واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: همايش بزرگ فعالان قرآني/ حجت الاسلام رنجبران: قرآن را آن گونه كه هست به نسل جوان معرفي كنيم
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها گفت: برگزاري مسابقات و فعاليتهاي قرآني انجام شده در دانشگاهها اقدامات خوب، ولي ناكافي است و مسئولان بايد قرآن را آن گونه كه هست به نسل جوان و دانشجويان معرفي كنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام داوود رنجبران در همايش بزرگ فعالان قرآني كه ظهر امروز در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد، گفت: پرداختن به مباحث قرآني در دانشگاه يك ضرورت است و مسئولان بايد تلاش كنند تا قرآن در جامعه دانشگاهي و ساختار آموزش عالي كشور حضور پررنگ تري داشته باشد؛ چرا كه هدايت و تربيت انسان ها از طريق توجه به قرآن محقق ميشود.
وي با اشاره به اينكه امروز جهان غرب در صدد تسلط بر موضوعات قرآني است، افزود: اين مسئله رسالت دانشگاه و آموزش عالي را نسبت به قرآن سنگين تر ميكند؛ زيرا ما هنوز فاصله زيادي با انتظارات داريم، بنابراين بايد در درجه اول فعاليت هاي قرآني در سطح دانشگاهها آسيب شناسي شود.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها با تاكيد بر ساختارسازي فعاليت هاي قرآني در دانشگاهها اظهار داشت: شكل گيري شوراي عالي قرآن در دانشگاه علوم پزشكي تهران تنها با تلاش و همت مسئولان اين دانشگاه ميسر شده است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: البته به منظور برآورده كردن نيازهاي معنوي دانشجويان، شوراي هماهنگي فعاليتهاي قرآني دانشگاهها نيز در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تشكيل شده است، اما با وجود تمام اين فعاليتها بايد تعاريف جديدي از عمق بخشي به فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها انجام گيرد.
رنجبران اظهار داشت: دانشگاه جايگاه فرهيختگان است و هر گونه غفلت و كوتاهي در اين راه موجب انحراف دانشجويان خواهد شد.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها در ادامه به مثالهايي همچون احترام به قرآن توسط ملكه اليزابت انگليس در يكي از مساجد تركيه و در مقابل، توهين يكي از نظاميان آمريكايي و مورد هدف قرار دادن قرآن توسط اين نظامي و همچنين پيشنهاد بوش براي اعلام روزي از سال به عنوان روز جهاني نماز اشاره كرد.
وي با بيان اينكه مسئولان نبايد از رسالت خود نسبت به فعاليتهاي قرآني در سطح دانشگاهها احساس رضايت كنند، گفت: زماني كه ما غافل بوديم، در جايي ديگر كتاب قرآن با 366 صفحه و 77 سوره به زبانهاي عربي و انگليسي نوشتند و با ترويج مفاهيم مسيحيت در اين كتاب و توزيع آن در برخي كشورهاي عربي، بويژه در بين كودكان در صدد تحريف قرآن برآمدند، اما واقعيت اين است كه با وجود تمام تلاشهاي دشمنان، قرآن غير قابل تحريف و در امان خدا خواهد بود و وجود چنين مشكلاتي وظيفه سنگين تري را بر دوش مسلمانان وارد ميكند.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها افزود: توليد فيلم «فتنه» و ساير اهانتهاي وارد شده به اسلام نيز در صدد خشن جلوه دادن دين اسلام از سوي مسيحيان صهيونيسم است؛ در حالي كه پيامبر اسلام (ص) در طول جنگهاي خود تنها براي مبارزه با ظلم و فساد به مبارزه پرداخته است.
رنجبران يادآور شد: يك روحاني وظيفه ترويج مباحث ديني و قرآني را به عهده دارد، اما اين وظيفه دانشگاهيان است كه با تلفيق علوم دانشگاهي و معارف قرآني به درك عميقي از ظرافت خلقت خدا دست پيدا كنند.
وي بيان داشت: جهان غرب با وجود تمام فسادها، عوام فريبي ميكند و سعي در ترويج اين عوام فريبي در جوامع اسلامي دارد؛ در حالي كه اسلام اوج رحمت و مبارزه با فساد است و همه بايد براي گسترش مفاهيم قرآني در جامعه سهيم باشند.
معاون فرهنگي نهاد نماينگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها خاطرنشان كرد: برگزاري مسابقات و فعاليتهاي قرآني فعلي برگزار شده در محيط دانشگاه، اقدامات بجا و مناسبي از سوي مسئولان است، اما بايد قلم را پيش تر برده و قرآن را آن گونه كه هست به نسل جوان معرفي كرد./انتهاي پيام/
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 406]