تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845127993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

از قلب خود چگونه مراقبت كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: از قلب خود چگونه مراقبت كنيم
آيا تا به حال به فكر افتاده ايد قبل از اين كه دچار بيماري قلبي شويد يا در معرض آن قرار بگيريد با استفاده از منابع غذايي خدادادي كه در دسترس داريد پيشگيري را پيشه سازيد و به جاي درمان هاي گران قيمت و مساله ساز كه گاهي اوقات ممكن است دير هم شود با خوردن غذاهاي سالم كه در حد وفور در دسترس هستند مثل ميوه ها و سبزيجات، غذاهاي دريايي، آجيل، غلا ت، بقولا ت، پيازها، سير، روغن زيتون، و انواع خوراكيهاي داراي ويتامين هاي CوE و بتاكاروتن از انسداد حمله هاي قلبي و 20 درصد مغزي جلوگيري به عمل آوريم ترس از بيماري قلبي اين روزها به صورت اپيدمي در آمده و همه افراد با بهره گيري از آمار اطلا عات سعي در جلوگيري از اين بيماري مهلك را دارند، مبتلا شدن به بيماري قلبي علا وه بر جسم و روح آنان آثار مالي نيز به بار ميآورد آمارها نشان مي دهد كه سالا نه نيم ميليون نفر بر اثر حمله قلبي از ميان ما مي روند. پس بكوشيم با حذف سيگار و استرس و داشتن رژيم غذايي مناسب و ورزش كه نقش حياتي در از بين بردن انسداد رگ ها به عهده دارند از سكته قلبي جلوگيري به عمل آوريم. افرادي كه پا به عرصه ميان سالي مي گذارند بيشتر در معرض بيماري قلبي قرار دارند چرا كه عمل رگها با بالا رفتن سن كمي كند تر از سابق مي شود و آن چه ما مي خوريم مي تواند در كند شدن و تسريع عمل رگها نقش تعيين كننده داشته باشد يك رژيم غذايي مناسب از عمل لخته شدن خون در رگ جلوگيري مي كند. استفاده مناسب از ميوه ها و سبزيجات و خوراكي هاي ذكر شده مي تواند از تشكيل كلسترول مضر(LDL) و چربي هاي مضر ديگر جلوگيري به عمل آورد، اگر رگها مورد حمله دشمنان LDL و چربي هاي مضر قرار گيرند اين چربي ها پلا ك هايي را تشكيل مي دهند كه به مرور زمان و تثبيت استفاده از مواد غذايي مضر اين پلا كها خود را به دهانه رگها مي رسانند و جريان خون را مختل مي كنند و اين لخته بر اثر استفاده نا به جا از چربي ها و ماندگاري رسوبات بر اثر كند عمل كردن رگها به لخته بزرگتري تبديل شده و باعث مي شود خون به ماهيچه قلب نرسد و انسان دچار سكته قلبي شود اولين مورد كه به خواص درماني آن مي پردازيم بهترين هم هست چرا كه خاصيت دارويي و درماآن به قطعيت ثابت شده و مورد تائيد پژوهشكده فني پزشكي در سراسر دنيا است ماهي هاي چرب از قبيل آزاد، خالدار، ساردين و... از بهترين نوع ماهي ها هستند كه به علت وجود امگا 3 فراوان در از بين بردن چربي هاي مضر در رگها نقش تعيين كننده دارند كه قطعا همان چربي موجود در ماهي قدرت بازدارنده به شمار مي رود، يك پژوهشگر هلندي در تحقيق و بررسي روي 600 مرد ميان سال آمريكايي دريافت كه خوردن روزانه به طور متوسط 30 گرم ماهي احتمال بيماري كشنده قلبي را در اين مردان به نصف كاهش داده و در سلامتي و شادابي آنان نيز تاثير به سزايي دارد و هر چه مصرف ماهي بالا تر رفت حمله هاي قلبي نيز كاهش يافت به طوري كه در پايان 17 سال تحقيق اعلا م كرد كه خوردن 40 گرم ماهي در روز مرگ ناشي از حمله قلبي را به يك سوم كاهش داده، اگر زمينه تحقيق وبررسي براي همه افراد جامعه مهيا بود و مي توانستند داخل رگهاي افراد ماهي خور و كساني كه علا قه اي به خوردن ماهي ندارند ببينند اين تفاوت در رگهاي آنها را در مي يافتند كه سالمترين رگ مربوط به افراد ماهي خور و بيمارترين رگها مربوط به افرادي است كه ماهي نمي خورند، اخيرا پژوهشگران دانماركي با كالبد شكافي روي چهل جسد در بيمارستان«فرد ريكز برگ»در دانمارك رگها و بافت هاي چربي اجساد را مورد مطالعه قرار دادند.
آنها مقدار روغن ماهي را كه نشان دهنده ميزان مصرف ماهي در زنده بودن اين اجساد بود در بافت هاي چربي آنها اندازه گيري كردند نرم ترين و تميزترين رگها متعلق بود به كساني كه بيشترين امگا 3 را مصرف كرده بودند و مسدودترين رگها مربوط به افرادي بود كه امگا 3 در بافت هاي چربي آنها ديده نشده بود اين مورد بيانگر اين موضوع بود كه آنها ماهي مصرف نمي كردند. در همين بررسي بر روي كساني كه قبلا دچار حمله قلبي شده بودند نشان داد ميزان مصرف امگا 3 مي تواند خطر حمله بعدي را تا يك سوم كاهش دهد و همين طور كم كردن غذاهايي كه چربي اشباع شده حيواني دارند. در بررسي دوسالا نه يك پژوهشكده پزشكي به نام كارديف درويلز انجام شد 2033 مرد راكه دست كم يك حمله قلبي داشتند مورد مطالعه قرار دارند آنها را به 4 گروه تقسيم كردند از گروه اول خواستند دست كم هفته اي دوباره 160 گرم ماهي چرب را از قبيل آزاد، خالدار، ساردين بخورند يا كپسول روغن ماهي بخورند وازگروه دوم خواستند مصرف خوراكي هايي كه چربي اشباع شده دارند مانند كره و پنير و خامه را بسيار كاهش دهند و گروه سوم بايستي مصرف مواد اليافي را با بيشتر خوردن سبوس گندم و نان گندم پوست نگرفته سير كننده و گروه چهارم هم به عنوان شاهد هيچ تغييري در غذاي خود ندهند. پس از دو سال گروهي كه رژيم كم چربي يا پرالياف دريافت كرده بودند هيچ تاثير نجات بخشي را نشان ندادند اما گروه اول اثر ماهي به اندازه 29 درصد از مرگ و مير ميان آنها را كم كرد. پرفسور «امرتيوس الكساندرليف» استاد دانشگاه هاروارد كه صاحبنظر در مصرف روغن ماهي است بيان مي كند «اگر از حمله قلبي رنج مي بريد احتمال دومين حمله را با مصرف هفته اي دوبار ماهي و مقدار زيادي ميوه و سبزي كاهش دهيد و فقط به كم كردن مصرف چربي بسنده نكنيد» و اما بيماراني كه تحت عمل جراحي قرار گرفته اند وانسداد رگهايشان به وسيله بالن باز شده توصيه مي شود ماهي مصرف كنند. چرا كه اين نوع رگ هاي باز شده 40تا 50 درصد تمايل به مسدود شدن دارند و با وجود چندين پژوهش ثابت شده كه روغن ماهي مي تواند احتمال بسته شدن دوباره را به نصف كاهش دهد. در بيمارستاني در واشنگتن دي سي از بين چهل نفر كه آنژيرپلا ستي شده بودند فقط 7 نفر رگ هايشان مسدود شد چرا كه اين 40 نفر همگي به مدت 6 ماه كپسول روغن ماهي مصرف كرده بودند و هم رژيم غذايي كم چربي را رعايت كرده بودند. اما همين تعداد بيمار تحت رژيم مصرفي غذاي كم چربي قرار گرفتند و كپسول روغن ماهي نيز مصرف نكردند دو برابر دچار انسداد عروق خود شدند.
دكتر ايزابل بيراتي استاد دانشگاه ليوال در شهر كبك كانادا در پي تحقيق و پژوهش اعلا م كرد چه قبل از جراحي و چه بعد از جراحي كساني كه ازماهي هاي چرب به ميزان 250 گرم استفاده كردند نصف آنهائي كه 60 گرم ماهي مصرف كردند دچار گرفتگي رگ شدند (اين ميزان در طول هفته) و افرادي كه در هفته 3 بار ماهي مي خورند به دليل وجود روغن ماهي كافي در بافت هايشان نيازي به كمك اضطراري ندارند. پس ضربتي عمل كنيد و با يك رژيم غذايي پرماهي به جنگي ده سويه با بيماري قلبي برويد و با اين رژيم 1- مانع تراكم پلا كت ها يا لخته شدن خون شويد 2- انقباض رگ هاي خوني را كم كرده 3- جريان خون را افزايش دهيد 4- عامل لخته شدن را كاهش دهيد 5- فعاليت روند حل شدن لخته را تند كنيد 6- مانع صدمه زدن راديكال هاي آزاد اكسيژن به سلول شويد 7- تري گليسريد را پايين آوريد 8- كلسترول مفيد HDL را افزايش دهيد 9- پوسته سلولي را انعطاف پذيرتر كنيد 10- و در نهايت با پايين آمدن فشار خونتان كمك كنيد به خصوص فشار به ديواره رگ ها كه گاهي باعث پاره شدن رگ مي شود. اما توصيه بعدي براي اين كه دچار بيماري قلبي نشويم سير مي باشد كه معجزه آن ثابت شده.
چرا كه سير انسداد رگ هاي بسته را برطرف مي كند و مي تواند به باز شدن اين انسداد كمك كنده يك متخصص قلب به نام دكتر آرن بورديا در دانشگاه پزشكي «تاگور» در هند در پي آزمايش هاي متعدد به روي 432 بيمار قلبي كه در حال درمان حمله قبلي خود بودند اين رژيم را پياده كرد. به مدت 3 سال به نيمي از آنها هر روز دو يا 3 بوته سير را به صورت خام يا پخته خوراند به آنها توصيه كرد اگر نمي توانستند سير خام مصرف كنند آب سير پخته را به شير يا آبميوه خود اضافه كنند يا به صورت كوبيده شده بخورند و نيم ديگر گروه به عنوان شاهد سير نخورند در سال دوم مرگ در ميان كساني كه سير خورده بودند 50 درصد كاهش يافت و در سال سوم به 66 درصد رسيد! حمله هاي قلبي غير كشنده نيز به 30 تا 60درصد كاهش يافت. علا وه بر اين موضوع ميزان كلسترول و فشار خون افرادي كه سيرخورده بودند به ميزان قابل توجهي پايين آمد. دكتر بورديا اشاره مي كند خوردن سير باعث تجمع پلا ك ها در رگ ها مي شود و در واقع رگ ها را مي شويد و از صدمات بعدي جلوگيري مي كند چرا كه سير داراي 15 ضد اكسيدان است كه عوامل تخريب كننده را از بين مي برد.
قابل توجه است كه بنا به اين گزارش سير پخته نيز به اندازه سيرخام از سكته قلبي و مرگ جلوگيري مي كند اميتازهاي جانبي سير كه بر همه روشن است كساني كه سير مي خورند كمتر به بيماري ها مفصلي، آسم و خارش بدن دچار مي شوند و به گفته دكتر بورديا 5 درصد از كساني كه سير خورده بودند از سوزش ادرار، خونريزي، بواسير نفخ شكم وكج خلقي شكايت كردند. بنابر همين پژوهش «در سراسر دنيا خوردن سير و ابتلا ي كمتر به بيماري قلبي با هم مرتبط است و در سال 1981 در زمينه رژيم غذايي در پانزده كشور در دانشگاه اونتاريوي غربي انجام شد معلوم شد كه در ملت هايي كه سير مصرف كردند بيماري قلبي كمتر شايع بوده».
سومين مورد از خوراكي هايي كه از بيماري قلبي جلوگيري مي كند آجيل است. دكتر «گري فريزر» استاد دانشگاه لومالينداي كاليفرنيا توصيه مي كند روزانه خوردن چند دانه آجيل مانند پادزهري در مقابل بيماري قلبي عمل مي كند. دكتر «فريزر» در پژوهش روي 31208 نفر دريافت آن افرادي كه دست كم پنج بار در هفته آجيل خورده بودند پنجاه درصد كمتر از كساني كه هفته اي يك بار هم از آن استفاده نكرده بودند دچار حمله قلبي شدند حتي خوردن هفته اي يك بار آجيل تا 25 درصد كمتر دچار اين بيماري مي شوند. اين اعجاز آجيل در اثر الياف و چربي هاي يك اشباعي از نوع روغن زيتون هستند كه به عنوان معكوس كننده روند بيماري قلبي شهرت پيدا كرده همچنين اين مغزها سرشار از ضداكسيدان هايي چون ويتامين E سلينوم و اسيد الا ژيك است كه مي تواند رگ ها را در برابر حملا ت كلسترول محفوظ دارد. اگر در رژيملاغري بسر مي بريد ميزان مصرف را كمتر كنيد. مقدار مناسب به ميزان وزن حدودا 30 تا 60 گرم در روز است. چهارمين مورد براي جلوگيري از حملات قلبي مصرف زياد سبزيجات و ميوه ها است كه مي تواند احتمال وقوع حمله قلبي را حتي اگر قبلا يك بار هم اتفاق افتاده باشد كاهش دهد. اكثريت كساني كه ميوه و سبزيجات را مصرف مي كنند رگ هاي بهتري دارند. پژوهش هاي اخير دانشگاه ها وارد نشان داده زناني كه هر روز يك هويج بزرگ يا يك دوم فنجان سيب زميني پخته مصرف مي كنند يا مواد غذايي ديگري كه سرشار از بتاكاروتن است تا 22 درصد از حمله قلبي و سكته را از 40 تا 70 درصد از خود دور مي كنند. بعد از دچار شدن به حمله قلبي مصرف زياد ميوه جات و سبزي ها از وقوع حمله بعدي جلوگيري مي كند. در پژوهشي كه روي 400 بيمار قلبي انجام شد پزشكان دريافتند آن تعداد از بيماراني كه تحت رژيم سرشار از ميوه، غله، بنشن ماهي و سبزيجات قرار گرفتند، در پايان 45 درصد كمتر به مرگ دچار شدند. اين رژيم شامل انگور، انبه هندي، پرتقال، ليموترش، سيب، اسفناج، گوجه فرنگي، ريشه كنار، قارچ، پياز، سير، تخم شنبليله، نخود، لوبياقرمز بود. پژوهشگران دريافتند كه بيمار پس از حمله قلبي اگر رژيم سبزيجات و ميوه ها را پيش گيرداز مرگ حتمي نجات خواهد يافت (فردي كه حمله قلبي داشته يا مورد عمل جراحي عروق قرار گرفته بايد هر چه زودتر رژيم گياهخواري را پيش گيرد). رژيم مورد پژوهش 72 ساعت پس از حمله قلبي به بيماران داده شد. اين رژيم همراه با رژيم غذايي كه كلسترول مي تواند رگ هاي آسيب ديده را نيز ترميم كند. مورد بعدي كه براي حفظ سلامتي قلب مفيد است روغن زيتون است. اگر به آمار ارقام بيماري هاي قلبي در دنيا سري بزنيم متوجه مي شويم كه مردم اطراف درياري مديترانه به ويژه يونان، جنوب فرانسه، ايتاليا، اسپانيا نصف مردم آمريكا در معرض مرگ ناشي از بيماري قلبي قرار دارند. فكر نكنيد كه رژيم مديترانه اي كم چربي است! بلكه آنها در رژيم غذايي خود حدود سه چهارم كل كالري مورد نياز خود را از چربي روغن زيتون تامين مي كنند. نكته ديگر در مورد روغن زيتون اين است كه كساني كه روغن زيتون را بيش از ديگران مصرف مي كنند كمتر دچار بيماري سرطان مي شوند و بزرگان علم پزشكي از آن به عنوان «خوراكي طولاني كننده عمر» ياد مي كنند.
روغن زيتون كلسترول بر ال دي ال را كاهش مي دهد و به كلسترول خوب اچ دي ال كاري ندارد. چربي اشباع روغن زيتون باعث ترميم رگ هاي آسيب ديده نيز مي شود. دكتر «ويلت» از دانشگاه هاروارد مي گويد. قرن ها شواهد همديگرشناسي وجود دارد كه فوايد روغن زيتون را گواهي مي دهد و تاكنون هيچ ماده مضري در چربي روغن زيتون يافت نشده. بهترين نوع روغن زيتون نوع كاملا طبيعي آن است كه بدون حرارت تهيه شده باشد. اسرار غذايي مردم مديترانه كه به سلامتي آنها كمك مي كند به اين ترتيب است كه آنها مصرف ماهي را دو برابر كرده اند و مصرف سبزيجات را تا 66 درصد و ميوه جات را تا 10 درصد افزايش داده اند. غلات با پوست و لوبيا را 20 درصد افزايش و مصرف گوشت را 45 درصد كاهش دادند. تخم مرغ را 16 درصد كمتر و روغن زيتون را چهار برابر افزايش دادند و مصرف روغن هاي گياهي ديگر را نيز به نصف كاهش دادند و همچنين شير پرچربي، خامه و سرشير را 50 درصد كم كردند. اهريمن واقعي رژيم غذايي چربي حيواني است كه عامل چسبندگي خون را فعال مي كند و سيستم عامل حل شدن لخته را از كار مي اندازد و موجب تنگ شدن رگ ها مي شود. اگر مصرف چربي حيواني را همين امروز كنار بگذاريم اشتباه هاي قبل خود را تاحدي جبران مي كنيم چرا كه مصرف محدود چربي مي تواند از تشكيل رسوبات مجدد جلوگيري به عمل آورد آيا تا به حال دچار درد قفسه سينه شده ايد اين درد يا آنژين صدري بيانگر اين موضوع است كه رگ ها بسيار باريك و ريز در بعضي از جاها مسدود شده به طوري كه اكسيژن به راحتي نمي تواند در آن جريان يابد معمولا اين باريك شدن در اثر انسداد رگ هاست يعني تجمع پلاك ها در وريد كه اين درد با پايين بودن ضداكسيدان هايي مثل ويتامين E، ويتامين C، بتاكاروتن و روغن ماهي امگا 3 مرتبط است. بايد براي از بين بردن اين دردها از ميوه ها و سبزيجات غذاهاي تهيه شده از غلات مغزها و روغن گياهاني كه سرشار از ويتامين E است بيشتر استفاده كنيم. دكتر رودلف ا. ريمورما پژوهشگر دانشگاه ادينبورگ در طي تحقيقي كه روي پانصد مرد ميانسال انجام داد كمترين احتمال سينه درد را در ميان مرداني يافت كه به ميزان بيشتري ويتامين C، ويتامين E و بتاكاروتن مصرف مي كردند. اين محقق در پژوهشي ديگر دريافت مرداني كه سطوح پلاكت هاي خوني حاوي نوعي روغن ماهي به نام ERPA در آنها بيشتر بود از درد قفسه سينه در امان مانده بودند. در آخر توصيه هايي كه در اثر تحقيق پژوهشگران متخصص قلب به دست آمده به اين ترتيب است:
1- توصيه درجه يك براي در امان ماندن از بيماري قلبي اين است كه: بيشتر ماهي چرب بخوريد كه اسيد چرب امگا3 آن بالاست دست كم روزي 35 گرم با يك خوراك ماهي 3 بار در هفته
2- سير و پياز و انواع سبزيجات و ميوه جات را بسيار زياد مصرف كنيد تا ضداكسيدان ها و نيز ضد لخته ها در خون شما كافي باشد و رگ هايتان در برابر انسداد محافظت شود.
3- از مصرف غذاهايي كه چربي با منشا حيواني دارند مثل گوشت و لبينيات پرچربي پرهيز كنيد.
4- روغن زيتون و روغن كانولا استفاده كنيد.
5- در صورتي كه قبلا مشكل قلبي عروقي داشته ايد اهميت اين توصيه ها دو برابر مي شود رعايت اين توصيه ها موجب جلوگيري از صدمه بيشتر به رگ ها، حمله هاي بعدي قلبي، سكته ها و ناراحتي هاي ديگر قلبي عروق مي شود.
6- اگر دچار اختلال ضربان قلب هستيد خوردن قهوه را محدود كنيد چرا كه هيچ دليلي وجود ندارد كه قهوه بدون كافئين از بيماري قلبي جلوگيري كند.
يك مثال چيني مي گويد: «پدر يك بيماري هر چه كه باشد مادرش تغذيه نامناسب است».
 جمعه 5 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 321]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن