تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816707758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شهرهاي كوچك با حمايت دولت توانمند مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: شهرهاي كوچك با حمايت دولت توانمند مي‌شوند
قزوين ـ خبرنگار اطلاعات: تامين امكانات و رفاه و آسايش از الزامات و نياز‌هاي اساسي زندگي بشري است كه با توجه به موقعيت زندگي شهري امروزي بسياري از مردم تمايل به حضور در شهر‌هاي بزرگ براي برآورده شدن نياز‌هاي خود دارند.

به‌رغم وجود مشكلات بسيار در زندگي شهر نشيني از جمله تمركز جمعيتي،بحران ترافيك،آلودگي هوا، بحران مسكن و اقتصاد در جوامع شهري،اما به دليل وجود زمينه‌هاي اشتغال و حتي اشتغال كاذب و فراهم بودن برخي از منابع درآمدي،بسياري از مردم از شهر‌هاي كوچك و مناطق روستايي به سمت شهر‌هاي بزرگ و كلانشهر‌ها جذب مي‌شوند.

اين در حالي است كه مي‌توان با برنامه ريزي صحيح و اجراي به موقع و درست طرح‌هاي اقتصادي در مناطق كمتر توسعه يافته از مهاجرت بي رويه مردم از اين مناطق جلوگيري كرد و با تامين امكانات مورد نياز و استفاده از منابع و ظرفيت‌هاي گسترده در مناطق كمتر توسعه يافته از اين مهاجر كاذب جلوگيري كرد.

در همين راستا براي شناسايي موقعيت‌ها و بررسي راهكار‌هاي مورد نياز براي توسعه شهر‌هاي كوچك كشور همايش ملي توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك با حضور استادان برجسته در حوزه شهر‌سازي در استان قزوين برگزار شد.در اين همايش بررسي شاخص‌هاي توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك،چالش‌ها و راهكار‌هاي توانمند‌سازي بر مبناي تئوري شهر خلاق،ضرورت تهيه طرح‌هاي ويژه براي شهر‌هاي كوچك با هويت، توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك با كمك اقتصاد شهري مورد بررسي قرار گرفت.

يكي از مسائل مورد توجه در اين همايش توجه به سرمايه‌هاي اجتماعي در شهر‌هاي كوچك و تاكيد بر برقراري ارتباط بين مسئولان و مردم بود كه از اين طريق شهرداري‌ها مي‌توانند مردم را براي انجام بهتر امور هدايت و راهنمايي كنند.

* برخورداري از رفاه نسبي

معاون شهر‌سازي و معماري وزارت راه و شهر‌سازي با اشاره به وجود 1142 شهر در سطح كشور گفت: در حال حاضر حدود 800 شهرباجمعيت زير 25 هزار نفر هستند كه نيازمند توانمند‌سازي هستند.

مهندس محمد غراوي برخورداري از رفاه نسبي جمعيت ساكن در شهر‌هاي كوچك را يكي از نياز‌هاي اساسي براي توانمند‌سازي اين شهر‌ها دانست و افزود: نياز است شرايط و بسترهاي لازم در اين شهر‌ها فراهم شود تا اعضاي شوراي شهر و شهرداران بتوانند با همكاري مديران استاني شهر‌ها را اداره كنند.

وي كاهش تصدي‌هاي دولتي و ايفاي نقش مردم در امور شهرداري‌ها را يكي از راهكار‌هاي دست يافتن به تامين نياز‌هاي اين مناطق دانست و اظهار داشت: كاهش تصدي گري دولت درحوزه شهري و واگذاري امور به مردم انگيزه حضور مردم در اين حوزه را بيشتر مي‌كند.

وي افزايش سطح آموزشي و مديريت شوراهاي شهر،شناخت دقيق قابليت‌ها در هر شهر، تامين نياز‌هاي اصلي جمعيت شهر‌هاي كوچك، توجه به ضوابط و مقررات حاكم در شهر را از عوامل مورد نياز براي توانمندسازي اعلام كرد و افزود: شهرداري‌ها براي تامين منابع درآمدي خود اين موارد را ناديده مي‌گيرند.

استاندار قزوين هم در اين همايش با اشاره به وجود 25 شهر باجمعيتي افزون بر يك ميليون و 250 نفر در اين استان گفت: با توجه به اينكه استان قزوين يكي از استان‌هاي با وسعت كم و جمعيت پايين در كشور است اما يك استان دانشگاهي، تاريخي باگنجينه‌هاي علمي و فرهنگي بالا محسوب مي‌شود.

احمد عجم وجود 19 شهر با جمعيت زير 25 هزار نفر در استان قزوين را مورد اشاره قرار داد و افزود: توجه به شهر‌هاي كوچك بايد به عنوان يك دغدغه براي مسئولين كشور باشد و توانمندسازي اين مناطق فقط در حوزه تقويت بنيان‌هاي مالي نيست.

وي استفاده از سرمايه‌هاي اجتماعي اين مناطق را از ظرفيت‌هاي ارزشمند براي ارتقاي سطح اقتصادي دانست و گفت: تقويت و توانمند‌سازي با مقررات و قوانيني كه موجب تغيير وضع برخي از روستا‌ها و شهر‌ها مي‌شود زمينه ارتقاي بسياري از شهر‌هاي كشور را فراهم مي‌سازد.

عجم با ذكر اين مطلب كه «شهرداري‌هاي قزوين نگران پرداخت حقوق و دستمزد و مسائل مالي شهر‌هاي خود نيستند» افزود: برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته و شناسايي كد‌هاي درآمدي جديد و واگذاري برخي خدمات به شهر‌هاي كوچك موجب رفع دغدغه درآمدي در شهرداري‌هاي استان قزوين شده است.

وي ادامه داد: با توجه به وجود حجم بالاي مطالبات و تراكم جمعيتي در شهرهاي بزرگ نياز است به تقويت زيرساخت‌هاي آموزش، امنيت، منابع درآمدي، اشتغال، استقرار صنايع پاك، بهداشت، درمان و سلامت شهر‌هاي كوچك براي جلوگيري از پديده مهاجرفرستي اين شهر‌ها به مراكز پرجمعيت توجه شود.

* نياز به حمايت دولت

شهردار الوند با تاكيدبر لزوم حمايت دولت در توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك گفت: شهر‌هاي كوچك در استاندارد‌هاي بين‌المللي زير 20 هزار نفر اما در ايران زير 25 هزار نفر تعريف شده است در حالي كه با توجه به درآمد پائين و نابسامان؛ شهر‌هاي كوچك با مشكلات بزرگي مواجه هستند. مهندس سعيد آگشته با اشاره به وجود بيش از 100 هزار نفر جمعيت در اين شهر افزود: شهر الوند يكي از شهر‌هاي موفق به لحاظ مديريت شهري معرفي مي‌شود اما در حال حاضر به لحاظ وضع مقررات جديد و نحوه جمع‌آوري عوارض و تخصيص آنها با مشكل مواجه شده است.

وي ادامه داد: توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك بايد هم در حوزه شهري و هم با مشاركت مردم صورت گيرد اما در عين حال توانمند‌سازي شهر‌هاي كوچك بدون حضور دولت امكان‌پذير نيست و اين امر با مشاركت هر سه حوزه تحقق خواهد يافت.

مدير كل سازمان راه و شهر‌سازي استان قزوين هم در حاشيه اين همايش با اشاره به مشكلات شهرداري‌ها در شهر‌هاي با جمعيت بالاي 25 هزار نفر گفت: در حال حاضر بسياري از شهر‌هاي كشور با 30 تا 40 هزار نفر جمعيت هم شهر بزرگ محسوب نمي‌شوند و از لحاظ توانمندي نياز به رسيدگي دارند.

مهندس نادر محمدزاده افزود: در استان قزوين شهر‌هايي با جمعيت 50 هزار نفر هم هستند كه نمي‌توان آنها را شهر‌هاي توانمند معرفي كرد يا در جايگاهي قرارداد كه بتوانند به صورت مستقل مديريت و فعاليت كنند.





چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 295]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن