واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پرفسور مولانا: جهاني سازي حقيقي، جهان شمولي اسلام است
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: پرفسور حميدمولانا گفت: جهاني سازي در تعريف امروز يعني «شما مثل ما فكر كنيد، ولي ما مثل شما فكر نميكنيم»، كه اين تعريف كاملا غلط است و جهاني سازي حقيقي، جهان شمولي اسلام است.
به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" پرفسور حميدمولانا با بيان اين مطلب در همايش «جوان، هويت و رسانه» در قم افزود: غرب جهاني سازي را از بعد اقتصادي آغاز كرد كه لازم است آنرا از مسئله اقتصادي به مسايل فكري و باورها منتقل كنيم و جهان شمولي اسلام را كه بر اعتقادات استوار است گسترش دهيم.
استاد برجسته دانشگاه امريكن گفت: وقتي به آمريكا رفتم، چون مسلمان بودم، جهان بينيام استوار و پايدار بود و به همين دليل با وجود اينكه پنجاه سال است در آمريكا زندگي ميكنم ولي آمريكائي نشدهام.
پرفسور مولانا در ادامه به انقلاب اسلامي ايران اشاره كرد و افزود: انقلاب ايران يك تحول عجيب فكري، سياسي، اقتصادي و اجتماعي ايجاد كرد، اما چون هنوز به انقلاب نزديك هستيم، قدر آن را نميدانيم، هر چه دورتر شويم بهتر ميفهميم در چه شرايطي بوديم.
وي يادآور شد: انقلاب ايران را فقها، مشروعيت امام و باورهاي مردم به وجود آورد، اما مشروعيت امام بيش از همه به انقلاب كمك كرد.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از مركز خبر حوزه ،مولانا به نقش رسانه در انقلاب اشاره كرد و گفت: شعار الله اكبر بر فراز بامها با ابتكار امام آغاز شود پشت بامها را به رسانهاي قوي تبديل كرد، يعني رسانه وسيله انتشار انقلاب بود، نه اينكه بخواهد آن را به وجود آورد.
استاد دانشگاه آمريكن با بيان اينكه، حتي امروز هم مشروعيت رسانه ملي ما به مشروعيت رسانههاي سنتي، مثل خطابه و منبر وابسته است، اظهار داشت: اگر خداي نكرده روزي زير ساختهاي سنتي از جامعه ما دور شوند، به بيراهه خواهيم رفت.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به نقش سوء واردات تكنولوژي پرداخت و افزود: متأسفانه ما همراه تكنولوژي، ايدئولوژي آن را نيز از غرب وارد ميكنيم و دچار آن ميشويم كه اگر ميخواهيم از اين معضل عبور كنيم، بايد خودمان تكنولوژي را توليد كنيم و همراه آن افكار و عقايد خود را توسعه دهيم.
پرفسور مولانا به نقش رسانه ديني در تعالي جامعه پرداخت و يادآور شد: پايه رسانه ديني در اسلام بايد قرآن حديث و سنت باشد.
وي به تبيين ضرورتها و راهكارهاي وجود يك رسانه قوي اسلامي در كشور پرداخت و گفت: رسانه اسلامي بايد جزء نظام اسلامي باشد نه خارج از آن و مراكز علمي قم نيز بايد سرچشمه فعاليتها در اين رسانه گردند.
استاد دانشگاه امريكن، سپس به بيان اصول پنجگانه رسانه اسلامي پرداخت و گفت: توحيد، جامعه شناسي اسلامي، امربه معروف و نهي از منكر تقوا و امانت، پنج اصل اساسي در يك رسانه اسلامي است كه بدون رعايت آنها رسانه نميتواند كار آمدي داشته باشد.
وي از امر به معروف و نهي از منكر به عنوان دكترين مسئوليت اجتماعي در اسلام ياد كرد و گفت: اين همان چيزي است كه ليبراليسم دنبال عدم تحقق آن است و لازم است بر آن پا فشاري كنيم./د/184/120
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 428]