تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826618240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تغييرات كنكور علوم پزشكي در سال 88


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تغييرات كنكور علوم پزشكي در سال 88
عين اللهي گفت: بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده در كنكور 88 تنها در 2 رشته علوم پزشكي در مقطع كارداني دانشجو پذيرفته مي شود و ساير كارداني‌ها يا ارتقا يافته‌اند و يا از سيستم پذيرش كنكور حذف شدند.
معاون آموزشي وزارت بهداشت از حذف 4 رشته علوم پزشكي از كنكور سراسري سال 88 خبر داد.

به گزارش مهر، وي گفت: 4 رشته علوم پزشكي در مقطع كارداني از كنكور حذف و از اين پس به صورت 100 درصد بومي و از طريق دانشگاههاي علوم پزشكي پذيرش صورت مي‌گيرد.

دكتر بهرام عين اللهي در شصتمين اجلاس روساي دانشگاههاي علوم پزشكي در دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: در رشته‌هاي بهداشت خانواده، مبارزه با بيماريها، بهداشت دهان و دندان و فوريت‌هاي پزشكي كه در مقطع كارداني قرار دارند از اين پس تنها به صورت بومي و متمركز از سوي دانشگاهها دانشجو تربيت مي‌شود.

عين اللهي گفت: بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده در كنكور 88 تنها در 2 رشته علوم پزشكي در مقطع كارداني دانشجو پذيرفته مي شود و ساير كارداني‌ها يا ارتقا يافته‌اند و يا از سيستم پذيرش كنكور حذف شدند.

وي اضافه كرد: تنها دو رشته بهداشت محيط و بهداشت حرفه اي در كنكور 88 در مقطع كارداني وجود خواهد داشت.

حذف مقطع كارداني مدارك پزشكي و كتابداري

معاون وزير بهداشت يادآور شد: مقطع كارداني مدارك پزشكي و كتابداري حذف شده است و اين رشته‌ها ارتقاي يافته‌اند و از اين پس در مقطع كارداني آنها دانشجو پذيرفته نخواهد شد. همچنين رشته HIT يا (Health Information Technology) كه رشته پايه‌اي براي رشته‌هاي ديگر محسوب مي‌شود راه‌اندازي شد.

وي حذف مقطع كارداني رشته‌هاي علوم پزشكي را در سال جاري موجب افزايش ورودي‌هاي كنكور با رتبه‌هاي بالا دانست و گفت: پيش از اين ورودي اين رشته‌ها به دليل نبود مقطع كارشناسي در رتبه‌هاي زير 20 هزار بود اما امسال با ارتقاي وضعيت آنها رتبه‌هاي 2 تا 3 هزار كنكور به اين رشته‌ها راه يافته‌اند.

عين‌اللهي اضافه كرد: پياده شدن سهميه‌بندي بومي استاني وزارت بهداشت در كنكور 87 موجب وضعيت بهتر رشته‌هاي كارشناسي در دانشگاههاي علوم پزشكي شده است.

ايجاد كميته‌هاي اجرايي جذب هيئت علمي در دانشگاههاي علوم پزشكي

وي با اشاره به همكاري دانشگاههاي علوم پزشكي در ايجاد كميته‌هاي اجرايي جذب هيئت علمي، گفت: اين كميته‌ها در همه دانشگاهها ايجاد شده است و در بهمن ماه نيز شوراي اجرايي جذب هيئت علمي به صورت كشوري تشكيل جلسه خواهد داد.

معاون وزير بهداشت با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي 30 ساله علوم پزشكي كشور در بهمن ماه گفت: اين نمايشگاه در دهه فجر برگزار مي‌شود و فضايي براي غرفه‌هاي دانشگاههاي علوم پزشكي در نظر گرفته شده است كه مي‌توانند دستاوردهاي خود را ارائه دهند.

ايجاد دفتر ارتباطات ارتقاي فرهنگي اساتيد در دانشگاه علوم پزشكي قم

وي از ايجاد دفتر ارتباطات ارتقاي فرهنگي اساتيد در دانشگاه علوم پزشكي قم خبر داد و گفت: اين دفتر براي پيوستگي اساتيدي كه در طرح معرفت حضور داشته اند، طراحي شده است.

عين‌اللهي در خصوص اجراي تغييرات و استانداردهاي پزشكي عمومي در 7 دانشگاه علوم پزشكي كشور از ابتداي مهرماه سال جاري گفت: اين استانداردها در اين دانشگاهها در حال اجرا است و ساير دانشگاههاي كشور نيز بايد به سوي اجراي اين استانداردها حركت كنند.

انتخاب ايران از سوي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي به عنوان يك الگوي موفق در ادغام آموزش و ارائه خدمات

وي اضافه كرد: جمهوري اسلامي ايران از سوي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي و سازمان جهاني بهداشت منطقه مديترانه شرقي به عنوان يك الگوي موفق در ادغام آموزش و ارائه خدمات معرفي شده است.

ضرورت تجميع بيمارستا‌ن‌هاي آموزشي

معاون آموزشي وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تجميع بيمارستان هاي آموزشي و افزايش كيفيت آموزشي در بخشها، خاطرنشان كرد: نظام آموزشي در بيمارستانها بايد به درستي پياده شود و به اين منظور نياز است كه دانشگاهها، بيمارستانهاي آموزشي براي ارتقاي كيفيت آموزش تجميع كنند تا به جاي آموزش در بخشهاي پراكنده، آموزش در يك بخش با كيفيت مطلوب آموزشي ارائه شود.

ممنوعيت يكسان بودن عرصه شعب بين الملل دانشگاههاي علوم پزشكي با دانشگاه مادر

وي در خصوص وضعيت شعب بين الملل دانشگاههاي علوم پزشكي تاكيد كرد: هيچ يك از دانشگاههاي علوم پزشكي كه واحد بين الملل دارند نبايد دانشجويان اين واحدها را با دانشجويان پذيرفته شده از طريق كنكور سراسري در يك عرصه قرار دهند چرا كه اين كار مشكلات بسياري را براي دانشگاهها ايجاد مي كند.

عين اللهي اضافه كرد: دانشگاههاي كه دانشجويان آنها به زمان ورود به عرصه باليني نزديك مي شوند نيز بايد توجه داشته باشند كه دانشجويان واحدهاي بين الملل بايد در عرصه باليني كاملاً جداگانه آموزش ببينند.

وي بر لزوم توجه به نيازهاي منطقه اي و دانشگاهي در برنامه هاي آموزش مداوم تاكيد كرد و گفت: دانشگاههاي علوم پزشكي بايد توجه داشته باشند كه كيفيت مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي و مركز خدمات آموزشي دانشگاه در اعتباربخشي بسيار موثر خواهد بود.

اجراي آيين نامه جديد ارتقاي هيئت علمي از اول دي ماه

معاون آموزشي وزارت بهداشت از اجراي آيين نامه جديد ارتقاي هيئت علمي از اول دي ماه خبر داد و گفت: توجه به ارتقاي اساتيد در آيين نامه بسيار مورد توجه بوده است. وي اضافه كرد: قصد داريم برنامه‌اي براي ايجاد هيئت علمي افتخاري ايجاد كنيم كه در واقع از هيئت علمي در مناطق محروم به صورت جامع نگر و در عرصه‌هاي بهداشتي و درماني براي ارتقاي وضعيت آموزش و بهداشت آن بخش استفاده كنيم.
 شنبه 7 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن