واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دولت ائتلافي بي ادعا در مقابل نخبگان زانو مي زند
دکتر محسن رضايي نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در همايش مسوولان ستادهاي انتخاباتي خود با بيان اينکه "دولت ما، دولت ايده ها خواهد بود"، تاکيد کرد: به دور از ادعا، مقابل نخبگان زانو مي زنيم و از کمک هاي آنان در زمينه ايده هاي نو بهره مند خواهيم شد. به گزارش گروه دريافت خبر ايفنا نيوز، دکتر رضايي در آغاز سخنانش در اين همايش گفت: احساس خطر من چه در گذشته و چه امروز، با ديگر نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري متفاوت است. وي در اين همايش که در سالن اجتماعات مسجد وليعصر(عج) تهران برگزار شد، در عين حال تاکيد کرد: با وجود اينکه به تمامي نامزدهاي انتخاباتي امروز و به تمامي دولت ها تاکنون کمک کرده ام ولي چون براي نظام و مردم احساس خطر مي کرده ام، به صحنه آمده ام. نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ادامه داد: انتخابات رياست جمهوري سه تاثير مهم در زندگي و سياست نظام دارد که از آن جمله مي توان به شکل گيري معرفت جمعي، باور عمومي و اراده ملي اشاره کرد. وي تصريح کرد که اين تاثيرات مهم در دولت هاي گذشته به گونه اي بوده که با عقايدش متفاوت است. دکتر رضايي در تشريح اين موضع خود گفت: اگر معرفت اجتماعي مشترک در يک جمع براي مسايل کلان وجود نداشته باشد، اين جمع موفق نخواهد بود و باور عمومي که در دولت هاي گذشته براساس "آزادي سياسي" و "عدالت" بود، مي تواند در دولت ما براساس اقتصاد شکل بگيرد. نامزد انتخابات رياست جمهوري اضافه کرد: اراده ملي نيز يک نقطه عطف در زندگي سياسي ماست که نمي توانم نسبت به آن در دولت خود بي تفاوت باشم. چون براي نظام و مردم احساس خطر مي کرده ام، به صحنه آمده ام.دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه بحث احساس خطر در خصوص روند تحولات کشور گفت: من از دوران قبل از انقلاب نسبت به حرکت کشور به سمت استبداد احساس خطر مي کردم و به همين دليل بود که وارد صحنه مبارزات سياسي شدم. وي افزود: بعد از انقلاب نيز به دليل شورش گروههاي داخلي و احساس خطري که وجود داشت، سازمان سياسي جديدي را در کنار حزب جمهوري تاسيس کرديم.
دکتر رضايي همچنين در خصوص روند تاسيس اطلاعات سپاه و تبديل آن به وزارت اطلاعات و مروري بر رويدادهاي آن دوره گفت: پس از يک سال و با حکم بنيانگذار جمهوري اسلامي، فرمانده سپاه شدم و در سال 67 به دليل احساس خطري که در حوزه اقتصاد کلان کشور کردم، قصد ورود به صحنه مديريت اقتصادي کشور را داشتم که رهبري مرا قانع کردند که چند سال ديگر در فرماندهي سپاه بمانم. وي افزود: در انتخابات قبل با احساس خطري که وجود داشت، پا به عرصه گذاشتم که به دليل شرايطي که در انتخابات پيش آمد صحنه را واگذار کردم اما امسال براي اين آمدهام که از ميان نامزدها فردي با برنامه و توان اداره کشور نمي بينم و آمده ام تا به حفظ نظام کمک کنم و پاسخ خدا و شهدا را به اين نحو داده باشم. نامزد انتخابات رياست جمهوري در ادامه، در ارتباط با تفاوت ديدگاههاي خود با ديگر نامزدها، بر نفي شعارگرايي تاکيد و تصريح کرد: تفاوتم با ديگر نامزدها در شعارها و رفتارهاي انتخاباتي و برنامه ها و توان اجرايي است. دکتر رضايي برنامه هاي خود در اين دوره را درپنج محور "تفکيک ميان موفقيت ها و کاستي هاي نظام"، "بيان محاسن و ضعف هاي دولت هاي گذشته"، "عملگرايي به جاي شعارگرايي"، "تحول اقتصادي" و "ادامه مسير امام و شهدا"، خلاصه کرد و گفت: با اينکه در نظام اسلامي کاستي هايي داشته ايم، اما از موفقيت هاي بزرگي نيز برخوردار شديم که مي توانيم با تکيه بر آنها کاستي ها را جبران کنيم. از ميان نامزدها فردي با برنامه و توان اداره کشور نمي بينم و آمده ام تا به حفظ نظام کمک کنم و پاسخ خدا و شهدا را به اين نحو داده باشم. وي ادامه داد: از ديگر حوزه هاي موجود در نظام، حوزه تصميم گيري مردم است که ما مي توانيم با تاثير گذاري بر اين حوزه ها، موفقيت هاي بزرگي کسب کنيم. دکتر رضايي در تشريح محاسن و ضعف هاي دولت هاي گذشته نيز گفت: يکي از ضعف هاي دولت احمدي نژاد، عمده کردن ضعف هاي دولت هاي گذشته و چشم پوشي از موفقيت ها و محاسن آنهاست، حال آنکه ما هم به محاسن و هم به ضعف هاي دولت هاي گذشته نظر داريم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، حرکت به سوي عملگرايي را از جمله تفاوت هاي خود با ديگر نامزدهاي انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري برشمرد و اظهار داشت: نامزدها شعار مي دهند و کمتر عمل کرده اند، اما تا کنون همانگونه که در تمامي صحنه ها نشان داده ام، در دولت خود نيز بيشتر به عمل خواهم پرداخت. فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس، اساس دولت خود را بر محور انقلاب اقتصادي و فرهنگي عنوان کرد و گفت: نظام ما تاکنون در بحث سياست و قدرت نظامي موفق بوده اما در بحث اقتصادي چندان موفق عمل نکرده است. وي افزود: ما مي خواهيم با تکيه بر توان نخبگان اقتصادي کشور به عملي کردن چشم انداز 20 ساله، اجرايي کردن ايده هاي اقتصادي مهم، اجراي اشتغال ضد تورمي، ساماندهي سرمايه گذاري داخلي، باز کردن مسير سرمايه گذاري خارجي و بازنگري در صنعت کشاورزي و نساجي، انقلاب بزرگ اقتصادي ايجاد کنيم. نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ادامه مسير امام و شهدا را اولويت برنامه هاي دولت خود خواند و گفت: دو گروه در کشور وجود دارند که گروه اول معتقدند بايد به اهداف و آرمان هاي امام و شهدا عمل کرد و به همان حال باقي ماند، حال آنکه آنها مانع از ادامه انقلاب در عرصه هاي اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي مي شوند. وي ادامه داد: گروه دوم نيز بر اين باورند که امام به موزه انقلاب تعلق دارد و معتقد به تغيير مسير امام و شهدا هستند، اما دولت ما بر اين عقيده استوار است که مسير امام و شهدا بايد ادامه داشته باشد؛ چرا که نظام بر اين اساس، در سياست و قدرت دفاعي موفق شده است و امروز نيز بر همين اساس و مطابق شرايط روز، به انقلاب اقتصادي نيازمند است. نامزد انتخابات رياست جمهوري، همچنين در جمع نمايندگان ستادهاي استاني خود گفت: يک ستاد از اقوام و نخبگان آنها در تهران راه اندازي کرده ام تا با استفاده از ايده هاي آنان دولتي موفق ايجاد کنيم و با گسترش اين ستاد در استان ها شکاف هاي ميان شيعه و سني و اقوام ايراني را از بين ببريم. براي ديدن اخبار، اطلاعات، تحليل هاي انتخاباتي ديگر کانديداها اينجا کليک کنيد. منبع: ايفنا نيوزتنظيم براي تبيان: سيد پيمان صابري
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]