تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848318963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخراجي‌هاي 3 فیلمی سياسي‌


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: اخراجی‌های 3  فیلمی سیاسی‌
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
مسعود ده‌نمكی در پاسخ به یكی از حاضرین در جلسه نقد فیلم «اخراجی‌ها2» مبنی بر اینكه چرا در مورد افرادی كه سكوت كردند، فیلم نمی‌سازید، گفت: «اخراجی‌ها3» را سیاسی‌تر می‌سازم.به گزارش فارس، شب گذشته پس از اكران فیلم سینمایی «اخراجی‌ها2»، جلسه نقد و بررسی این فیلم در انجمن روزنامه‌نگاران برگزار شد. در این مراسم كه محمد‌تقی فهیم مجری آن بود، تماشاگران و مجری برنامه سؤالات خود را درخصوص فیلم «اخراجی‌ها2» از مسعود ده‌نمكی كارگردان این فیلم پرسیدند. در این مراسم، تعدادی از تماشاگران، سؤال‌های خود را به صورت كتبی به مجری برنامه تحویل می‌دادند و تعدادی از آنها سؤالات خود را به صورت شفاهی مطرح می‌كردند. محمدتقی فهیم در ابتدای مراسم گفت: به دلیل استقبال مردم و اینكه این فیلم در زمانی در این سالن اكران شد كه نزدیك به سال جدید بودیم؛ تصمیم گرفتیم یك بار دیگر این فیلم را نمایش بدهیم.  ده‌نمكی در پاسخ به سؤال محمدتقی فهیم كه از وی درخصوص شگفتی‌ساز شدن «اخراجی‌ها2» پرسید، گفت: خودم هم نمی‌دانم و هنوز هم فكر نمی‌كنم كه به نیت سینماگر شدن وارد این حوزه شدم، فقط می‌خواستم ایده‌هایم را در باب جنگ به تصویر بكشم یا روی كاغذ بیاورم و زمانی كه مشاهده كردم این‌ها به تصویر كشیده نمی‌شود، تصمیم گرفتم خودم وارد صحنه شوم. ده‌نمكی در ادامه افزود: چیزی كه ما در «اخراجی‌ها2» گفتیم حقیقت بود و نسل جدید ما با این صحبت‌ها به تناقض برخورد كرد و باید گفت چرا وقتی كه در سینمای ما، فیلم ضد جنگ می‌ساختند، حرف‌هایشان را عبور از خط قرمز نمی‌نامیدند. وی در رابطه با علت ساخت «اخراجی‌ها2» اظهار داشت: یكی از آزادگانی كه 10 سال در اسارت بوده و هر بار كه او را شكنجه می‌دادند، حرف خودش را می‌زد؛ به من گفت: 10 سالی كه در اسارت بودم، آن‌قدر من را عذاب نداد كه در حال حاضر، صحبت‌های بعضی از افراد من را می‌شكند و پس از این ماجرا بود كه تصمیم گرفتم این فیلم را برای آزادگان بسازم.
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
كارگردان فیلم «اخراجی‌ها2» در ادامه گفت: «اخراجی‌ها3» در رابطه امروزه ساخته می‌شود و در آن نشان می‌دهم كه آنها با ما چه كردند.  در ادامه به سوال و جواب‌های مجری مراسم و حضار با مسعود ده‌نمكی می‌پردازیم:   محمدتقی فهیم: چرا بعضی از كارشناسان معتقدند، تكنیك فیلم ضعیف است؟ ده‌نمكی: بخشی از نقدها ممكن است از سر دلسوزی باشد ولی بخش عمده‌ای از آن به خاطر مضمون فیلم است، نه به خاطر تكنیك آن و به دلیل اینكه نمی‌توانند روی مضمون آن صحبت كنند، اشكالات فنی و تكنیكی از آن می‌گیرند. وی در ادامه تصریح كرد: این‌ها، سال ها در فیلم هایشان گفتند چرا جنگیدید؟، ولی من در اخراجی‌ها گفتم اگر نمی‌جنگیدیم باید به صدام می‌گفتیم «آق دایی». ده‌نمكی افزود: این‌ها ناراحت نیستند، دارند بلكه در حال آتش گرفتن هستند و می‌گویند دانش‌آموزان را به زور به سینما آورده‌اید؛ همان‌طوری كه رادیو اسرائیل قبل از 22 بهمن، حرف‌هایی شبیه به این را درباره مردم ایران می‌زند. این آدم‌ها به شعور مخاطب توهین می‌كنند و می‌نویسند مردم عوام‌زده هستند و قدرت تحلیل ندارند. وی اظهار داشت: «اخراجی‌ها» مطالبات مردم را به تصویر می‌كشد و كسانی را به تصویر می‌كشد كه مردم را به جبهه می‌فرستادند ولی خودشان نمی‌رفتند و باید گفت این صحبت‌ها تناقضی با مفاهیم انقلاب ندارد و درواقع مرز بین ریاكاری و حقیقت را به تصویر می‌كشد.
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
محمد‌تقی فهیم: چطور این همه بازیگر را جمع كردید؟ مسعود ده‌نمكی: وقتی كه فیلم‌نامه را به آنها دادم، آنها هم احساس كردند حرف مردم است و ریاكارانه نیست و در این فیلم، تمام تلاش‌شان را كردند و صادقانه از آنها تشكر می‌كنم.  فهیم: چطور شد از مطبوعات بیرون آمدید؟ ده‌نمكی: ترجیح می‌دهم كار تكراری انجام ندهم و زمانی كه در شلمچه فهمیدم كارهای از این قبیل زیاد انجام می‌شود به كارهای دیگر پرداختم و در نهایت به مستندسازی و سینما رسیده‌ام. كارگردان فیلم سینمایی «اخراجی‌ها2» در ادامه مراسم اظهار داشت: اخراجی‌ها جدی‌ترین فیلم جنگی است و طنز به ایجاد كردن این فضا كمك می‌كند.   یكی از تماشاگران: فكر می‌كنید چرا فروش فیلم سینمایی «اخراجی‌ها2» از مرز 4 میلیارد گذشت؟ ده‌نمكی: من فقط این را می‌گویم كه اگر «اخراجی‌ها 1» را هم می‌گذاشتند، از مرز 4 میلیارد می‌گذشت. به گزارش فارس، مسعود ده‌نمكی در ادامه مراسم افزود: ما باید حرف‌های عمیق خود را با توده‌های مردم بزنیم همان طور كه پیامبر این كار را انجام می‌دادد و در «اخراجی‌ها2» شاهد این بودیم كه به صورت لایه لایه، مثنوی‌وار و با زبان طنز و ساده مفاهیم عمیقی را ایجاد می‌كند. وی ادامه داد: تمام دیالوگ‌های فیلم، سیاسی است و هر كس به اندازه خودش، از آن برداشت می‌كند و من به سینما آمده‌ام تا حرفم را بزنم و اگر زمانی بخواهم برای كسی فیلم بسازم، از این عرصه خواهم رفت و اینكه منتقدان از لحاظ موضوعی با فیلم مشكل دارند این است كه این فیلم نگاه من است.  یكی از تماشاگران: آیا اخراجی‌ها 4 و 5 هم ساخته می‌شود؟ ده‌نمكی: فعلا روی اخراجی‌ها3 فكر می‌كنم و باید ببینم، می‌توانم فیلم‌نامه خوبی بنویسم و اصلا روی فروش اخراجی‌ها3 فكر نمی‌كنم.  یك تماشاگر جوان: من از شما تشكر می‌كنم و از شما می‌خواهم كمی آرام باشید. ده‌نمكی: وقتی كه آرامیم، این كارها را با ما می‌كنند؛ وای به حال روزی كه ناآرام باشیم. در ادامه مراسم، ده‌نمكی به تعجب مقام معظم رهبری از كافر نبودن طنز جلد دوم كتاب حمید داودآبادی اشاره كرد و گفت: اگر ما بتوانیم با زبان طنز، مخاطب را به سینما بیاوریم و 10 درصد حرف‌هایمان را به او بگوییم؛ كار بزرگی انجام داده‌ایم.
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
یكی از تماشاگران: آیا هواپیماربایی، غیر منطقی به نظر نمی‌رسید؟ ده‌نمكی: اصل قضیه آدم‌ربایی در سال 63 اتفاق افتاده بود و من سعی كردم این ماجرا را قصه‌پردازی كنم حتی هواپیماربایی در آن زمان بدون اسلحه انجام شده بود و من به خاطر طبیعی‌تر نشان دادن آن، از اسلحه هم برای هواپیماربایی استفاده كردم. وی ادامه داد: خطاب به كسانی كه به این مسائل معتقدند می‌گویم: تاریخ، سكوت شما را نخواهد بخشید و امروز سر ده‌نمكی را به عنوان نقد می‌بُرند و تاریخ كسانی را دست به قلم هستند و كاری انجام نمی‌دهند، نخواهد بخشید. وی در ادامه تصریح كرد: این‌ها، سال‌ها در فیلم هایشان گفتند چرا جنگیدید؟، ولی من در اخراجی‌ها گفتم اگر نمی‌جنگیدیم باید به صدام می‌گفتیم «آق دایی». كارگردان فیلم «اخراجی‌ها2» افزود: با دلی پر از خون شما را هجو می‌كنم و شما هم باید دردتات بیاید و نباید چشمانمان را به روی حقیقت ببندیم. همان‌طور كه شب عاشورا یاران امام حسین (ع)، او را رها كردند؛ در جنگ هم بعضی مواقع از 400 نفر، 4 نفر باقی می‌ماندند.  محمد‌تقی فهیم: چطور شده كه مسعود ده‌نمكی با برخورد جدی و خشك، این فیلم طنز را ساخت؟ مسعود ده‌نمكی: به خاطر اینكه در فیلم مخاطب من، شما هستید ولی در جای دیگر مخاطب من نامردان هستند. بر اساس این گزارش، در ادامه مراسم، مالكی؛ آزاده‌ای كه 9 سال در اسارت بوده به حضار گفت: تاكنون طی این چند سال، تمام چیزهایی كه از آزادگان باید نشان می‌دادند، به تصویر نكشیدند و وقتی كه این فیلم به دل می‌نشیند، به خاطر این است كه از دل برخواسته است. وی در ادامه افزود: در دوران اسارت، بنده را تا گردن در لچن فرو‌بردند، به خاطر اینكه من توهینی به رهبرم بكنم ولی هرگز این كار را انجام ندادم و وقتی كه بیرون می‌آمدم بر صدام لعنت می‌فرستادم. مالكی در ادامه اظهار داشت: من از مسعود ده‌نمكی و مجموعه هنرمندان این فیلم تشكر می‌كنم و از او می‌خواهم حال و روز الان ما را هم به تصویر بكشد و مشكلات ما در جامعه را بیان كند. به گزارش فارس، در ادامه مراسم خانم میان‌سالی گفت: وقتی كه در زمان جنگ پرستار بودم و مجروحان را پیش من می‌آوردند، از رزمندگان همین صحبت ها را می‌شنیدم و الان كه این فیلم را دیدم این خاطرات برای من تجدید شد.
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
یك جوان به مسعود ده‌نمكی گفت: فیلم شما به خاطر این فروش خوبی داشت كه از طنز جذابی برخوردار بود و مقداری هم به نكات اخلاقی و عرفانی می‌پرداخت ولی شما نباید در مقابل سینماگران جنگ موضع بگیرید و خود را فرشته نجات سینمای جنگ معرفی كنید همچنین ما نباید در هر كاری افراط و تفریط بكنیم و به نظر من شما نباید خودتان را با جایگاه ابراهیم حاتمی‌كیا و رسول ملاقلی‌پور مقایسه كنید. ده‌نمكی: بنده هیچ مشكلی با این فیلم‌سازان ندارم و ما یكدیگر را نقد می‌كنیم و در عین حال با یكدیگر دوست هستیم و حاتمی‌كیا وقتی فیلم را دید گفت: به اخراجی‌ها غبطه می‌خورم و همچنین من از اینكه پرمخاطب‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را ساختم، افتخار می‌كنم.  یكی از تماشاگران: آیا بهتر نبود از جلوه‌های ویژه بهتری استفاده می‌كردید؟ ده نمكی: به نظر من جلوه های ویژه این فیلم خیلی خوب بود و صحنه‌های هواپیما، پلان‌های خارجی هواپیما، تكثیر آدم‌ها و تانك‌ها و شلیك گلوله تانك از جمله جلوه‌های ویژه بود كه اگر خوب نبود شما متوجه آن می‌شدید.  یكی از تماشاگران: چرا در مورد افرادی كه سكوت كردند، فیلم نمی‌سازید؟ ده‌نمكی: ان شاءالله در «اخراجی‌ها3» حرف‌های سیاسی‌تری می‌زنم.
اخراجی‌های 3 فیلمی سیاسی‌
یكی از تماشاگران: چقدر باید زمان بگذرد تا ما، شما را باور كنیم؟ ده‌نمكی: شما نباید من را باور كنید بلكه باید اثرم را باور كنید؛ همان‌طور كه شهید آوینی می‌گفت: فیلم، حدیث نفس كارگردان است و به نظر من اثری كه روح مؤثر در آن نباشد، فیلم نیست.  یك نوجوان در آخرین سؤال این مراسم، در خصوص واقی نبودن بعضی از دیالوگ‌ها مانند وجود آب معدنی، ماشین هاچ‌بك و مانتو كوتاه در آن زمان از مسعود ده‌نمكی پرسید و وی در جواب گفت: آب معدنی در آن زمان هم وجود داشت، واژه هاچ‌بك هم یك اصطلاح انگلیسی است كه به ماشین‌های غیر صندوق‌دار اطلاق می‌شود و مانتو كوتاه هم با عنوان پانكیسم در آن زمان وجود داشته است همچنین سینما فقط رئال نیست و كارگردان می‌تواند از تخیل هم در آن استفاده كند و مهم این است كه برای مخاطب جذاب باشد. تنظیم برای تبیان : مسعود عجمی  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 296]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن