واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: انتخاب هيئت مديره جديد انجمن ايراني جامعه اطلاعاتي
اعضاي جديد هيئت مديره انجمن ايراني مطالعات جامعهي اطلاعاتي انتخاب شدند.
به گزارش ايسنا، مجمع عمومي انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي در جلسهاي كه روز گذشته در سالن شهيد مطهري دانشكده علوم اجتماعي و علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شد، اعضاي جديد هيات مديره را انتخاب كردند.
در اين دوره از انتخابات كه دومين دوره انتخابات هيات مديره انجمن محسوب ميشد، از ميان 55 راي اخذ شده، دكتر كاظم معتمدنژاد، دكتر يونس شكرخواه، مهندس نصرالله جهانگرد، دكتر شهيندخت خوارزمي، دكتر مهدي محسنيانراد، دكتر علياكبر جلالي و دكتر حسينعلي افخمي به ترتيب با اخذ بيشترين آراء به عنوان هيئت مديرهي اصلي انجمن و دكتر غريبي و دكتر يحيي تابش نيز به عنوان اعضاي عليالبدل آن انتخابات شدند.
بر اساس رايگيري انجام شده همچنين دكتر حسين ابراهيمآبادي به عنوان بازرس اصلي و مهندس قنبري نيز به عنوان بازرس عليالبدل انجمن معرفي شدند.
در اين جلسه هيات مديره پيشين انجمن نيز دربارهي عملكرد سه سال گذشته آن توضيحاتي ارايه كردند.
دكتر كاظم معتمدنژاد با اشاره به اين كه انجمن ايراني جامعه اطلاعاتي در سال 84 و در اثر يك واقعه تاريخي خاص تشكيل شد، اظهار كرد: مشكلات خاص اساتيد شركت كننده در نخستين اجلاس wsis انگيزهي تشكيل انجمن را در سال 84، در ميان اعضاي فعلي به وجود آورد كه با وجود انتظاراتي كه از آن ميرفت، به دلايلي چون مشكلات مالي، انجمن نتوانست به اهداف مدنظر خود به طور كامل دست پيدا كند.
در ادامه دكتر شهيندخت خوارزمي نيز درباره عملكرد انجمن ايراني جامعه اطلاعاتي در سه سال گذشته تصريح كرد: اولين جلسه هيات رييسه انجمن در تاريخ 23 فروردين ماه سال 84 تشكيل و در آن سعي شد درباره فلسفه وجودي، جهتگيري استراتژيك و اهداف انجمن تصميمگيري شود.
او ادامه داد: بر اساس آن انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي با جهتگيري كمك به جريان مستمر مفهومسازي در زمينه جامعه اطلاعاتي و ابعاد و ويژگيهاي آن، تسهيل و تسريع جريان انتقال به موقع آخرين دانش و معرفت علمي به ايران و جهان، كمك به كاهش شكاف موجود ميان ايران و كشورهاي پيشرفته ICT، كمك به آمادهسازي جوانان براي حضور موثر در جامعه اطلاعاتي و غيره تشكيل شد.
وي افزود: مخاطبان انجمن نيز جامعه علمي، جامعهي مطبوعاتي، كارآفرينان حوزه اطلاعات و ارتباطات، مديران ارشد سازمانها، جوانان و زنان پيشبيني و بر اساس آنچه گفته شد انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي كار خود را آغاز كرد.
خوارزمي تاكيد كرد: در اين فعاليت سه ساله نيز سعي شد به خاطر ذات فعاليت انجمن از ايجاد سازماني بوروكراتيك پرهيز شده و نهادي منعطف، شبكهيي و پويا ايجاد شود.
او ادامه داد: در همين راستا فعاليتهايي جهت سازماندهي اجرايي انجمن ايراني جامعه اطلاعاتي از قبيل تدوين برنامه اجرايي و تصويب آن در هيئت مديره، تشكيل گروههاي كاري در قالب كميتههاي آموزشي، عضويت و روابط عمومي، ثبت دامنه اينترنتي، تامين محل مناسب براي دفتر انجمن و غيره انجام شد.
خوارزمي، با بيان اين كه تا پايان سال 86 مجموعا 144 نفر عضو انجمن شدهاند، به نشستها، همايشها و برنامههاي آموزشي برگزار شده توسط انجمن نيز اشاره و درباره چالشهاي انجمن در دوره فعاليت هيات مديره اول نيز گفت: نبود فضاي حمايتگر و پشتيبان، نبود نگاه استراتژيك در سازمانها و موسسات سياستگذار و نيز نبود تقاضاي موثر براي خدمات با ارزش انجمن از جمله چالشهاي انجمن در سه سال گذشته بود.
او تاكيد كرد: اين چالشها در نهايت به حضور نه چندان فعال انجمن در اجلاس و مجامع جهاني جامعه اطلاعاتي، محدود كردن حضور موثر كشور در حوزه جامعه اطلاعاتي و از دست رفتن فرصتهاي فراوان در اين حوزه براي كشور منجر شد.
او همچنين درباره ضعفهاي انجمن اضافه كرد: متاسفانه انجمن در برقراري ارتباط پويا با اعضا، جذب منابع مالي پايدار، جذب فردي توانمند و شايسته براي دبير كلي انجمن و نيز راهاندازي نشريه نتوانست موفق عمل كند.
در اين جلسه همچنين دكتر يونس شكرخواه درباره وضعيت مالي و نيز دكتر حسينعلي افخمي به عنوان بازرس انجمن گزارشهايي را به مجمع عمومي ارايه كردند.
در اين نشست نمايندهاي از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، براي نظارت بر انتخابات دور دوم هيات مديرهي انجمن ايراني مطالعات جامعهي اطلاعاتي نيز حضور داشت.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 391]