واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار مازندران در گفتوگو با فارس خبر دادايجاد 20 هزار شغل در قالب مسكن مهر در مازندرانخبرگزاري فارس: استاندار مازندران از ايجاد 20 هزار فرصت شغلي براي اجرايي كردن پروژه مسكن مهر در استان خبر داد.
خبرگزاري فارس: استاندار مازندران از ايجاد 20 هزار فرصت شغلي براي اجرايي كردن پروژه مسكن مهر در استان خبر داد.
سيدعلي اكبر طاهايي در حاشيه بازديد از پروژه مسكن مهر سرخرود مازندران در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار فارس در محمودآباد اظهار داشت: پروژه پرورش ماهي در درياي خزر در قالب پرورش ماهي در قفس از مهمترين و جديترين برنامههاي سال آينده مازندران است.
استاندار مازندران ابراز داشت: دولت در سال جاري بيش از 101 هزار فرصت شغلي بهعنوان سهميه تعيين شده براي مازندران در نظر گرفت كه استانداري آن را تعهد كرده بود.
وي تصريح كرد: از اين مقدار بيش از 28 هزار فرصت شغلي در قالب مسكن مهر، بنياد مسكن و اداره كل نوسازي و تجهيز مدارس ايجاد شد كه 20 هزار مورد از اشتغال ياد شده در يك سال كاري در مسكن مهر صورت گرفته است.
طاهايي با اشاره به اينكه يك همت ويژهاي در مازندران براي تامين زمين براي مسكن مهر لحاظ شده است، بيان داشت: ما بايد منتظر بوديم تا دولت زمين خريداري كند و بعد پروژهها را بسازد و با توجه به بالا بودن قيمت زمين، مردم مازندران در اين زمينه آسيب ميديدند.
وي افزود: در مسكن مهر مازندران بيش از 20 درصد زمينهاي دولتي به كار گرفته شده و بيش از 70 درصد خود مالكي است و مسكن مهر سرخرود از معدود پروژههايي است كه زمين آن متعلق به مسكن و شهرسازي بوده است كه در مجموع بيش از 900 خانوار در اين جا سكونت پيدا ميكنند و در حال حاضر اين پروژه بين 40 تا 90 درصد پيشرفت داشته است.
استاندار مازندران از بهرهبرداري بخش قابل توجهي از پروژههاي مسكن مهر در پنج ماه آينده خبر داد و گفت: در مازندران در سال 89 و 90 حدود 70 هزار واحد مسكن مهر در شهرهاي بالاي 25 هزار و كمتر از 25 هزار جمعيت ساخته شد كه 25 هزار از آن تاكنون ساخته شد كه تعداد 18 هزار و 500 واحد مسكوني در سفررياست جمهور در آذر ماه سال جاري به صورت نمادين در بابلسر به صورت ويدئو كنفرانس واگذار شد.
طاهايي با اشاره به سرعت در پروژههاي مذكور خاطرنشان كرد: براي سال آينده نيز بيش از 50 هزار واحد مسكوني جديد براي شهرهاي مازندران در نظر گرفته شده كه جداي از اين پروژههاي در دست ساخت است.
وي از اعطاي وام دولتي چهار درصدي در شهرها و 7 درصدي در مركز استان به عنوان خدمت ارزشمند دولت به مردم ياد كرد و افزود: با توجه به اينكه كارمزد تسهيلات بانكهاي دولتي 21 درصد اعلام شد، وامهاي مسكن دولتي با كارمزد چهار درصدي و بازپرداخت 15 ساله براي مسكندار شدن خانوادهها از كارهاي شايسته دولت نهم و دهم است.
استاندار مازندران در بخش ديگري از صحبتهاي خود به مقاومسازي مسكن روستايي اشاره كرد و ابراز داشت: مقاومسازي مسكن روستايي در دولتهاي نهم و دهم در مازندران يك كار جبههاي بزرگ بوده كه بيش از 100 هزار واحد مسكوني روستايي مقاوم سازي شد.
طاهايي اذعان داشت: يكي از دلايل اينكه زلزله بابل هيچ خسارتي در برنداشت ،همت ارزشمند بنياد مسكن در بحث مقاوم سازي ساختمانها بود و با همين نگاه كليه ساختمانهاي مسكن مهر به همت مسكن و شهرسازي و شركتهاي مهندسي و پيمانكاري كه مازندراني هستند با محاسبه بخش نامه 2 هزار و 800 و رعايت شرايط ايمني و زلزله در دست ساخت است.
نماينده عالي دولت درمازندران ادامه داد: در مازندران با توجه به قرار گرفتن بر روي گسل زلزله بايد ساختمانها با مدلي ساخته شود كه فناوري ساختمان و موضوع ايمني ساخت در آن لحاظ شود.
طاهايي با بيان اينكه پروژههاي مسكن مهر در ايجاد فرصت شغلي نقش بهسزايي داشته است، تصريح كرد: علاوه بر اين جوانان متاهلي كه از امكانات دولتي استفاده نكردند و توانايي تامين آورده اوليه را دارند ميتوانند از اين امكان براي خانهدار شدن استفاده كنند.
وي افزود: در استفاده مددجويان كميته امداد امام خميني و سازمان بهزيستي از مسكن مهر نيز دولت و مسكن و شهرسازي اين آورده را تامين ميكنند.
استاندار مازندران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه چرا آورده نقدي متقاضيان استفاده از مسكن مهر در همه جا يكي نيست و در برخي از شهرها از جمله محمودآباد متقاضيان به دليل نداشتن نقدينگي كافي مجبور به فروش امتياز آن ميشوند، ابراز داشت: هر فرد ميتواند يك بار از اين فرصت ايجاد شده دولتي استفاده كند و اگر به ديگري واگذار شود يك منبعي براي نيازمند ايجاد ميكند كه ميتواند در جايي ديگر سرپناهي براي خود تهيه كند.
طاهايي اضافه كرد: برخي از زمينها هزينههاي آماده سازي بيشتري را به همراه دارد و زيربنا و متراژ واحدهاي مسكوني نيز در تفاوت قيمتها موثر است.
عاليترين مقام اجرايي دولت در مازندران در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره مهمترين برنامههاي سال آينده تصريح كرد: علاوه بر پيگيريهاي مصوبات سه سفر دولت كه جز پيگيريهاي محوري استانداري است، توسعه مراكز دانشگاهي و علمي، مكانيزاسيون برنج، احياء اراضي شيبدار، توسعه صنعت نيز از ديگر پيگيريهاي محوري ما در سال آينده است.
طاهايي چند پروژه بزرگ صنعتي كه در شمار مصوبات دولت بوده را همچون ككسازي در سوادكوه و دو پروژه پالايشگاهي و خودروسازي سايپا دانست و گفت: پروژههاي پالايشگاهي با اينكه بخش خصوصي عهده دار آن است از سوي استانداري پيگيري ميشود.
وي همچنين به پيگيري احداث نيروگاه توليد برق از زباله اشاره كرد و افزود: زبالهاي كه امروز بهعنوان يك مشكل و معضل بر سر راه ما قرار دارد به مواد اوليه يك نيروگاه تبديل ميشود كه اين مهم از پيگيريهاي سال آينده استان است كه در لايحه دولت كددار شده است و در ساري و نوشهر برقرار ميشود و اميدواريم رديف پيشنهادي دولت درباره اين پروژه مهم و بزرگ در مجلس شوراي اسلامي آسيبي نبيند.
استاندار مازندران همچنين از توسعه گردشگري در مازندران خبر داد و ابراز داشت: زيرساختهاي ساحل و گردشگري به دليل اينكه يكي از مولفههاي مهم اقتصاد مازندران اقتصاد گردشگري است به صورت جدي پيگيري ميشود.
طاهايي توسعه باغداري در مازندران را يكي از دغدغههاي جدي مجموعه استان عنوان كرد و افزود: متوسط توليد مركبات در باغات مازندران 18 تا 20 تن است در حالي كه باغدار نمونه مازندراني بيش از 60 تن مركبات به دست ميآورد.
وي ادامه داد: در حالي كه توليد متوسط مركبات مازندران 20 تن است، در مجموع يك ميليون و 800 هزار تن محصول مركبات برداشت ميكنيم كه ارگ اين متوسط را به 40 تن برسانيم آنگاه 3 ميليون و 600 هزار تن مركبات توليد ميكنيم كه اين مهم علاوه بر توليد درآمد، زمينه صدور محصول به كشورهاي همسايه را نيز فراهم ميكند چرا كه توليد كنوني ما فقط جوابگوي داخل كشور است و صادرات نميتوان انجام داد.
استاندار مازندران در پايان بزرگترين و جديترين كاري را كه استان به آن توجه ميكند را پروژه پرورش ماهي در درياي خزر عنوان كرد و افزود: اين پروژه مهم در قالب پرورش ماهي در قفس صورت ميگيرد كه به صورت نمونهاي در رامسر و كلارآباد اجرا شده است و تاكنون 27 سرمايهگذار پاي كار آمدند كه اين امر جز پيگيريهاي جدي استانداري مازندران است.
انتهاي پيام/ح10
شنبه|ا|27|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]