تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826646093




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علينقي خاموشي:سياست هاي اقتصادي بايد مثل حلقه هاي يك زنجيره به هم متصل باشندخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: علينقي خاموشي:سياست هاي اقتصادي بايد مثل حلقه هاي يك زنجيره به هم متصل باشندخبرگزاري موج -
۱۰ اسفند ۱۳۹۰ (۱۰:۴۹ق.ظ)

علينقي خاموشي:

سياست هاي اقتصادي بايد مثل حلقه هاي يك زنجيره به هم متصل باشند
خبرگزاري موج - رييس سابق اتاق بازرگاني گفت: سياست هاي اقتصادي دولت درست نيست، اين سياست ها بايد مثل توليد حلقه هاي يك زنجيره به هم متصل بوده و همگرا باشند.

علينقي خاموشي رييس سابق اتاق بازرگاني ايران در گفتگو با خبرنگار موج با بيان اين كه مجلس شوراي اسلامي خانه بخش خصوصي است، گفت: مهمترين ضعف ساختار اقتصادي كشور واگرايي مجموعه سياست هاي حاكم بر اين بخش است، ريشه مشكلات خصوصي سازي از روند اجرايي شدن آن نشات مي گيرد و خاستگاه آن هم قانونگذار است، يعني در حالي كه ابلاغيه مقام معظم رهبري بر واگذاري واحدها توجه با گردش مالي و توجيه اقتصادي مناسب تاكيد داشت، مجلس تامين قسمتي از هزينه هاي بودجه دولت را به واگذاري هاي اصل 44 منوط ساخت.
وي در ادامه گفت: قانون گذار كسب درآمد حاصل از واگذاري ها را به عنوان يك هدف براي دولت تعيين كرد و در نتيجه دولت به جاي توجه به اقتصادي بودن واگذاري واحدها براي فروش گرانتر آن ها برنامه ريزي كرد. اين كار موجب شد برخي از سرمايه گذاران پس از خريد واحدها از اداره كردن آن باز بمانند.
رييس سابق اتاق بازرگاني ايران گفت: لازم بود قبل از واگذاري صلاحيت خريداران بررسي شده و تعهدات لازم در دادو ستد از آنها اخذ مي شد. اما منفعت طلبي سبب شد تا بعضي ها واحد ها را گرانتر و بدون رعايت صرفه و صلاح اقتصادي بخرند با اين هدف كه زمين آن منطقه را بفروشند.
اين فعال اقتصادي با بيان اين كه در خصوص واحد هاي اصلي و بزرگ هم به ندرت شاهد واگذاري به بخش خصوصي بوديم، بيان داشت: دولت براي سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي در اين واحدها اصلا زمينه سازي نكرد و از بازار سرمايه حمايت جدي و اصولي نشد.
كانديداي نمايندگي مجلس نهم اظهار داشت: در شرايط فعلي، نظامات اقتصادي به هم پيچيده شده و مسير سرمايه گذاري مانند گذشته روشن نيست. در گذشته سياست براين بود كه سرمايه گذار پس از دريافت موافقت اصولي مي توانست با تامين 20 درصد آورده، از80 درصد تسهيلات دولتي استفاده كند.
خاموشي تصريح كرد: همه فعالان اقتصادي مي دانستند كه هر نوع سرمايه گذاري بايد در اين چارچوب صورت گيرد اما در حال حاضر اين اصول به هم ريخته و استفاده از اعتبارات بانكي موكول به چانه زني و روابط شده است. در همين قالب هم رانت ايجاد شده و تخلف سه هزار ميلياردي از آن بيرون آمده است. اما كسي كه روابطي ندارد، توان راه اندازي يك واحد صد ميليون توماني را هم نخواهد داشت. در حقيقت به هم ريختگي قانون است كه اين رانت را ايجاد كرده است.
وي گفت: مساله ديگر، عدم ثبات سياست هاي مالي و ارزي كشور است. وقتي يك پروژه آغاز مي شود، در محاسبات فني مربوط به آن، داده ها و ستاده ها هماهنگ با قيمت هاي روز بازار تعيين مي شوند. در حال حاضر شرايط طوري شده كه هنوز واحد به بهره برداري نرسيده همه محاسبات بازار به هم خورده و سرعت تغيير در قيمت هاي بازار به حدي است كه كسي ريسك سرمايه گذاري نمي كند. بسياري از اين واحدها در ماه هاي اخير در نيمه راه رها شده اند و منتظر تثبيت بازار مانده اند . اين امر بيكاري و تورم را تشديد مي كند.
خاموشي با بيان اين كه به يقين، اساسا وظيفه مجلس همين است كه بعد از بررسي ها قوانين لازم را تصويب كند، اظهار داشت :نظارت بر نرخ تبديل ارز به اعتقاد من بايد هنگام تصويب نرخ ارز در بودجه، مجلس دولت را مكلف كند كه تا آخر سال اين نرخ ارز را حفظ كند و مجلس هم نظارت كند تا تغييري در آن ايجاد نشود.
اين فعال اقتصادي در پايان گفت: اين مجلس هنگام تصويب بودجه، سهم درآمد ناشي از فروش ارز را كاهش داده و منابع ديگري براي تامين آن بيابد يا با انقباضي كردن بودجه و كاهش مصارف دولتي نيازي به فروش بي رويه ارز با قيمت نامتعادل وجود نداشته باشد و ارزش پول ملي در برابر ارز خارجي حفظ شود.

چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن