تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833701654
27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010
1) مرگ "محمد ولي خان سپهدار تنكابني" از سياستمداران مشهور دوران مشروطه (1305ش): محمدولي خان خلعتبري معروف به سپهدار تنكابني در حدود سال 1225 ش (1364 ق) در يكي از روستاهاي اطراف تنكابن به دنيا آمد و پس از فراگيري دروس ابتدايي، وارد كارهاي نظامي گرديد. وي مراحل ترقي را به سرعت پيمود و در زمان مظفرالدين شاه، با تقديم پيشكشي قابل ملاحظهاي، وزير گمرك شد. محمد ولي خان در طي ساليان متمادي پستهاي متعددي از قبيل حكمراني گيلان، اردبيل و مشكين شهر را به عهده گرفت و از طرف مظفرالدين شاه، لقب سپهدار اعظم را دريافت كرد. وي همچنين مدتي حاكم تهران بود و بر آزاديخواهان خشونت زيادي روا داشت. سپهدار هنگام مشروطه از رجال مستبد و خودكامه به شمار ميرفت و با آزادي و مشروطيت دشمني داشت به طوري كه با شنيدن نام مشروطه، حالش دگرگون ميشد. وي كه براي سركوبي شورش آذربايجان راهي اين خطه شده بود، وقتي كه نتواسنت كاري از پيش ببرد، راهي گيلان گرديد و انجمن عدالت را تشكيل داد. سپهدار در حالي كه در ابتدا از طرفداران محمدعلي شاه بود، پس از چندي قصد فتح تهران نمود و پس از فتح پايتخت و خلع پادشاه، شخص اول ايران شد. وي پس از مدتي صدر اعظم احمد شاه گرديد و همزمان وزارت جنگ و داخله را بر عهده داشت. سپهدار پس از سه بار نخستوزيري و در حالي كه لقب سپهسالار اعظم را هم يدك ميكشيد، مدتي والي آذربايجان بود تا اينكه در كودتاي اسفند 1299 ش در زمره توقيف شدگان قرار گرفت و مدتي را در زندان گذراند. وي در سالهاي آخر عمر به عنوان يك رَجُل برجسته در مراسمها حضور مييافت تا اينكه بابت ماليات املاك وسيع خود، مبالغ هنگفتي بدهكار شد. سپهدار كه هرگز سختي نديده و عمري زير بار اين حرفها نرفته و كسي از او مطالبه ماليات نكرده بود، چون عرصه را بر خود تنگ ديد در 27 تير 1305 ش در هشتاد سالگي با اسلحه كمرياش خودكشي كرد و در امامزاده صالح تجريش به خاك سپرده شد. وي مردي بسيار متهوّر، تندخو، فاقد نظم و ترتيب، متعدي، مستبد، خودراي، جاه طلب، لجوج و كينهتوز و حريص در جمع آوري اموال به خصوص املاك، بوده است. سپهسالار، بزرگترين ملاك زمان خود بود و بيش از هزار نفر نوكر و سوار و خدمه داشت كه همه از او تامين ميشدند.
2) درگذشت "محمد حسين سيفي" معروف به "عِمادالكُتّاب" استاد خوشنويس (1315ش): ميرزا محمدحسين سيفي قزويني، ملقب به "عِمادالكُتّاب"، از استادان خوشنويس خط نستعليق در سال 1240ش در قزوين متولد شد. وي ابتدا خوشنويسي را با نسخ نويسي آغاز كرد و سپس به خط نستعليق روي آورد و پيرو شيوه استاد ميرزا رضا كلهر شد، به طوري كه او را به عنوان كامل كننده شيوه كلهر نام ميبرند. عماد الكُتّاب نه تنها در خط نسخ و نستعليق استادي توانا بود، بلكه شكسته و ثلث را نيز در كمال زيبايي مينوشت و با نقاشي قلم و آبرنگ نيز آشنايي داشت. وي مدتي جزو كاتبان وزارت انطباعات، منشي وزارت داخله و معلم خط سلطان احمد شاه قاجار نيز بود و بعدها در دربار، سمت خوشنويس مخصوص يافت. آثار خوشنويسي عماد الكتاب، قطعات مختلف سياه مشق است و همچنين يك دوره "رسم المشق" كه براي نوآموزان اين فن تاليف و چاپ نمود. كتيبه سر در مدرسه عالي شهيد مطهري، لوحهاي بر آرامگاه فردوسي و يك نسخه شاهنامه فردوسي و... از جمله آثار هنري عماد الكتاب به شمار ميروند. اين استاد خط و نقاشي، سرانجام در 27 تير 1315 ش برابر با 27 ربيع الثاني 1355 ق در 75 سالگي در تهران درگذشت و در امامزاده عبداللَّه به خاك سپرده شد.
3) استعفاي دكتر "علي اميني" از نخست وزيري رژيم پهلوي (1341 ش): آمريكا كه ميخواست با به اجرا گذاشتن برخي اصلاحات به اصطلاح مردمي، رفاه ملت ايران را به ظاهر تأمين كند، به دنبال مهره سرسپردهاي بود كه اهداف آنها را در ايران به اجرا درآورد. علي اميني گزينه مناسبي بود كه توسط آمريكا به شاه تحميل شد. اميني در طول صدارت 14 ماههاش، حلقه به گوشي خود را به آمريكا ثابت كرده و ميخواست نقشههاي ارباب خود را در ايران به اجرا درآورد. شاه كه يكهتازي اميني را در كشور بر نميتافت در سفرِ غيرمتعارفِ 45 روزهاي كه به آمريكا داشت، موافقت اربابان براي بركناري اميني و اجراي برنامههاي آمريكا توسط خودش را خواستار شد. به اين ترتيب اميني در 27 تيرماه 1341 از نخست وزيري كنار رفت و از اين پس طرح لوايح ششگانه كه آغازي براي انقلاب سفيد شاه بود، مطرح گرديد. پس از بركناري علي اميني، با موافقت آمريكا، مهره مطيع و سرسپرده ديگري به نام اسداللَّه علم به نخست وزيري رسيد. 4) پذيرش رسمي قطعنامه 598 شوراي امنيت از سوي جمهوري اسلامي ايران (1367 ش): يكي از دلايل واهي رژيم بعث عراق براي تجاوز به حريم نظام جمهوري اسلامي ايران، اختلاف بر سر مرزهايي است كه در قرارداد 1975 الجزاير تعيين شده بود. پس از نزديك به هشت سال جنگ نابرابر كه تمام موجوديت رژيم عراق در خطر قرار گرفت، آمريكا و ديگر متحدان و ياوران رژيم بعث عملاً وارد جنگ گرديدند و حضرت امام خميني(ره)، با در نظر گرفتن مصالح عالي نظام اسلامي و با درك توطئه گسترده آمريكا و غرب براي سركوب انقلاب اسلامي و مردم مسلمان و انقلابي ايران، پس از مشورت با فرماندهان عالي نظامي و مسؤولان مملكتي، قطعنامه 598 شوراي امنيت را پذيرفتند. شوراي امنيت در اين قطعنامه دو كشور ايران و عراق را به برقراري آتشبس و صلح دعوت كرده بود. جمهوري اسلامي ايران به دليل ويژگيهاي مثبت برخي از مفاد اين قطعنامه، به ويژه، بندهاي مربوط به معرفي متجاوز و پرداخت غرامت جنگي، موافقت خود را با پذيرش آن اعلام كرد. اما با وجود پذيرش قطعنامه 598 توسط جمهوري اسلامي ايران، رژيم عراق كه خود نيز آن قطعنامه را پذيرفته بود، تا زمان برقراري آتشبس رسمي در مرداد ماه سال 1367 ش (اوت 1988 م) به تهاجمات خود عليه جمهوري اسلامي ايران ادامه داد و خوي تجاوزگري خود را بار ديگر آشكار ساخت. پس از پذيرش قطعنامه 598 از طرف ايران، آتشبس ميان طرفين از تاريخ 29 مرداد 1367 برقرار شد. شوراي امنيت در تاريخ 18 مرداد 67، قطعنامه 619 را تصويب كرد كه به موجب آن گروه ناظران نظامي ايران و عراق و سازمان ملل كه از حدود چهارصد نفر از 25 مليت مختلف تشكيل شده بود، در دو كشور مستقر شدند.
5) تأسيس نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و آغاز هفته نيروي انتظامي (1369ش): مسأله ادغام نيروهاي انتظامي از طرف وزارت كشور و نمايندگان مجلس به منظور برقراري هرچه بهتر امنيت در داخل كشور و مرزها، جلوگيري از صرف هزينههاي اضافي و تداخلِ وظايف، مسؤوليتها و ماموريتها مشابه، مطرح و به طور جدي دنبال شد. سرانجام، قانون ادغام نيروهاي انتظامي شامل شهرباني، ژاندارمري، كميته انقلاب اسلامي و پليس قضايي در 27 تيرماه 1369 از تصويب مجلس شوراي اسلامي گذشت و در 2 مرداد 1369 به تصويب و تنفيذ شوراي نگهبان رسيد. پس از گذشت شش ماه، ادغام نيروهاي انتظامي سابق آغاز شد و نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، در دوازدهم فروردين سال 1370، در پي تاييد مقام معظم رهبري فرمانده كل قوا، به منصه ظهور رسيد. نيروي انتظامي كه به اختصار، ناجا ناميده ميشود، در طول سالهاي فعاليت خود، خدمات ارزندهاي در راه استقرار نظم و امنيت جامعه، مقابله و مبارزه قاطع و مستمر با هرگونه آشوب و خرابكاري، حراست از اماكن و شخصيتها، مراقبت و كنترل مرزهاي جمهوري اسلامي و مبارزه با اوباش، اشرار و... از خود نشان داده و صدها شهيد و هزاران زخمي در اين راه، تقديم نموده است. از آن سال به بعد، روز 27 تيرماه هر سال به عنوان روز نيروي انتظامي و آغاز هفته نيروي انتظامي نامگذاري شده است. با نگاهي گذرا به رئوس فعاليتهاي اين نيرو از آغاز تاكنون، به ميزان تلاش، فداكاري و ايثار اين انسانهاي شريف در انجام وظايف محوله پي خواهيم برد و از اين رهگذر، به نقش سرنوشتساز آنان در استقرار امنيت و آسايش عمومي و به طور كلي حاكميت نظام اسلامي، بيش از پيش آگاه ميگرديم.
6) ارتحال فقيه جليل و عارف واصل آيتاللَّه "سيدرضا بهاءالديني" (1376 ش): آيتاللَّه سيدرضا بهاءالديني در 9 فروردين 1287 ش برابر با عيد غدير 1327 ق در قم به دنيا آمد. وي از 19 سالگي در حوزه درس آيتاللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي شركت جست و مورد لطف استاد قرار گرفت. آيت اللَّه بهاءالديني پس از رحلت استاد، در درس حضرات آيات: سيدصدرالدين صدر، سيد محمد حجت كوهكمرهاي، سيد محمد تقي خوانساري و سيد حسين بروجردي حاضر شد و در 25 سالگي اجازه اجتهاد گرفت. ايشان همزمان با پشت سر گذاردن دروس سطح و ورود به درس خارج، خود تدريس سطوح را آغاز كرد و پس از كسب مدارج بالاتر، حلقه درس خارج خود را تشكيل داد. ايشان از آن پس به مدت بيش از پنجاه سال، به تدريس و تربيت طلاب در حوزه علميه قم مشغول شد و تنها در اواخر عمر به دليل كسالت و بيماري، از آن باز ماند. آيتاللَّه بهاءالديني، از نمونههاي روحانيان زاهد و عامل بود؛ به نماز شب و رعايت جزئيات مسائل اخلاقي پايبندي بسيار داشت و از علاقمندان عالمان آزاده به شمار ميرفت. ايشان شيفته كساني همچون آيتاللَّه سيدحسن مدرس بود و حتي با حالت بيماري نيز زيارت قبر او در كاشمر را از ياد نميبرد. اين عارف سترگ، در تحمل مصائب و سختيها صبور بود و به خواندن قرآن و ادعيه شوق فراوان داشت. به دفاع از حريم ايران اسلامي اهميت فوقالعاده ميداد و به همين خاطر، عليرغم كهولت سن و رنج بيماري، چندين بار در زمان جنگ در جبههها حضور يافت و با نفس رحماني خود، روحيه بخش رزمندگان اسلام گرديد. همچنين كتابهاي سلوك معنوي و نردبان آسمان از جمله آثار ايشان ميباشند. در اواخر عمر معظمله، سميناري براي بزرگداشت شخصيت عرفاني، اخلاقي و علمي آيتاللَّه سيدرضا بهاءالديني برپا شد و در آن، از اين عالم بزرگ تجليل به عمل آمد. سرانجام اين فقيه عارف پس از 89 سال زندگي زاهدانه، در بيست و هفتم تيرماه 1376ش برابر با دوازدهم ربيعالاول 1418ق در قم درگذشت و در مسجد بالاسر حضرت معصومه(س) به خاك سپرده شد.
7) روز نيروي انتظامي: از سال 1378 با درخواست نيروي انتظامي و تصويب مقام معظم رهبري و فرمانده كل قوا، زمان برگزاري هفته نيروي انتظامي از تيرماه به مهرماه انتقال يافت. قبلاً 27 تير به مناسبت سالروز تصويب قانون ادغام نيروي انتظامي به نام روز نيروي انتظامي و سپس هفته آخر تيرماه به نام هفته نيروي انتظامي نامگذاري شده بود و در اين روز و هفته، مراسم ويژهاي براي بزرگداشت اين نهاد انتظامي برگزار ميگرديد. وليكن بعد از بررسيها و جمعبندي نظرات و ديدگاهها و پيشنهادهاي مختلف مقرر شد هفته نيروي انتظامي در مهر ماه، برگزار شود. از اينرو، روز سيزدهم مهر، به عنوان روز نيروي انتظامي و آغاز هفته بزرگداشت ناجا نامگذاري شد. 8) شهادت علامه "ابراهيم خويي" عالم مسلمان ايراني(1325 ق): علامه ابراهيم خويى در سال 1247 ق در خوي متولد شد و پس از فراگيري مقدمات علوم، راهي نجف اشرف گرديد. وي در محضر استاداني همچون شيخ مرتضي انصاري و شيخ حسين كوهكمرهاي كسب فيض كرد و به اجتهاد دست يافت. پس از آن به ايران بازگشت و در زادگاه خود به ارشاد مردم، تدريس علوم و معارف اسلامي و تأليف كتاب پرداخت. علامه خويى در فقه، اصول فقه، حديث، كلام، فلسفه، عرفان و رجال استادي برجسته بود. مورخان او را به داشتن فضل بسيار و گشادهدستي ميستايند. الدُّرَّةُ النجفيه، اثري منظوم در شرح نهجالبلاغه مشتمل بر چهار هزار بيت و نيز كتاب شرح چهل حديث از اوست. اين عالم بزرگ در راه ايجاد حكومت مشروطه و ظلمستيزي و آزادي خواهي تلاش بسيار كرد و سرانجام در 78 سالگي به دست عوامل محمدعلي شاه قاجار، در منزل خود به شهادت رسيد. 9) درگذشت ميرزا "لطفعلي نصيري" عالم، اديب و شاعر صاحب نام معاصر(1350 ق): ميرزا لطفعلي بن محمدكاظم تبريزي نصيري ملقب به صَدرُالافاضل، عالم و فاضل از مشاهير صاحب كمال قرن چهاردهم هجري، در رمضان 1268ق در شيراز به دنيا آمد. در كودكي همراه پدر به تهران رفت. در ابتدا به اصول خط و ادبيات روي آورد و سپس به فراگيري اصول و فقه و حديث و تفسير و نيز منطق و رياضيات و الهيات پرداخت. از صدر الافاضل تاليفات متعددي به جاي مانده است از قبيل: اساطير، دستور البلاغه، كَلِم و حِكَم و قصايد گوناگون. وي در شعر به "فاني" تخلص ميكرد. وفات ميرزا لطفعلي در سال 1350 ق در 82 سالگي واقع شد و در جوار مزار شيخ صدوق (ابن بابويه) در ري مدفون گرديد. 10) آغاز جنگهاي بيست و پنج ساله انگلستان و دانمارك (871م): پس از آنكه تعدادي از مردم و مهاجمان دانماركي به انگلستان حمله برده و برخي از نواحي آن را به عنوان سكونتگاه خود برگزيدند، در هجدهم ژوئيه 871 م جنگهاي بيست و پنج ساله انگلستان و دانمارك آغاز شد. قهرمان اصلي اين جنگ، آلفرد كبير پادشاه جوان انگليس بود كه در 27 فوريه همان سال به سلطنت دست يافته بود. او توانست با مقاومت در برابر مهاجمان، آنان را شكست دهد و وادار به اطاعت نمايد. همچنين اقدامات آلفرد به صلح و ثبات انگلستان كمك زيادي نمود. حملات انگليس و دانمارك طي ساليان بعد ادامه داشت كه گاهي انگليسيها و گاهي دانماركيها موفق بودند تا اينكه در نهم ژانويه 896م، انگلستان توانست براي هميشه، بر دانماركيها غلبه كند و آنان را شكست دهد. 11) تولد "رابرت هوك" دانشمند انگليسي و پايهگذار علم هواشناسي (1635م) (ر.ك: 3 مارس)
12) كشف ماهيت كهكشانِ راه شيري توسط "ويليام هرشِل" ستاره شناس انگليسي (1782م): ويليام هرشل، ستارهشناس برجسته انگليسي در 25 نوامبر 1738م به دنيا آمد. پس از آشنايى با نجوم، تحقيقات متعددي در اين باره انجام داد تا اينكه تصميم گرفت براي خودش تلسكوپي بسازد. وي پس از ساخت تلسكوپ موفق شد به رَصد ستارگان بپردازد. او ثابت كرد كه كهكشاني كه به آن راه شيري ميگويند، مركب از ستارگاني است كه منظومه شمسي هم جزئي بسيار كوچك از آن محسوب ميشود و همه اجرام اين منظومه با يكديگر در فضا حركت ميكنند. هرشل همچنين، سياره اورانوس را نيز كشف كرد. ويليام سرانجام در 25 اوت 1822 در 84 سالگي در گذشت. 13) تصويب قانون استقلال هند در پارلمان انگلستان (1947م): نهضت استقلالطلبي در شبه قاره هند كه در سالهاي دهه 1930 اوج گرفت و طي سالهاي جنگ دوم جهاني قدرت بيشتري يافت، انگليسيها را وادار كرد كه بلافاصله پس از پايان جنگ، آمادگي خود را جهت اعطاي استقلال به اين كشور اعلام نمايند. ولي درعين حال با ايجاد اختلاف بين رهبران هندو و مسلمان از تحقق يافتن اين امر جلوگيري ميكردند. اين اختلافات سرانجام با توافق درباره تقسيم هندوستان به دو كشور هند و پاكستان حل شد و قانون استقلال هند كه منجر به تشكيل دو حكومت جداگانه در هندوستان شد در روز هجدهم ژوئيه 1947م از تصويب پارلمان انگلستان گذشت. به موجب اين قانون، دو حكومت جديد كه دومينيون يا قلمرو حكومتي خوانده ميشدند در عين خودمختاري، همچنان تحت سرپرستي انگلستان باقي ميماندند و كميسرعالي انگليس به نمايندگي پادشاه انگلستان بر امور اين كشورها نظارت ميكرد. قانون استقلال هند، همچنين مهاراجهها و شاهزادگان بيشمار هندي را نيز كه هر يك داراي يك قلمرو حكومتي يا اميرنشين بودند در انتخاب خودمختاري يا پيوستن به يكي از دو كشور هند و پاكستان مخيّر مينمود. قانون استقلال هند در عمل، مشكلات زيادي به وجود آورد زيرا مسلمانان هندوستان در سراسر شبه قاره هند پراكنده بودند و بين اقليت هندو و اكثريت مسلمان در قلمرو حكومت پاكستان برخوردهاي خونين روي داد و يك جوّ خصومت و اختلاف بين دو كشور به وجود آورد. در نهايت، در 15 اوت 1947، تقسيم شبه قاره هند به دو كشور هند و پاكستان اعلام شد و دوران استعمار دويست ساله انگلستان بر شبه قاره هند، پايان پذيرفت. 14) قتل "زُهَيْر محسن" مبارز فلسطيني توسط عوامل مشترك مصر و اسرائيل (1979م): زُهَير محسن مبارز فلسطيني در سال 1936 م در كرانه باختري رود اردن به دنيا آمد. وي از 17 سالگي عضو حزب بعث سوريه شد و به مبارزه عليه اشغالگران صهيونيستي پرداخت. هنگامي كه مقر سازمان آزاديبخش فلسطين در اردن قرار داشت، وي به دليل فعاليتهاي ضدصهيونيستي چندين بار زنداني شد و دولت اردن سرانجام زهير محسن را در سال 1957م به دليل نقشههايى كه براي مبارزه مسلحانه عليه اسرائيل از داخل خاك اردن تدارك ميديد اخراج كرد. وي از آن پس به مدت 10 سال در سوريه به سر برد و در سال 1967 به دنبال جنگ شش روزه اعراب و اسرائيل، جنبش چريكي الصّاعِقه را با حمايت مالي سوريه به وجود آورد. او اين جنبش را تحت پوشش سازمان آزادي بخش فلسطين قرار داد و خود رهبري آن را به دست گرفت. زهير محسن در سال 1973م افراد تحت فرمان خود را در پوشش ارتش سوريه به جنگ عليه رژيم اسرائيل فرستاد. او يكي از مخالفان سرسخت پيمان كمپ ديويد بود و در چندين نطقِ خود، آشكارا، انور سادات، حاكم مصر را به مرگ توسط نيروهاي الصاعقه تهديد كرد. زهير محسن سرانجام در شانزدهم ژوئيه 1979 در خانه خود در شهرِ كان در جنوب فرانسه توسط عوامل مشترك مصر و اسرائيل ترور شد و دو روز بعد در چهل و سه سالگي درگذشت. مقامات فلسطيني، پس از اين قتل، طرفداران پيمان كمپ ديويد را باني ترور زهير محسن معرفي كردند. 15) تولد سام وود (1949-1883) کارگردان سینما 16) تولد لارنس هاوسمن طراح انگلیسی 1865 م /ن
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 604]
صفحات پیشنهادی
27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010
27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010-27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 1) مرگ محمد ولي خان سپهدار تنكابني از سياستمداران مشهور دوران مشروطه ...
27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010-27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 1) مرگ محمد ولي خان سپهدار تنكابني از سياستمداران مشهور دوران مشروطه ...
28 تیر 1389 / 7 شعبان 1431 / 19 جولای 2010
vazeh.com 03:04:37 04:49:17 11:59:14 19:07:13 19:28:27 2:51 مانده تا غروب خورشید. ذکر روزهای هفته. تبلیغات .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
vazeh.com 03:04:37 04:49:17 11:59:14 19:07:13 19:28:27 2:51 مانده تا غروب خورشید. ذکر روزهای هفته. تبلیغات .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 1) پناهندگي محمدعلي شاه قاجار به سفارت روس در پي تصرف تهران ... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 1) پناهندگي محمدعلي شاه قاجار به سفارت روس در پي تصرف تهران ... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
23 تیر 1389 / 2 شعبان 1431 / 14 جولای 2010
23 تیر 1389 / 2 شعبان 1431 / 14 جولای 2010 1) 23 تير ماه سال 1365 هجري شمسي : دكتر مهدي حميدي ... vazeh.com 03:05:45 04:50:02 11:59:17 19:06:32 19:27:44 0:14 مانده تا طلوع خورشید .... 6) واجب شدن روزهي ماه مبارك رمضان(2 ق) .... 18) درگذشت آلفونس موشا 1939 م: آلفونس موشا یکی از هنرمندان آرت نوو و ملهم از هنر شرق و بیزانس بود.
23 تیر 1389 / 2 شعبان 1431 / 14 جولای 2010 1) 23 تير ماه سال 1365 هجري شمسي : دكتر مهدي حميدي ... vazeh.com 03:05:45 04:50:02 11:59:17 19:06:32 19:27:44 0:14 مانده تا طلوع خورشید .... 6) واجب شدن روزهي ماه مبارك رمضان(2 ق) .... 18) درگذشت آلفونس موشا 1939 م: آلفونس موشا یکی از هنرمندان آرت نوو و ملهم از هنر شرق و بیزانس بود.
22 تیر 1389 / 1 شعبان 1431 / 13 جولای 2010
22 تیر 1389 / 1 شعبان 1431 / 13 جولای 2010 1) 22 تير ماه سال 1288 هجري شمسي : جنگ خياباني ميان ... وي پس از پشت سر گذاشتن دروس مقدماتي و دوره سطح، در 18 سالگي راهي قم شد و همزمان با فراگيري ... 6) رحلت عالم بزرگوار شيخ "محمد حسن نجفي" مؤلف و فقيه گرانقدر شيعه(1266ق): .... 19 تیر 1389 / 27 رجب 1431 / 10 جولای 2010 ...
22 تیر 1389 / 1 شعبان 1431 / 13 جولای 2010 1) 22 تير ماه سال 1288 هجري شمسي : جنگ خياباني ميان ... وي پس از پشت سر گذاشتن دروس مقدماتي و دوره سطح، در 18 سالگي راهي قم شد و همزمان با فراگيري ... 6) رحلت عالم بزرگوار شيخ "محمد حسن نجفي" مؤلف و فقيه گرانقدر شيعه(1266ق): .... 19 تیر 1389 / 27 رجب 1431 / 10 جولای 2010 ...
نسخه هاي تك دارويي ضد کرم و انگل
نسخه شماره 3 دارو : سیر ( Allium sativum) مقدار مصرف : 3 تا 6 گرم طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
نسخه شماره 3 دارو : سیر ( Allium sativum) مقدار مصرف : 3 تا 6 گرم طرز تهیه : مقدار فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
پلو یونانی
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 شعبان 1431 / 17 جولای 2010 · 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 28 تیر 1389 / 7 ...
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 شعبان 1431 / 17 جولای 2010 · 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 28 تیر 1389 / 7 ...
پیامک ( اس ام اس ) ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 شعبان 1431 / 17 جولای 2010 · 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 28 تیر 1389 / 7 ...
25 تیر 1389 / 4 شعبان 1431 / 16 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 شعبان 1431 / 17 جولای 2010 · 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 28 تیر 1389 / 7 ...
چگونه یک کلیپ بسازیم ؟
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع ... 6) به طراحی صحنه بیندیشید . .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع ... 6) به طراحی صحنه بیندیشید . .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 ...
عمر طولانی با پیاده روی های برنامه ریزی شده
vazeh.com 03:08:25 04:54:47 12:09:40 19:22:47 19:44:13 6:33 مانده تا اذان ظهر. ذکر روزهای هفته .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 ...
vazeh.com 03:08:25 04:54:47 12:09:40 19:22:47 19:44:13 6:33 مانده تا اذان ظهر. ذکر روزهای هفته .... 27 تیر 1389 / 6 شعبان 1431 / 18 جولای 2010 · 26 تیر 1389 / 5 ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها