واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: جواد شمقدري رئيس سازمان سينمايي اعلام كرد : عملكرد خزاعي و گروه برگزار كننده جشنواره فيلم فجر بسيار خوب بود
نياز داشتيم كه يك نيروي تازه نفس به ميدان بيايد و به دنبال اين بودم كه حتماً يك مدير جديدي را براي جشنواره بياوريم كه در نهايت به گزينه آقاي خزاعي رسيديم و ايشان و گروه همكارانشان خيلي خوب از عهده اين كار برآمدند.
ايلنا: جشنواره سيام، نقطه عطف درخشاني در همه دورههاي جشنواره فيلم فجر ايران است
به گزارش ايلنا «جواد شمقدري» رئيس سازمان سينمايي ايران با اشاره به روند برگزاري جشنواره فيلم فجر گفت : سيامين جشنواره بينالمللي فيلم فجر، در حد استانداردهاي بينالمللي بود و نظم جشنواره و كيفيت مراسمها در سطح قابل قبولي بود و خيلي خوب برگزار شد. در كل ميتوانم بگويم، جشنواره سيام يك نقطه عطف درخشاني در همه دورههاي جشنواره فيلم فجر ايران است.
«جواد شمقدري» رئيس سازمان سينمايي ايران و معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ايران افزود : خوشبختانه در سي و سومين سالگرد ايام الله دهه فجر و پيروزي انقلاب اسلامي، سيامين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر برگزار شد. ما از ابتدا تلاش كرديم به مناسبت اينكه جشنواره بينالمللي فيلم فجر، يك نكته عطف و يك دوره ويژهاي هست امسال اتفاقات خوبي در آن بيفتد، برنامهريزي و برآيند اتفاقات كه ميخواهد بيفتد، شكل اجراي برنامهها و تنوع فيلمهايي كه بايستي در جشنواره باشد و همچنين مباحث ديگري همه اينها مدنظر ما بود. كه الحمدالله خدا ياري كرد و با كمك همه عزيزاني كه دستاندركار بودند جشنواره به شكل خيلي خوبي برگزار شد.
وي همچنين گفت: جشنواره امسال، الحمدالله در حد استانداردهاي بينالمللي بود و نظم جشنواره و كيفيت مراسمها در سطح قابل قبولي بود و خيلي خوب برگزار شد. محل برگزاري مراسم هم كه از دو سال گذشته در محل همايشهاي برج ميلاد برگزار شده بود و براي امسال هم تمهيدات ويژهاي چيده شد، بعضي از مشكلاتي كه سالهاي قبل با آن مواجه بوديم، امسال اين مشكلات را نداشته باشيم. بازار فيلمي كه در محل همايشهاي برج ميلاد و در كنار سينماي اهالي رسانه برگزار شد و همچنين بخش فيلمهاي مستند بلند سينمايي سيامين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر، اين هم يك بخش ويژه ديگري بود كه فكر ميكنم نقطه شروع خوبي براي سينماي ايران خواهد بود.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه تأكيد كرد: در كنار جشنواره بينالمللي فيلم فجر، برگزاري دومين كنفرانس «هاليوديسم و سينما» و همچنين همايش بينالمللي «بيداري اسلامي در سينما»، اتفاق مبارك و خوبي بود. تعداد ميهمانهاي خارجي كه در اين دو برنامه شركت كرده بودند و حضور فيلمهايي از كشورهاي مختلف جهان در بخش بين الملل جشنواره و بخش سينماي سه بعدي، از نكات مثبت اين جشنواره بود.
وي همچنين گفت: از همه مهمتر، استقبال گرم علاقمندان سينماي ايران در جشنواره امسال بود كه تعداد مخاطبيني كه در ايام جشنواره به سينماها آمدند نسبت به سال گذشته تقريباً نزديك به ۳۰ درصد افزايش يافت و به رقم بالاي ۴۵۰ هزار نفر رسيد كه خُب يك اتفاق جديدي بود كه در سيامين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجرشاهد آن بوديم. در كنار اينها، در ۱۰ مركز استان هم جشنواره فيلم فجر را برگزار كرديم كه اختتاميه آنها هم به خوبي برگزار شد.
شمقدري در ادامه افزود: اختتاميه سيامين دوره جشنوراه فيلم فجر هم الحمدالله خيلي شرايط خوبي داشت، هيأت داوري هم كه از ۹ نفر تشكيل شده بود و همه از فيلمسازان، پيشكسوتان عرصه سينما و كارشناس اين حوزه بودند، به نظر ميرسد داوري خوبي داشتند. البته در داوري هميشه اختلاف نظرهايي وجود دارد كه ممكن است ديگران كه در بيرون از حوزه قضاوت هستند نظر ديگري داشته باشند. بايستي بپذيريم داوران همه فيلمها را ديدهاند و يك قضاوت دقيقتري دارند و من خبر دارم واقعاً ساعتها نشستند و با همديگر بحث كردند و در نهايت آرايشان را در روز اختتاميه اعلام كردند كه به لطف خدا جوايز هم اهدا شد. در كل ميتوانم بگويم جشنواره سيام، يك نقطه عطف درخشاني در همه دورههاي جشنواره فيلم فجر ايران است.
وي در مورد انتخاب «محمد خزاعي» به عنوان دبيرسيامين دوره جشنواره بينالمللي فيلم فجر و ارزيابي كارهاي اجرايي اين جشنواره گفت: كار وي و گروهشان خيلي خوب بود، البته تجربه برگزاري اين جشنواره را ديگر دوستان ما نيز داشتند به هرحال با توجه به حجم فعاليتهاي سنگيني كه در اين ايام بر عهده معاونت سينمايي بود و يكي از آنها نيز انتقال به سازمان سينمايي و خيلي از مأموريتهاي ديگر بود ما نياز داشتيم كه يك نيروي تازه نفس به ميدان بيايد. براي همين از خيلي قبل، من دنبال اين بودم كه حتماً يك مدير جديدي را براي جشنواره بياوريم كه در نهايت به گزينه آقاي خزاعي رسيديم و ايشان هم الحمدالله خيلي خوب از عهده اين كار برآمدند.
شمقدري در مورد كارها و برنامههاي سازمان سينمايي ايرانگفت: اين سازمان در زيرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تعريف ميشود و تأسيس آن، اتفاق مباركي براي سينماي ايران است كه شرايط سينماي ايران را بهبود ميبخشد. حسيني در مراسم اختتاميه فيلم فجر، در اين مورد تعريف قشنگي داشتند؛ كه گفتند؛ ما از بلمي به كشتي وارد ميشويم، من فكر ميكنم اين تعريف خيلي تعريف قشنگي است كه بفهميم كه اين معاونت و سازمان سينمايي چقدر مؤثر است.
رئيس سازمان سينمايي ايراندر مورد برگزاري همايش بينالمللي «بيداري اسلامي در سينما» و نقش سينما در بيداري اسلامي گفت: البته سينما خيلي از مأموريتهايش را در اين حوزه چه در عرصه بين المللي و چه در داخل كشور به خوبي انجام نداده است. ولي فيلمسازاني بودهاند كه دغدغه داشتهاند و كارهايي كردهاند. به نظر ميرسد برگزاري چنين كنفرانسهايي اين دغدغه را افزايش ميدهد، به طوري كه چه فيلمسازان داخل ايران و چه فيلمسازاني كه در كشورهاي عربي و يا در اروپا و آمريكا هستند يادشان باشد كه سينما چنين مأموريتي را برعهده ميگيرد، هدف اين كنفرانس هم همين بود كه فيلمسازان به موضوع بيداري اسلامي توجه بيشتري نشان دهند و فيلمهاي مستند و سينمايي در اين خصوص تهيه و توليد كنند.
«جواد شمقدري» رئيس سازمان سينمايي ايران در پايان اين گفتوگو تأكيد كرد: ما فكر ميكنيم واقعاً خيلي توفيق داشته باشيم خادم ملت يزرگ ايران هستيم، خُب سينماي ايران هم بخشي از اتفاقهايي است كه در پرتو انقلاب شكل گرفته است. توفيقي براي ماست كه بتوانيم چند صباحي به بخشي از سيستم اجرايي كشور، كمك كنيم آنهم در حوزه هنر و سينما كه بالاخره فكر ميكنيم كه سينما جايگاه مهمي است. وقتي كه رهبري معظم انقلاب همت ميكنند وقت ميگذارند باساعتها كار مطالعاتي كه دارند، رصد ميكنند و با دغدغه حوزه سينما را پيگيري ميكنند، طبيعي است ما هم احساس كنيم اين حوزه، حوزه بسيار مهمي است. اميدواريم بتوانيم براي سينماي ايران بيش از گذشته مفيد باشيم.
پايان پيام
يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]