تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851299114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جبهه پايداري انقلاب اسلامي: فهرست جبهه پايداري با استفاده از شاخص هاي نماينده اصلح از ديدگاه امام و رهبري تهيه شده است


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: جبهه پايداري انقلاب اسلامي: فهرست جبهه پايداري با استفاده از شاخص هاي نماينده اصلح از ديدگاه امام و رهبري تهيه شده است
جبهه پايداري در خصوص انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي بيانيه‌اي صادر كرد.


به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، جبهه پايداري انقلاب اسلامي در خصوص انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي بيانيه اي صادر كرده است.

متن كامل بيانيه جبهه پايداري انقلاب اسلامي به شرح ذيل مي باشد:

ملت مومن و شريف ايران اسلامي؛

انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي– همچون ساير انتخابات در نظام جمهوري اسلامي- از اهميت به سزايي برخوردار است؛ اين دوره انتخابات به عنوان اولين انتخابات پس از فتنه سال 1388 و در حالي كه امواج خروشان بيداري ملت هاي مسلمان، مناسبات جديدي را بر جهان حاكم نموده است، افق جديدي را پيش روي انقلاب اسلامي ترسيم خواهد نمود كه به فضل الهي، ملت انقلابي ايران گام بزرگ ديگري را جهت تحقق آرمان هاي بلند حضرت امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي را برخواهد داشت.

جبهه پايداري انقلاب اسلامي، بر مبناي اداي تكليف و انجام وظيفه، تلاش نموده است تا با لحاظ نمودن شاخص هاي گفتمان انقلاب اسلامي در خصوص انتخابات و ويژگي هاي يك نماينده اصلح در مجلس شوراي اسلامي، اولويت هاي اين جبهه براي انتخابات پيش رو را به شرح ذيل به استحضار مردم بزرگوار برساند:

الف) مشاركت گسترده و دشمن شكن مردم در انتخابات

از نظر جبهه پايداري انقلاب اسلامي، اولويت اصلي در انتخابات پيش روي مجلس، تحقق مشاركت گسترده و دشمن شكن مردم عزيز كشورمان در انتخابات است.

امروز، در شرايطي كه چشمان اميدوار ملت هاي مسلمان منطقه و مظلومان و آزاديخواهان دنيا به جمهوري اسلامي ايران دوخته شده است و پيشرفت هاي عظيم جوانان و دانشمندان ايراني، موجب حيرت جهانيان گشته است، حضور پرشور و آگاهانه ملت ايران پاي صندوق هاي راي و مشاركت گسترده مردمي، منجر به تقويت بيش از پيش پايه هاي انقلاب اسلامي در داخل و خارج كشور شده و رشد و ارتقاي شاخص هاي گوناگون توسعه و پيشرفت را در عرصه هاي گوناگون فرهنگي، اجتماعي، سياسي، امنيتي، اقتصادي و زيربنايي به همراه خواهد داشت.

مهندسي فاخر نظام مقدس جمهوري اسلامي مبتني بر راي و اراده مردم و اتكاء نظام به پشتوانه مردمي، باعث گرديده كه بر خلاف نظام هاي به ظاهر دموكراتيك غربي كه نقش مردم در آنها تصنعي و زينيتي است، خواست و اراده مردم در گفتمان انقلاب اسلامي يك امر واقعي و حقيقي بوده و حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري به اين نقش ايمان داشته و دارند.

از سوي ديگر مشاركت گسترده مردم در تعيين سرنوشت خويش و شكل دهي خانه ملت، آب سرد ديگري بر خاكستر ياوه گويي ها و دشمني هاي استكبار جهاني- به ويژه امريكا و اسرائيل- خواهد بود و با نمايش وحدت ملي حول محور ولايت فقيه، مشتي محكم بر دهان بدخواهان انقلاب اسلامي خواهند كوبيد.

بدين معنا، آنچه در وهله اول براي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي حائز اهميت است، مشاركت گسترده مردم و تجلي وحدت و همدلي ملي است و نه نتيجه انتخابات؛ چراكه در اينصورت پيروزي واقعي كه همان حضور عزتمندانه مردم در انتخابات است محقق گشته و مطالبه به حق مقام معظم رهبري در خصوص انتخابات جامه عمل پوشيده است.

البته دشمن هم در اين رابطه بيكار ننشسته و تمام هم و غم خود را معطوف به پايين آوردن مشاركت در انتخابات نموده است و تلاش مي نمايد با القاء ياس، نااميدي و سياه نمايي، مانع از حضور مردم پاي صندوق هاي راي شود.

لكن همچنان كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي بارها فرموده اند، دشمنان در تحليل جامعه ايران دچار اشتباهي فاحش هستند و به حول و قوه الهي اين تلاش هاي مذبوحانه ره به جايي نخواهد برد و ملت ايران حماسه بزرگ ديگري را در 12 اسفند رقم خواهند زد.

ب) شكل گيري انتخابات رقابتي در سراسر كشور

دومين دغدغه و اولويت جبهه پايداري انقلاب اسلامي، شكل گيري انتخابات رقابتي در سراسر كشور است؛ چرا كه حضور متكثر افراد و جريان هاي گوناگون در انتخابات پيش روي مجلس شوراي اسلامي، تجلي عيني از حاكميت مردمسالاري ديني در كشور است.

حضور سلايق مختلف سياسي در عرصه انتخابات، بيانگر اين واقعيت در ايران اسلامي است كه مردم، خود مسير آينده كشور را تعيين مي نمايند و با توجه به اصول و ارزش هاي الهي و انقلابي كه بارها در حماسه هايي همچون 8 سال دفاع مقدس، 9 دي 88، سالگردهاي پيروزي انقلاب اسلامي، رفراندوم ها و انتخابات گوناگون و ... فرياد زده و به نمايش گذاشته اند، مسئولان و كارگزارن نظام را انتخاب مي نمايند.

مسلما شكل گيري فضاي سالم و بانشاط رقابتي در انتخابات پيش رو، بستر ساز مشاركت گسترده در انتخابات خواهد شد و همه افراد، جريانات، اصحاب رسانه، صاحبان قلم و حوزه هاي موثر اجتماعي موظف اند در اين راستا اقدام عملي و موثر انجام دهند.

البته رقابت بايستي بر محور برنامه ها مبتني بر تقويت نقاط قوت كشور و حل مشكلات و رفع نقاط ضعف باشد و خداي نكرده نبايد معطوف به منازعات بي فايده سياسي، قبيله گرايانه و گروه گرايانه وتخريب رقيب گردد.

از اين رو محور رقابت بايد ارائه راهكارها و برنامه هاي عملي جهت حركت به سوي آرمان هاي انقلاب اسلامي، تحقق منويات و مطالبات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري و همچنين دغدغه ها و اولويت هاي اساسي مردم باشد و مسائل اساسي كشور مورد توجه قرار گيرد و نه حاشيه هاي كم ارزش.

يكي از ملزومات مهم و اصلي در شكل گيري رقابت با نشاط و سالم، عملكرد عالمانه و دقيق رسانه ها و جرايد است؛ مطبوعات، خبرگزاري ها و سايت ها، صرف نظر از تمايلات و سلائق سياسي مديران و سياست گذاران خود، بايد منافع ملي را مد نظر قرار دهند و اجازه بدهند ايده ها و صداهاي مختلف – ولو مخالف مشي سياسي رسانه مورد نظر- با حفظ موازين اخلاقي و قانوني منتشر شده و فضاي تضارب آراء و انديشه ها فراهم گردد؛ البته اين مسئله متوجه جريانات و گروه ها نيز مي باشد؛ همه گروه ها و جريانات بايستي با سعه صدر و تحمل و مدارا نسبت به يكديگر برخورد نموده و به جاي تنازع، رقابت سالم را دنبال و نهادينه نمايند. ضمن آنكه حتما مردم شريف و حوزه هاي تاثير گذار اجتماعي اجازه نخواهند داد فضاي رقابتي و آزاد انتخابات در كشور محملي براي سوء استفاده و حمله به اصول عقايد و ارزش هاي انقلابي مردم گردد، لكن بايستي همه خود را موظف بدانيم تا سلائق مختلف در چارچوب هاي قانوني طرح شده و موافق و مخالف درباره آن اظهار نظر نمايند.

ج) مقابله با چالش هاي احتماليِ امنيتي و توطئه هاي دشمنان

سومين اولويت جبهه پايداري انقلاب اسلامي،مقابله با چالش هاي احتماليِ امنيتي و توطئه هاي دشمنان براي ايجاد التهاب و ناامني درون كشور است.

جبهه پايداري انقلاب اسلامي بر اساس هشدارهاي حكيمانه رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر توطئه و برنامه ريزي دشمنان انقلاب اسلامي جهت ايجاد چالش امنيتي در انتخابات پيش رو، به صورت مداوم تحركات دشمنان و پياده نظام داخلي شان در عرصه هاي رسانه اي و سياسي را رصد نموده و ضمن آگاهي بخشي به آحاد مردم در اين خصوص، تمام توان خود را براي مقابله با توطئه ها بكار خواهد بست.

جبهه پايداري انقلاب اسلامي به دشمنان و عده معدود غافل كه در داخل كشور حرف هاي آنان را تكرار مي نمايند هشدار مي دهد كه تجربه هاي گذشته را تكرار نكنند و بدانند آرايش رقابت هاي سياسي جريانات در انتخابات، در مواجهه با دشمنان و اخلال كنندگان امنيت كشور به سنگري مستحكم و يكپارچه براي دفاع از كيان انقلاب و نظام تبديل خواهد شد و اجازه نخواهند داد كه دستاوردهاي معنوي ملت ايران مورد دست اندازي قرار گيرد.

د) معرفي كانديداهاي اصلح و كارآمد به مردم

جبهه پايداري انقلاب اسلامي با توجه به رسالت خود، از چند ماه گذشته اقدام به طراحي و تدوين سازوكار معرفي كانديداهاي اصلح و كارآمد به مردم شريف نموده است.

آنچه از منشور فكري و سيره عملي بنيانگذار راحل نظام مقدس جمهوري اسلامي و رهبر فرزانه انقلاب اسلامي بر مي آيد، اين است كه در انتخاب و گزينش نامزدهاي انتخابات براي معرفي به مردم، ملاك ها و شاخص ها مهم است، نه وابستگي به فلان حزب يا گروه يا قبيله سياسي.

در همين رابطه حضرت امام خميني (ره) مي فرمايند: «و اما اگر انتخاب اصلح براى مسلمان‏هاست، «كى و از كجاست» مطرح نيست، از هر گروهى باشد، حزب باشد يا غيرحزب، نه حزب اسباب اين مى‏شود كه غيرآن فاسد، و نه صددرصد حزبى بودن باعث صلاح آنهاست. و انتخاب اصلح براى مسلمين يعنى انتخاب فردى كه تعهد به اسلام و حيثيت آن داشته باشد؛ و همه چيز را بفهمد، چون در مجلس، اسلام تنها كافى نيست، بلكه بايد مسلمانى باشد كه احتياجات مملكت را بشناسد و سياست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد كشور باشد، و ممكن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد. اگر اصلح را انتخاب كرديد، كارى اسلامى مى‏كنيد و اين يك محكى است براى خودتان كه تشخيص بدهيد انتخاب براى اسلام است، يا براى صلاح خودتان‏»(صحيفه امام/ج18/ص197)

مقام معظم رهبري نيز در تبيين شاخص هاي يك نماينده اصلح مي فرمايند: «بهترين از لحاظ ايمان، بهترين از لحاظ اخلاص و امانت، بهترين از لحاظ ديندارى و آمادگى براى حضور در ميدان‌هاى انقلاب؛ دردشناس‏ترين و دردمندترين نسبت به نيازهاى مردم ... اينها فرصت‌هايى، است [كه] بايستى مردم عزيز ما در همه جاى كشور ... هوشيارانه، با بصيرتِ تمام تلاش كنند، پيدا كنند و با رأى خود مسجل كنند و مجلس را ‌ـ آن مجلسى را كه مورد نياز جامعة كنونى ماست ‌ـ تشكيل بدهند.»( سخنرانى مقام معظم رهبرى، 12/10/86 يزد.)

البته منظومه فرمايشات امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص شاخص هاي نمايندگان اصلح به هيچ وجه به موارد مذكور محدود نشده و در مجال اين بيانيه هم نمي گنجد، لكن آنچه حائز اهميت است، شاخص محوري و ملاك محوري در نگاه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري به جاي حزب محوري و گروه محوري و سهم خواهي معيار مي باشد.

دغدغه و دل مشغولي جبهه پايداري انقلاب اسلامي هم در مناسبات حاكم بر انتخابات پيش رو، لحاظ شدن شاخص هاي مكتب امام (ره) در مدل ها و سازوكارهاي انتخاباتي بوده و هست و تاكيد بزرگاني همچون حضرت آيت الله مصباح يزدي مبني بر استفاده و دعوت از نامزدهاي اصلح و كارآمد در فهرست هاي انتخاباتي ولو اينكه از اعضاي جبهه پايداري انقلاب اسلامي نباشند نيز بر همين مبنا است.

فهرست جبهه پايداري انقلاب اسلامي با استخراج و احصاء ملاك ها و شاخص هاي نماينده اصلح و كارآمد از ديدگاه حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري شامل افراد باتجربه كه سابقه نمايندگي مجلس و وزارت را دارند به همراه جواناني مبتكر و كارآمد داراي تحصيلات دانشگاهي و حوزوي است كه مي توانند تجربه و نوآوري و خلاقيت را توامان در مجلس شوراي اسلامي براي خدمت به مردم شريف ايران اسلامي عرضه نمايند.

در اينجا لازم است شاخص هاي اصليِ گزينش نامزدها در معرض افكار عمومي قرار گيرد تا مردم عزيز و نخبگان، ضمن اطلاع از شاخص هاي اعلام شده، در رابطه با تطبيق شاخص ها و مصاديق بحث و قضاوت نمايند.برخي از اين شاخص ها عبارتند از:

1- شاخص هاي فردي از قبيل: پايبندي كامل والتزام عملي به مباني ديني، اشتهار به حسن خلق اسلامي، پاكدستي، ساده زيستي ، حسن معاشرت و ارتباط با بدنه مردم، مردمي بودن، التزام به قانون اساسي، برخورداري از توانمندي و انگيزه لازم جهت كار و تلاش مجدانه به منظور پيگيري مسائل كشور و رفع مشكلات مردم، داراي حسن سابقه در زمينه وجدان كاري و انضباط اجتماعي، درد آشنا به مشكلات مردم و ...

2- شاخص هاي اجتماعي و سياسي از قبيل: سابقه شفاف در دفاع از مباني انقلاب اسلامي و پيروي و تبعيت از ولايت فقيه، سابقه ايثارگري، اعتقاد به صدور انقلاب اسلامي، عدم ارتباط با گروه ها و جريانات معارض به ويژه گروه هاي فعال در فتنه سال 88، برخورداري از شفافيت موضع و مواجهه به موقع در مقابل فتنه گران در سال 88 و عدم انتساب به گروه ساكتين فتنه، شفافيت موضع نسبت به جريان انحرافي و مواجهه عملي با اين جريان، برخورداري از شم سياسي و تحليل قوي نسبت به اوضاع داخل وخارج كشور، برخورداري از بصيرت در اتخاذ مواضع و رويكردها، اجتناب و دوري از كانون هاي قدرت و ثروت، اعتقاد به جنگ نرم در عرصه فرهنگي و لزوم مقابله با جبهه فرهنگي دشمن و ...

3- شاخص هاي علمي و تخصصياز قبيل: داشتن تخصص و دانش كافي حداقل متناسب با يكي از كميسيون هاي تخصصي مجلس به ويژه در حوزه هاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي، ...... برخورداري از تجربه اجرايي و مديريتي در حوزه تخصصي مربوطه، ارتباط با نخبگان حوزوي و دانشگاهي در حوزه تخصصي مربوطه و...

در خاتمه ضمن تقدير از تمامي عزيزاني كه با ثبت نام و اعلام كانديداتوري جهت انتخابات مجلس شوراي اسلامي، انجام وظيفه نموده اند، اعلام مي دارد كه ليست حاضر به هيچ وجه نافي توانمندي ها و صلاحيت هاي ساير برادران و خواهران كه نام ايشان در اين ليست نيامده نمي باشد و جبهه پايداري سعي نموده است به عنوان مشاوري امين نامزدهايي را از بين نيروهاي خوب و متدين شناسايي نموده و به محضر مردم شريف معرفي نمايد.

سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن