محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845876489
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 1) 19 خرداد سال 1323 هجري شمسي : نخستين نماز جمعه در حرم حضرت عبد العظيم به امامت آيت الله العظمي محمدخالصي زاده اقامه شد. نمازگزاران در اين روز به همراه آيت الله خالصي زاده از تهران به سوي شهر ري حركت كردند و پس از پيوستن نمازگزاران شهرري به اين جمعيت در حرم حضرت عبدالعظيم گرد آمدند و به خطبه هاي عبادي، سياسي، نمازگوش فرادادند. خطبه هاي اين نماز روز بعد به صورت مخفيانه در تهران چاپ و منتشر مي شد . پس از چند هفته فرماندار نظامي تهران طي نامه اي به نخست وزير وقت در خواست كرد كه از ادامه برگزاري نماز جمعه در شهر ري جلوگيري به عمل آيد، ولي مقاومت آيت الله خالصي زاده وسايل تبعيد ايشان را به يزد فراهم آورد .
2) شورش مردم تبريز عليه خودكامگي "محمدعلي شاه قاجار" (1287 ش) در نوزدهم خرداد 1287 ش برابر با 9 جمادي الاول 1326 ق، انجمن ايالتي تبريز، تلگرافي به انجمنهاي ولايتي و علماي نجف ارسال داشت كه مفاد آن يادآور سوء نيت شاه در ويران ساختن بنيان مشروطه و خيانت به ملت بود. دسيسهها و نيرنگهاي محمدعلي شاه، مردم تبريز را مطمئن ساخته بود كه شاه قاجار، هدفي جز سركوب آزادي خواهان ندارد. از اين روي، مردم اين شهر در قبال اقدامات شاه، واكنش شديدي از خود نشان دادند. قطع خطوط تلگراف از طرف دولت كه تنها راه برقراري تبريز به تهران بود، بدگماني مردم را افزود. همچنين تلگراف محمدعلي شاه نيز كه بار ديگر به دروغ او را پايبند مشروطه و هوادار مجلس معرفي ميكرد خشم مردم را بيشتر برانگيخت. از اين رو، شورش فراگير در شهر شكل گرفت كه به محاصره اين شهر و وقايع متعددي انجاميد.
3) استيضاح دولت "مستوفي الممالك" از سوي آيتاللَّه "سيدحسن مدرس" (1302ش) مدتي پس از كودتاي رضاخان در سوم اسفند 1299 دوره چهارم مجلس شوراي ملي افتتاح شد و در اين دوره نيز، شهيد حسن مدرس به نمايندگي مجلس انتخاب گرديد. او براي جلوگيري از قدرت يافتن سردار سپه، قصد داشت تا با استيضاح و بركناري مستوفي الممالك، صدراعظم احمد شاه قاجار، فردي ديگر را براي صدراعظمي روي كار بياورد. آيتاللَّه مدرس علاوه بر استيضاح مستوفيالممالك درباره رويه سياست خارجي، اين نخستوزير را داراي قدرت كافي براي مقابله و مبارزه و جلوگيري در برابر تندرويهاي سردار سپه ندانست و او را به شمشير مرصّع و تزئيني تشبيه كرد كه تنها در مجالس بزم به كار ميرود در حالي كه براي ايستادگي در برابر رضاخان، شمشير برنده و تيز لازم است. پس از بركناري مستوفي الممالك، مردم كه به وي حُسنظن داشتند از مدرس به خاطر استيضاح انتقاد كردند. بعدها معلوم شد مخالفت مدرس و اكثريت مجلس، به دليل حفظ منافع ملت و جلوگيري از قدرتِ خطرناك رضاخان بوده است.
4) رحلت فقيه بزرگوار آيتاللَّه "سيد محمدحسن الهي طباطبايي" (1347ش) آيتاللَّه سيد محمدحسن الهي طباطبايي برادر مفسر كبير قرآن، علامه سيد محمدحسين طباطبايي در سال 1287ش (1326ق)، در تبريز به دنيا آمد. وي در كودكي پدر و مادرش را از دست داد و به همراه برادرش تحت سرپرستي وصي پدر قرار گرفت. سيد محمد حسن در سنين كودكي مقدمات ادبيات فارسي و عربي و خوشنويسي را فرا گرفت و سپس سطوح عالي حوزوي را زيرنظر استادان خبره به كمال رساند. وي در 18 سالگي به همراه برادر راهي نجف اشرف شد و به مدت يازده سال از استادان بزرگي همچون حضرات آيات سيد علي قاضي طباطبايي، سيد حسن بادكوبهاي، محمدحسين غروي اصفهاني، ميرزاي ناييني و سيدابوالحسن اصفهاني، در علوم عرفان، فلسفه، رياضي، طب و فقه و اصول بهره جست. اين دو برادر در سال 1314ش به دليل مشكلات معيشتي به تبريز بازگشتند و سيدمحمد حسن در حوزه علميه شهر به تدريس فلسفه همت گماشت. وي دانشور پرهيزگاري بود كه به منظور تهذيب نفس، تزكيه دروني و تصفيه قلب كوششهاي عميق و مستمري را از خود بروز داد و افرادي علاقمند، در پرتو مواعظ و نصايح او به كمالاتي نائل آمدند. ايشان در اواخر عمر ساكن قم گرديد ولي بر اثر بيماري قلبي به تبريز مراجعت نمود تا اينكه مرغ جان اين سالك الياللَّه در شب بيستم خرداد 1347ش برابر با سيزدهم ربيعالاول 1388ق در شصت سالگي از قفس تن به درآمد و پس ازتشييعي با شكوه در قم به خاك سپرده شد.
5) استان شدن قم به صورت رسمي و قانوني (1375ش) طرح استان شدن قم، براي اولين بار توسط حضرت آيتاللَّه خامنهاي رهبر معظم انقلاب و در سفر معظم له به اين شهر در پائيز 1374 عنوان گرديد. ايشان متذكر شدند كه اولين گام براي بهبود و پيشرفت اوضاع قم، استان شدن آن ميباشد. اين طرح سرانجام با پيگيريهاي مجلس شوراي اسلامي و وزارت كشور به انجام رسيد. استان قم تقريباً در مركز ايران قرار دارد و با مساحتي نزديك به يازده هزار كيلومتر مربع، در بين استانهاي كشور داراي مرتبه بيست و هشتم ميباشد. وجود حرم مطهر حضرت معصومه(سلام الله عليها) و شكلگيري حوزه علميه قم در جوار ايشان، استان قم را جايگاهي ويژه بخشيده است. امروزه قم به عنوان مركز حوزه عظيم ديني و پايگاه نشر معارف اسلامي و شيعي در سراسر عالم تبديل گرديده است. 6) ملی شدن بانکها 1358 ش
7) شهادت حضرت امام علي النقي(ع) به روايتي(254 ق) 8) درگذشت فقيه بزرگ عالم تشيع "مقداد بن عبداللَّه حلّي" (826 ق) ابوعبداللَّه شرف الدين مقداد بن عبداللَّه بن محمد حلي سَيوري معروف به فاضل مقداد و فاضل سيوري، فقيه، متكلم، محقق، جامع معقول و منقول و از علماي بزرگ شيعه ميباشد. فاضل مقداد پس از اتمام تحصيلات مقدماتي براي فراگيري فقه، اصول و حديث در محضر درس "شهيد اول" حضور يافت تا آنگاه كه خود در اين علوم استاد گشت. وي از اكابر علماي اماميه در عصر خويش بوده و آثار متعددي از خود به جاي گذاشت كه: آداب الحج، آيات الاحكام، شرح اَلفيّهي شهيد اول، شرح مبادي الاصول علامه و كَنزُالعرفان في فقه القرآن از آن جملهاند. وفات فاضل سيوَري در نجف اشرف واقع شد و مقبرهي او را در نزديكي بغداد در مسير زائران عتبات عاليات ميدانند. 9) اشغال سرزمين پاراگوئه در امريكاي جنوبي توسط ارتش اسپانيا (1535م) كشور پاراگوئه در اوايل قرن شانزدهم توسط دريانوردان اسپانيايى و گروههاي تجسسي آنها مورد شناسايى قرار گرفته بود. اين گروهها در سالهاي 1521 و 1527م از طريق رودخانه پارانا در برزيل به داخل پاراگوئه رسيدند. در آن زمان، اين منطقه محل سكونت بوميان محلي بود كه در بخش شرقي آن به كشت و زرع مشغول بودند. در نهايت در 9 ژوئن 1535م تمامي سرزمين پاراگوئه به تصرف نيروهاي اسپانيايى درآمد و به مدت 276 سال در كنترل اين كشور قرار داشت. پس از آنكه اين كشور به طور كامل زير يوغ اسپانيايىها قرار گرفت ساخت و ساز شهر و برج و باروها در آن آغاز شد و در سال 1539م فرماندار اين منطقه نيز توسط پادشاه اسپانيا منصوب گرديد. سرزمين پاراگوئه در مركز امريكاي جنوبي قرار گرفته و با 406/752 كيلومتر مربع مساحت در ميان كشورهاي برزيل، بوليوي و آرژانتين قرار گرفته است. (ر.ك: 14 مه)
10) تولد "آمدو آووگادْرو" فيزيكدان معروف ايتاليايي (1776م) آمِدُو آووگادرو، فيزيكدان ايتاليايى، در نهم ژوئن 1776م در شهر تورن ايتاليا به دنيا آمد. پدرش قاضي مشهوري بود كه علاقه داشت پسرش روزي حرفه قضاوت را پيشه كند. آمدو، دروس خود را ادامه داد و با كمك نبوغ خويش، در 16 سالگي ليسانس و در 20 سالگي دكتراي حقوق گرفت. با اين حال پس از سه سال كار و تجربه، يكبار متوجه شد كه اين حرفه خواستههايش را برآورده نميكند. از اين رو به رياضيات، فيزيك و شيمي رو آورد و با نوشتن چند مقاله علمي، شهرت زيادي در ميان جامعه دانشمندان پيدا كرد. آووگادرو در 33 سالگي به مقام استادي فيزيك كالج سلطنتي در شمال ايتاليا منصوب شد و سي سال به اين كار مشغول بود. با اين حال عمده شهرت اين فيزيكدان، زاييده قانوني است كه در سال 1811م عرضه كرد. وي در اين قانون كه به نام او، قانون مولكولي آووگادرو معروف است ثابت كرد كه حجم مساوي از هر گاز، داراي تعداد مولكول مساوي است، به شرط اينكه اندازهگيري گاز در شرايط مساوي از دما و فشار صورت گيرد. آووگادرو با كوشش زياد توانست فرق بين اتم ومولكول را كه از مهمترين موضوعات علم در سالهاي بعد بود، كشف كند. يافتههاي علمي آووگادرو، نيم قرن پس از ارائه آنها، مورد توجه قرار نگرفت و مرور زمان و آزمايش دانشمندان ديگر، صحت قانون وي را به اثبات رساند. آووگادرو درباره اندازه يك مولكول آب گفته است: اگر يك قطره آب تنها به اندازه كره زمين بزرگ شود، هر مولكول آن به اندازه يك گلابي خواهد بود. آمدو آووگادرو سرانجام در سال 1856م در هشتاد سالگي در زادگاهش بدرود حيات گفت. 11) پايان كار كنگره تاريخي ويِن پس از سقوط ناپلئون بُناپارت (1815م) كنگره تاريخي ويِن به عنوان يكي از بزرگترين اجتماعات سياسي بينالمللي در قرن نوزدهم، از روز 14 اكتبر 1814م در وين پايتخت اتريش آغاز شد تا درباره متصرفات فرانسه طي جنگهاي ناپلئون بُناپارت تصميمگيري كند. در اين كنگره كه به منظور سر و سامان دادن به مسائل اروپا پس از نخستين استعفاي ناپلئون بُناپارت تشكيل شد، سلاطين و سران برجسته اروپا نيز شركت داشتند. مسائلي كه كنگره با آنها روبرو بود پيچيدگي و دشواري فراوان داشت چرا كه انقلاب فرانسه و جنگهاي ناپلئون، ساختار اروپا را به كلي در هم ريخته بود. ولي آنچه بيشتر مورد توجه كنگره قرار داشت، برقرار كردن تعادل قوا براي حفظ صلح در اين قاره بود. در اين ميان، رقابتها و دسيسهچينيها از پيشرفت كار اساسي آن جلوگيري ميكرد. همچنين بيشتر نمايندگان شركت كننده در كنگره، مايل بودند كه تعادل قوا در اروپا به دوران قبل از انقلاب كبير فرانسه برگردد و ميخواستند سلاطين و فرمانرواياني را در كشورهاي مختلف روي كار آورند كه قبل از انقلاب فرانسه بودهاند. بر اين اساس، شعار كنفرانس ويِن عبارت بود از: حقانيت و جبران. بدين ترتيب، كنگره ويِن نوعي پيروزي دولتهاي بزرگ بر دولتهاي كوچك و پيشرفت رژيمهاي سلطنتي عليه جمهوريت در اروپا بود. اين كنگره كوشيد و توانست عقربه زمان را در اروپا به عقب برگرداند ولي باعث شد كه در آينده، انقلابهاي ديگري بروز كند. همچنين از سوي ديگر اين كنگره توانست از بروز جنگ تايكصد سال بعد در اروپا جلوگيري نمايد. در نهايت، منافع قدرتهاي حاضر در كنگره، با تقسيم سرزمينها و الحاق مناطق به كشورهاي انگلستان، هلند، اتريش و پروس تامين گرديد و به آن عنوان غرامت اطلاق شد. كنگره ويِن سرانجام در 9 ژوئن 1815م به كار خود پايان داد.
12) لغو قانون بردهداري در امريكا توسط "آبراهام لينكُلْن" (1862م) هنگامي كه آبراهام لينْكُلْن، در سال 1860م به رياست جمهوري امريكا انتخاب شد، شعار تبليغاتي خود جهت مبارزه با بردهداري را دنبال كرد. اين امر، خشم ايالت جنوبي امريكا را كه طرفدار بردهداري بودند برانگيخت، از اين رو، به تشكيل اتحاديه جديد و خودمختاري اقدام كردند. در اين حال جنگ بين ايالات شمالي و جنوبي آغاز شد و طرفداران بردگي عليه مخالفان آن به نبرد پرداختند. در گرماگرم جنگهاي امريكا، در نهم ژوئن 1862م، به ابتكار آبراهام لينكلن و به دستور كنگره دولتهاي متحد شمالي امريكا، رژيم بردهداري و خريد و فروش زنان و مردان سياه پوست، با نام كنيز و غلام در كليه ايالات شمال امريكا لغو شد. در ادامه اين امر، لينكلن، اعلاميه معروف آزادي بردگان را در سراسر امريكا صادر كرد و باعث شورش سياهان عليه اربابان سفيد پوست خود گرديد. اين امر سرانجام باعث شكست طرفداران بردهداري و لغو بردگي در سراسر امريكا شد.
13) درگذشت "چارلْزْ ديكنز" نويسنده و رمان نويس شهير انگليسي (1870م) چارلْزْ ديكِنْزْ نويسنده معروف انگليسي در هفتم فوريه 1812م در خانوادهاي تهيدست در انگلستان به دنيا آمد. وي به علت فقر خانوادهاش، تحصيلات مرتبّي نداشت و مجبور شد براي تامين زندگي خود و خانوادهاش، در يك كارخانه واكس سازي كار كند. وي در 16 سالگي منشي و تندنويس يكي از نمايندگان مجلس عوام انگلستان و پس از آن، خبرنگار يك روزنامه در پارلمان شد اما بر اثر نظارت در گفتگوهاو مشاجرات نمايندگان، نفرتي عميق از دموكراسي دروغين در خود احساس كرد. پس از چندي كار چارلز از تندنويسي به روزنامهنگاري و وقايعنويسي انجاميد. و در اين دوره، سلسله مقالههاي مصور و هجوآميز از زندگي روزانه مردم انگلستان منتشر كرد كه بسيار مورد توجه قرار گرفت. اين مقالهها بعدها در كتابي به نام طرحهاي باز انتشار يافت كه اولين كتاب ديكنز به شمار ميآيد. با انتشار مقالات وي، استعداد فكاهينويسي او بر اهل ذوق معلوم گرديد و پس از چندي به شهرت دست يافت. از آن پس، آثار چارلْزْ يكي پس از ديگري منتشر ميشدند و او در شمار نويسندگان بزرگ انگلستان قرار گرفت. ديكنز در اين ميان، شاهكارهايى نظير اليورتويست، ديويد كاپرفيلد، آرزوهاي بزرگ، داستان دو شهر و سرود كريسمس را به وجود آورد و شهرتي جهاني به دست آورد. آثار ديكنز، بيشتر متأثر از خاطرات دوران كودكي اوست. وي در رمان اليورتويست مبارزه با پليديهاي اجتماعي را آغاز كرد. در اين رمان، دنياي فقر و جنايت در كارگاههاي لندن در قرن نوزدهم را بازگو نمود و در رمان نيكلاس نيكلبي اوضاع رقتانگيز مدارس ابتدايى را مطرح كرده است. ميتوان موضوعات مورد اشاره ديكنز در رمانهايش را اينگونه مطرح نمود: نگارشات طنزآميز عليه كوته فكري امريكاييان و ضدبردگي، ستم به كودكان انگليسي، افشاي فساد سياسي و تعلل و تسامح دادگاهها و گرفتاري نهادهاي دولتي در شيوههاي كهنه و كاغذبازي و... . اين نوشتهها به قدري ساده و روان و زنده نوشته شدهاند كه با زندگي واقعي، كاملاً تطبيق ميكند و شايد از اين حيث، او رئاليستترين و واقع بينترين نويسنده قرن نوزدهم انگلستان باشد. چارلز ديكنز همچنين در زمره بزرگترين داستان نويسان جهان جاي دارد. قدرت تخيل او اعجابانگيز است. وي با نيروي تخيل، وقتي يك محيط اجتماعي را وصف ميكند، خواننده ميپندارد آنچه ميبيند تصور نيست بلكه واقعيت است وحتي گرمي و سردي محيط را حس ميكند. سبك نوشتههاي ديكنز نافذ، مطايبهآميز، عرفاني، انساني و خيالانگيز است كه از زندگي خصوصي وي تاثير پذيرفته است. قدرت عظيم و خلاقه او، پردههاي نقاشي وسيعي از زندگي پيش چشم خواننده ميگسترد كه همه چيز را نيرومند و جاندار ميسازد و در همه آنها ذوق نمايشي فراوان ديده ميشود. هيچ نويسنده انگليسي نتوانسته است چون ديكنز دنيايى گوناگون با خصوصيتهاي متمايز از بيرحمي و رنج و مسخرگي بسازد يا مانند او چنين قانع كننده، بيعدالتيها و ستمگريهايي كه از طرف اشخاص بزرگ بر كودكان وارد ميشود، در نظرْ مجسم كند. برخي از صاحبنظران، چارلز ديكنز را بزرگترين و محبوبترين نويسنده انگلستان ميدانند. چارلز ديكنز سرانجام در نهم ژوئن 1870م در پنجاه و هشت سالگي درگذشت.
14) اختراع آنتن امواج صوتي توسط "گوليلمو ماركوني" (1896م) 15) آتشسوزي بزرگ دانشگاه الجزيره و نابودي 500 هزار جلد كتاب نفيس (1962م) در نهم ژوئن 1962م بر اثر آتشسوزي بزرگ دانشگاه الجزيره در پايتخت كشور الجزاير، بيش از پانصد هزار نسخه از كتابهاي نفيس كتابخانه اين دانشگاه از بين رفت. اكثر كتابهاي سوخته شده، از منابع و مآخذ مهم وكم نظير بودند. حريق دانشگاه الجزيره و كتابخانه آن توسط افراد ارتش سرّي فرانسه در الجزيره صورت گرفته بود. ارتش سري از نظاميان فرانسوي مخالف اعطاي استقلال به الجزاير تشكيل شده بود. اين حريق يكي از دهها آتشسوزي بود كه در اين روز در الجزاير روي داد و در غالب آنها، افراد ارتش سري فرانسه دست داشتند.
16) تولد جانی دپ (1963) بازیگر آمریکایی : او در ایالت کنتاکی به دنیا آمد و فرزند سنیور جان کریستوفر دپ و بتی سو پالمر میباشد. در سال ۱۹۷۰ همراه با خانوادهاش به فلوریدا نقل مکان کرد و در آنجا بزرگ شد. خانواده جانی از نژادهای ایرلندی و آلمانی و آمریکایی اصیل هستند، در حالی که دپ یک نام فرانسوی است. /ن
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 719]
صفحات پیشنهادی
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 1) 19 خرداد سال 1323 هجري شمسي : نخستين نماز جمعه در حرم حضرت عبد العظيم به امامت آيت الله العظمي محمدخالصي ...
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 1) 19 خرداد سال 1323 هجري شمسي : نخستين نماز جمعه در حرم حضرت عبد العظيم به امامت آيت الله العظمي محمدخالصي ...
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010 1) رحلت آيتاللَّه العظمي ... vazeh.com 03:03:05 04:50:49 12:07:57 19:23:26 19:45:04 5:10 مانده تا اذان صبح .... 9) روز ملي "انگلستان": كشور جزيرهاي انگلستان با بيش از 244 هزار كيلومتر مربع ...
12 خرداد 1389 / 19 جمادی الثانی 1431 / 2 ژوئن 2010 1) رحلت آيتاللَّه العظمي ... vazeh.com 03:03:05 04:50:49 12:07:57 19:23:26 19:45:04 5:10 مانده تا اذان صبح .... 9) روز ملي "انگلستان": كشور جزيرهاي انگلستان با بيش از 244 هزار كيلومتر مربع ...
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010 1) كاشتن اولين بذر توتون ... vazeh.com 03:02:24 04:47:49 11:59:07 19:08:28 19:29:48 6:29 مانده تا غروب خورشید .... 9) رحلت فقيه برجسته و عالم مجاهد آيتاللَّه "حاج آقا حسين خادمي" (1405 ق): ... آيت اللَّه خادمي در 26 سالگي به مقام رفيع اجتهاد نائل گشت و سپس به اصفهان مراجعت نمود.
11 خرداد 1389 / 18 جمادی الثانی 1431 / 1 ژوئن 2010 1) كاشتن اولين بذر توتون ... vazeh.com 03:02:24 04:47:49 11:59:07 19:08:28 19:29:48 6:29 مانده تا غروب خورشید .... 9) رحلت فقيه برجسته و عالم مجاهد آيتاللَّه "حاج آقا حسين خادمي" (1405 ق): ... آيت اللَّه خادمي در 26 سالگي به مقام رفيع اجتهاد نائل گشت و سپس به اصفهان مراجعت نمود.
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010-20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 1) شهادت عالم نستوه آيتاللَّه سيدمحمدرضا سعيدي در زندان ...
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010-20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 1) شهادت عالم نستوه آيتاللَّه سيدمحمدرضا سعيدي در زندان ...
نويسنده محبوب والدين فرانسوي درگذشت
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 7) شهادت حضرت امام علي النقي(ع) به روايتي(254 ق) 8) درگذشت فقيه بزرگ عالم تشيع "مقداد بن عبداللَّه حلّي" (826 ...
19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 7) شهادت حضرت امام علي النقي(ع) به روايتي(254 ق) 8) درگذشت فقيه بزرگ عالم تشيع "مقداد بن عبداللَّه حلّي" (826 ...
5 خرداد 1389 / 12 جمادی الثانی 1431 / 26 می 2010
5 خرداد 1389 / 12 جمادی الثانی 1431 / 26 می 2010 1) اولين اكتشاف نفت در ايران (1287 ش): در پنجم خردادماه 1287 ش برابر با 26 مي1908 م در حالي كه عمليات اكتشاف ...
5 خرداد 1389 / 12 جمادی الثانی 1431 / 26 می 2010 1) اولين اكتشاف نفت در ايران (1287 ش): در پنجم خردادماه 1287 ش برابر با 26 مي1908 م در حالي كه عمليات اكتشاف ...
15 توصیه برای داشتن پوستی زیبا
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
مجله الکترونیکی روزانه شماره 328
vazeh.com 03:04:37 04:49:17 11:59:14 19:07:13 19:28:27 0:14 مانده تا طلوع خورشید. ذکر روزهای .... 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد ...
vazeh.com 03:04:37 04:49:17 11:59:14 19:07:13 19:28:27 0:14 مانده تا طلوع خورشید. ذکر روزهای .... 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد ...
ويژه نامه دكتر علي شريعتي
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
تاسیس NGO های متعدد ؛ گامی برای براندازی نرم
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
20 خرداد 1389 / 27 جمادی الثانی 1431 / 10 ژوئن 2010 · 19 خرداد 1389 / 26 جمادی الثانی 1431 / 9 ژوئن 2010 · 18 خرداد 1389 / 25 جمادی الثانی 1431 / 8 ژوئن 2010 ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها