خیر - اگر بلی این فاصله تا چه حدودی است؟- این فاصله در چه زمینه ای است؟
شخصیت
ویژگی های اخلاقی – تربیتی- چه ویژگی های اخلاقی در شما بارزتر است؟- به نظر خودتان، شما چگونه آدمی هستید؟- دوستان و آشنایان شما را بیشتر به کدام خصوصیات می شناسند؟- از معاشرت با چه کسانی رضایت بیشتری دارید؟- به دید و بازدید خویشاوندان چقدر اهمیّت می دهید؟زیاد / معمولی / کم - از معاشرت با چه کسانی آزرده می شوید؟- اگر از عمل یا سخن فردی شدیداً دلخور شوید، چه عکس العملی خواهید داشت؟- اگر از شما عذرخواهی کنند، چه می کنید؟- ناراحتی هایتان را چگونه منعکس می کنید؟- بیشتر انتقادپذیرید یا انتقاد کننده؟ - اگر بخواهید از کسی انتقاد کنید، معمولاً چگونه عمل می کنید؟- در چه مسائلی سخت گیر هستید؟- به قول و قرارها چقدر پایبند هستید؟خیلی زیاد /  زیاد / متوسط / کم  در مطلب بعدی درباره وجه های دیگری از شخصیت خود اطلاعاتی را خواهید خواند.  فاطمه ایمانیبخش کلوب ازدواج تبیان :خواستگاری بدون سیاه کاریدرخواستگاری چه سؤالاتی بپرسیمسؤال وجواب های خواستگاریخواستگاری با چشمان باز





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 333]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن