واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون اول قوه قضاييه: *بهشتي در مقابل هيچ مسووليتي احساس ضعف نميكرد *تداوم سياستهاي رييس قوه قضاييه و نفوذ ناپذيري قاضي از تاكيدات مقام معظم رهبري است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
معاون اول رييس قوه قضاييه، تداوم اجراي سياستهاي رياست قوه قضاييه، تاكيد بر رفع اطاله دادرسي به ويژه در پروندههاي مهم و ملي، نفوذ ناپذيري قاضي از هيچ شخص و مقامي و اتقان احكام را از موارد مورد تاكيد در ديدار اخير با مقام معظم رهبري عنوان و خاطرنشان كرد: ايشان در اين ديدار در موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادي نيز بيان كردند كه گويا امروز همان روزي است كه فرمان هشت مادهاي ايشان صادر شده است.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام والمسلمين سيد ابراهيم رييسي در سخنراني قبل از خطبه نماز جمعه تهران با گرامي داشت ياد و خاطره شهداي هفتم تير و به ويژه شهيد بهشتي با بيان اينكه اين ايام متعلق به صديقه طاهره(س) و سخن از بانوي دو عالم حضرت زهرا(س) است، اظهار داشت: كوثر چه به معناي نسل كثير و چه به معناي علم كثير و چه به معناي خير كثير باشد كه شامل همه اين موارد ميشود، حقيقتا در عالم آنچه از خير و بركت و زيبايي در هستي سراغ داريم در خانه اهل بيت عصمت و طهارت است.
معاون اول قوه قضاييه با بيان اينكه قرآن پاك در دل پاك جاي ميگيرد و بايد دل را پاك كرد تا ظرف قرآن پاك شود، ادامه داد: اگر انسان ميخواهد قرآني بيانديشد، قراني عمل كند و زندگي اسلامي و قرآني داشته باشد بايد آن را در خانه اهل بيت جست و جو كند.
رييسي افزود: كوثر انقلاب اسلامي كه مروج آن امام امت رضوان الله تعالي عليه بود نشانهها و ويژگيهاي تداوم همان انديشهها، اخلاق و افكار و عملي كه اهل بيت نسبت به آن تاكيد داشتهاند، بود. كوثر انقلاب اسلامي عبارت از پياده كردن اسلام مدنظر اهل بيت است كه براي پياده كردن آن رنجهاي بسياري متحمل شدهاند.
وي با تاكيد بر اينكه خط نوراني امام (ره) خطي است كه در آن تحجر و التقاط راه ندارد، تاكيد كرد : خط امام اسلام ناب است. خدا محوري، دگردوستي در پرتوي خدامحوري، ظلم ستيزي، استكبار ستيزي، توسعه همه جانبه در پرتوي عدالت از ويژگيهاي خط امام است و بايد براي نسل جديد اين موارد تبيين شود.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري افزود: اگر انسان از كوثر بهره نبرد بدون هيچ ترديد دچار بليه تكاثر خواهد شد. يا بايد از اين كوثر بهره مند شود يا اين كه دچار بليه تكاثر، دوري از خدا، منيت و خودخواهي شود. خدا فراموشي و خود فراموشي از بلاياي مبتلا شدن به تكاثر است و راه نجات بهره مند شدن از تكاثر است.
رييسي با بيان اينكه تلاش امام اين بود كه مردم خداخواه باشند و اين كه تلاش كنند در جاي جاي زندگي خود عدالت را به عنوان بهترين عطيه انساني براي انسان استوار سازند، گفت: اما برخي اينها را بر نميتابيدند اين افراد مسلمان بودند و نماز مي خواندند اما گرايشات آنها فقهي نبود و در مقابل خط امام و كوثر ايستادند تا آنرا بخشكانند.
معاون اول قوه قضاييه گفت: تاريخ را ورق بزنيد و مشاهده كنيد كه بدخواهان چگونه در مقابل حركت توفنده انقلاب ايستادند اين زجر بسياري است كه افراد ناداني نمي دانند اين انقلاب چه بركاتي دارد و ميتواند به زندگي انسان معاصر شكل دهد. آنها تلاش بسيار كردند كه به حركت انقلاب با فتنه ها خلل وارد كنند اما به خاطر جايگاه رفيع امام(ره) جرات نميكردند اما نسبت به ياران امام (ره) اقدام به ترور شخصيت كرده تا آنها را از چشم مردم بياندازند.
وي افزود: در مورد چهرههايي چون شهيد بهشتي، شهيد مطهري ، مقام معظم رهبري و بسياري از چهرههاي نوراني كه شاگردان امام (ره) و انقلابند. نخست براي ترور شخصيت و بعد ترور شخص تلاش كردند. در انفجاري كه ديروز مصادف با سالروز آن بود، خداوند چه لطف بزرگي كرد كه جان رهبر معظم را براي تداوم انقلاب حفظ كرد.
وي خطاب به جوانان گفت كه اين تعبد را از شهيد بهشتي ياد بگيرند چرا كه بايد در تمام زندگي حركت متعبدانه داشت. پياده كردن احكام اسلام لازم و سعادت انسان در گروي آن است.
وي تعقل و تفكر را از ديگر ويژگيهاي شهيد بهشتي برشمرد و گفت: به نحوي كه اگر دو حرف ضد يكديگر به وي بيان مي شد ايشان به خوبي آنرا جمع بندي ميكردند اجتهاد نيز همين قدرت تعقل و تفكر را ميطلبد.
رئيسي با تاكيد بر اينكه اعتماد به نفس در پرتوي خداخواهي پيدا ميشود، اتكا به نفس را از ديگر ويژگيهاي شهيد بهشتي دانست و گفت: ايشان در مقابل هيچ مسوليتي احساس ضعف نميكرد هم چنان كه نبايد در مقابل هيچ مسوليتي احساس ضعف كرد.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري، آينده نگري و دور انديشي و شجاعت را از ديگر ويژگيهاي شهيد بهشتي عنوان كرد و گفت: ايشان در مقابل همه بديها و انحرافات مرد شجاعي بود و روحيه برخورد با بديها و كژيها را داشت.
رييسي ادامه داد: حلم و بردباري را مي توان از ديگر ويژگيهاي شهيد بهشتي عنوان كرد. حلم به معني دارا بودن ظرفيت و جنبه است. شهيد بهشتي بسيار داراي ظرفيت و جنبه بود كه اين نشان دهنده عقل است.
وي شهيد بهشتي را انساني محاسبه گر خواند و گفت: اگر نبود روحيه حساب گري مرحوم بهشتي زمينه سرنگوني بني صدر فراهم نميشد. هم چنين وي مورد اعتماد نيروها بود و انساني كه مورد اعتماد قرار بگيرد مورد مشورت همه خواهد بود.
معاون اول قوه قضاييه تاكيد كرد: شهادت مكمل شخصيت شهيد بهشتي بود؛ ايشان تلف نشد بلكه همچنان ذخيرهاي براي انقلاب اسلامي است.
وي ضمن تشكر از تك تك قضات در رسيدگي به پروندهها به برخي از خدمات قضات در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: پيشگيري از وقوع جرم ، كاهش ورودي پرونده ، شوراهاي حل اختلاف ، رفع اطاله دادرسي ، تقويت بخش نظارت و مراقبت بر اقشار و احكام از برخي از اقدامات در اين راستا به شمار ميرود.
معاون اول قوه قضاييه با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در ديداري كه مسوولان دستگاه قضايي با ايشان داشتند، گفت: آنچه مقام معظم رهبري فرمودند و من از آن به عنوان منشور ياد ميكنم، خروجياش افزايش اعتماد عمومي نسبت به كارآمدي نظام و كارآمدي دستگاه قضايي است و من از همين تريبون مقدس بيان ميكنم رهبرا: ما و همه همكارانمان اين ميثاق را با شما و مردم ميبنديم كه تمام تلاش خود را براي اجراي منويات شما به خرج دهيم و از هيچ اقدامي فروگذار نكنيم تا دستگاه قضايي بتواند كارنامه درخشاني را همچنان كه پيش از اين زحمات بسياري در اين رابطه كشيده، داشته باشد.
معاون اول قوه قضاييه افزود: نكته مهمي كه ايشان بر آن تاكيد داشتند اين بود كه دستگاه قضايي پناهگاه و ملجا مردم باشد.
انتهاي پيام
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]