واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان اردبيل اعلام كرد سرمايهگذاري 727 ميليارد توماني بخش خصوصي در حوزه گردشگري اردبيل
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل گفت: تاكنون بيش از 727 ميليارد تومان در زمينه گردشگري توسط بخش خصوصي در استان سرمايهگذاري شده كه اين امر نشانگر توسعه شتابآلود بخش گردشگري است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، مسعود علويان صدر بعدازظهر امروز در جشنواره سنتي آش در نير افزود: از اين ميزان سرمايهگذاري 30 ميليارد تومان در شهرستان نير انجام شده كه فعال شدن چشمههاي آن، احداث دهكده توريستي و ساخت هتل آپارتمان از جمله آنهاست.
وي گردشگري را داراي ماهيت ملي و منطقهاي عنوان كرد و گفت: در سايه توسعه اين بخش، هويت ملي و انسجام لايههاي اجتماعي، دوستي ها، محبتها و عاطفه ها به هم گره ميخورد و در سايه توسعه صنعت توريسم گفتگوي تمدن ها قالبي اجرايي مي گيرد.
علويان صدر افزود: ما با توسعه بخش گردشگري و معرفي ظرفيتهاي خود در حقيقت هويت ملي و اجتماعي خود را معرفي ميكنيم و در كنار آن شعار اساسي دولت كه اشتغالزايي است، محقق ميشود.
وي صنعت گردشگري را تنها صنعتي برشمرد كه از ظرفيتهاي اقتصادي اجتماعي، سياسي و فرهنگي بسيار بالايي برخوردار است و ميتواند بسياري از اهداف و تعهدات دولت را انجام دهد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، گردشگري را مهمترين ركن توسعه پايدار عنوان كرد و اظهار داشت: قطب گردشگري اردبيل كه مركز ثقل آن سبلان است از شهرستان نير به سمت سرعين و سپس كريدور سبز به مشكينشهر ختم مي شود كه ما علاوه بر محورهاي شمالي و جنوبي و غربي و شرقي به توسعه اين بخش توجه خاص داريم و تاكنون نيز سرمايهگذاري خوبي در اين محورهاي گردشگري صورت گرفته است.
وي در ادامه تصريح كرد: شهرستان نير به عنوان محور ورودي غرب استان پذيراي 40 درصد گردشگران ورودي به استان است كه ما در برنامه توسعه اين شهرستان از 37 منطقه نمونه گردشگري قصد ايجاد هفت منطقه در اين شهرستان را داريم.
علويان صدر، دهكده توريستي سبلان، آبهاي گرم معدني نظير قينرجه، ايلانجغ، منطقه گردشگري سد يامچي و قره شيران را از نقاط تاريخي و پرجاذبه نير برشمرد و گفت: در بحث زيرساختها توجه خاصي به اين منطقه شده است، به طوري كه به زودي سه مركز خدمات بين راهي، و كمپ اقامتي و موزه تاريخي نير و نيز سايت قلعه بويني يوغون در اين شهرستان راهاندازي خواهد شد.
وي با تاكيد بر مديريت محلي در هدايت و راهنمايي گردشگران بر ضرورت توسعه گردشگري چند پايه تاكيد كرد.
علويان صدر در پايان، هدف از برگزاري جشنواره آش در نير را آشنايي مردم با قابليتهاي گردشگري نير، رونق خوشه هاي گردشگري، توسعه اكوتوريسم و فعال كردن سرمايه گذاران خصوصي در توسعه گردشگري دانست و بر تداوم برگزاري چنين جشنواره هايي تاكيد كرد.
انتهاي پيام/م
جمعه 25 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]