تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834839994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فراموشم نکن تا مي تواني


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: حافظه نتيجه فعاليتي پيچيده در مغز است که به ما اجازه مي دهد اطلاعات را ذخيره کنيم و زماني که به آن نياز داريم و در مواقع لزوم ، دوباره به خاطر بياوريم. دو نوع حافظه داريم: سيستم حافظه اي که اتفاقات زندگي شخصي را نگهداري مي کند که به آن حافظه اتوبيوگرافيک مي گوييم و سيستم حافظه اي که اطلاعات را درباره اطراف نگهداري مي کند. از آنجايي که اين دوسيستم مجزا از هم کار مي کنند، ممکن است همه اتفاقات جالب طول مدت تعطيلات را به خاطر بياورد؛ در صورتي که آن چه را در مدرسه آموزش ديده، به خوبي نتواند به ذهن بسپارد. حافظه ما اطلاعات را به طور معمول از طريق حواس بينايي، شنوايي ، بوياي و لامسه ذخيره مي کند.
آلزايمر به جاي خود. اين روزها همه مي خواهند از تکنيک هاي تقويت حافظه بدانند و روش هايي که باعث مي شود در امتحانات درس ها را بهتر به خاطر بسپارند.
به طور معمول، ما تنها اطلاعاتي را به ياد مي آوريم که لازم داريم و آنهايي که خيلي قديمي هستند. فراموش مي شوند... اما چرا بعضي چيزها را از ياد مي بريم؟ جوابش بسيار ساده است؛ چون مغز ما با اطلاعات زيادي بمباران مي شود. حتي با وجود اين که ظرفيت ذخيره اطلاعات هم بالاست. اگر تمام اطلاعات را از لحظه اي که متولد مي شويم در حافظه ذخيره کنيم، حافظه ما به طور کامل مختل مي شود واقعيت اين است که ما به همه آن اطلاعات نيازي هم نداريم و تنها به بعضي نياز داريم. ما مي توانيم بعضي از اطلاعات خاص را براي مدت کوتاهي در ذهن به خاطر بسپاريم که به آن حافظه کوتاه مدت مي گويند. اما گاهي با کوشش و تمرين و تکرار، اطلاعات را براي طولاني مدت به خاطر مي سپاريم. وقتي مي گوييم «فراموش کردم» به اين معني است که اطلاعات را به درستي در حافظه کوتاه مدت خود ذخيره نکرده ايم يا اين اطلاعات در حافظه طولاني مدت ذخيره شده، اما نمي توانيم آن را پيدا کنيم؛ چرا که يا به شيوه اي بد ذخيره شده يا مدت زيادي از آن اطلاعات استفاده نکرده ايم.
چه کسي حافظه برتر دارد؟

حافظه افراد گوناگون با هم فرق مي کند. بعضي افراد، حافظه طولاني مدت خوبي دارند و بعضي ديگر حافظه طولاني مدت شان ضعيف است. مانند ساير مهارت هاي شناختي، ارث در حافظه نقش برجسته اي دارد. اما تحقيقات نشان مي دهد که تفاوت ميان افراد با حافظه خوب و حافظه ضعيف، به روش هايي که آنان براي ياديگري اطلاعات در اولين بار استفاده مي کنند. بستگي دارد. با تقويت شيوه هاي يادگيري مناسب، مي توان اطلاعات بيشتري را به نحو بهتري به خاطر سپرد و در مواقع لزوم آن را به ياد آورد. با وجود تفاوت در حافظه، تحقيقات نشان مي دهد که بسياري از مردم با تمرين هاي صحيح و بهره مندي از شيوه هاي خاص، مي توانند حافظه بهتري داشته باشند. اين به معني آن نيست که ما مي توانيم ظرفيت ذخيره حافظه مان را بيشتر کنيم؛ بلکه به معني آن است که مي توانيم حافظه مان را کارآمدتر کنيم؛ يعني اطلاعات جديدي را به خاطر بسپاريم، براي مدت طولاني تري آن ها را در خاطر حفظ کنيم و دوباره وفوراً در مواقع لزوم به ياد آوريم.
راه هاي تقويت حافظه

براي داشتن حافظه بهتر و کارآمد، چند نکته کليدي وجود دارد که از ميان آن ها مي توان به چند مورد اشاره کرد:
تمرين: هر چه بيشتر يک موضوع را در ذهن تکرار کنيم، احتمال اين که آن موضوع در يادمان بماند، بيشتر مي شود.
شيوه هاي يادگيري: روش هاي تحليل و فرآيندسازي اطلاعات است که به خاطر سپاري آن ها را آسان مي کند.
سازمان دهي کردن: با اين روش، مطمئن مي شويم که اطلاعات به طور معني داري ذخيره شده اند و به ياد آوردن آن ها براي مغز راحت تر است.
فهميدن: در صورتي که اطلاعات به طور کامل درک شوند، به ياد آوردن شان آسان تر است.
ورزش براي تقويت حافظه

مدت ها تصور مي شد که ورزش، تنها براي سلامت جسمي و رواني مفيد است؛ در حالي که امروزه تحقيقات نشان مي دهد، آثار سودمند ورزش نه تنها براي قلب، تقويت عضلات و آمادگي جسماني مفيد است، که ثابت شده براي مغز نيز آثار مفيد بسياري دارد. ورزش، جريان خون را به تمام بدن از جمله مغز افزايش مي دهد و همچنين از سرعت از دست رفتن بافت هاي مغزي که به طور طبيعي از 40 سالگي آغاز مي شود، مي کاهد. با افزايش سن به طور طبيعي، به ياد آوردن مطالب کمي مشکل مي شود. تحقيقات نشان مي دهد که ورزش، تغييرات مغزي مرتبط با افزايش سن را به تاخير انداخته يا آن را کاهش مي دهد و حتي موجب بهبود عملکرد مغز مي شود.
سي دقيقه در تمام روزهاي هفته

حتي مقدار کم ورزش نيز به فعال نگاه داشتن ذهن کمک مي کند. ورزش زماني که به طور منظم انجام شود، براي بهبود حافظه و تقويت آن سودمند است؛ حتي اگر سه بار در هفته باشد. بهترين حالت براي تقويت حافظه، ورزش حداقل 30 دقيقه در روز و همه روزهاي هفته است؛ همان طور که اين ميزان ورزش براي قلب نيز مفيد است. در يک تحقيق مشخص شده، 15 دقيقه ورزش در هفته، خطر زوال عقل را در سالمندان کاهش مي دهد. اين مزايا حتي براي کساني که پيش از اين به انجام فعاليت هاي ورزشي نپرداخته اند بيشتر است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن