واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۰:۳۵ق.ظ)
استاندار اصفهان: در اجراي برنامه مقابله با ريزگردها ساير دستگاه ها نيز مشارکت کنند موج -زرگرپور گفت:ريزگردها افزون بر تهديد سلامت شهروندان، به ارگان هاي نظامي، ماشين آلات صنايع و سيستم فرودگاهي استان خسارت وارد مي کند از اين رو در برنامه مقابله با ريزگردها ساير دستگاه ها و ارگان ها از جمله ارگان هاي نظامي، صنايع ، منابع طبيعي و فرودگاه نيز بايد مشارکت کنند.
به گزارش خبرگزاري موج،استانداراصفهان با بيان اينکه بيشترين خطر ريزگردها متوجه مردم است،خواستار مشارکت جدي مديريت شهري در اجراي برنامه مقابله با ريزگردها شد.
وي با اشاره به اينکه براي مقابله با ريزگردها بايد در طي دو سال کشت تاغ در 10 هزار هکتار از اراضي شرق اصفهان اجرا شود، افزود: اين برنامه در سه محور از آران و بيدگل تا نائين، خور و برخوار تا تالاب بين المللي گاوخوني اجرا خواهد شد و شهرداري اصفهان مي تواند مسئوليت کشت تاغ در نيمي از مساحت محور برخوار تا تالاب بين المللي گاوخوني را برعهده بگيرد. استاندار اصفهان خواستار تشکيل کميته اي از سوي شوراي شهر براي بررسي اين موضوع شد.
برنامه ريزي براي کاهش آلودگي هواي اصفهان ادامه خواهد يافت
رسول زرگرپور با اشاره به اقدامات انجام شده در سال گذشته براي کاهش آلودگي هواي کلانشهر اصفهان اظهار داشت: با اقداماتي از جمله جايگزين کردن بنزين و گازوئيل يورو چهار به جاي يورو دو و يورو 3، استفاده از گاز به جاي مازوت براي سوخت نيروگاه شهيد منتظري اصفهان، کنترل آلايندگي صنايع و استفاده از اتوبوس هاي گاز سوز به جاي گازوئيل سوز در سال گذشته 30 درصد از آلودگي هواي کلانشهر اصفهان را کاهش و 52 روز نسبت به سال 92 هواي سالم داشتيم.
وي با اشاره به اينکه تلاش و برنامه ريزي براي کاهش آلودگي هواي اصفهان ادامه خواهد يافت،افزود: بر اين اساس تعداد روزهاي سالم اصفهان در پايان سالجاري بايد به حدود 65 روز افزايش يابد.
استاندار اصفهان اظهارداشت: اگرچه از لحاظ قانوني مسئوليتي براي کاهش آلودگي متوجه مديريت شهري نيست اما به لحاظ اينکه شوراي شهر نهادي مردمي است و بايد به مطالبات شهروندان پاسخ دهد اقدام براي کاهش آلودگي هوا به عنوان يکي از مطالبات جدي مردم اصفهان از جمله مسئوليت هاي مديريت شهري است.
وي با اشاره به اينکه 38 اقدام اساسي براي کاهش آلودگي هواي اصفهان در برنامه جامع کنترل کيفي هواي اين شهر پيش بيني شده است ، افزود: 25 اقدام آن به شهرداري اختصاص دارد.
استاندار اصفهان بر اجراي راهکارهاي کاهش مصرف آب تاکيد کرد
رسول زرگرپور گفت: اين استان با کمبود شديد آب مواجه است از اين رو راهکارهاي کاهش مصرف اين مايع حياتي بايد بررسي و در بخش هاي مختلف اجرا شود.
وي اظهارداشت: بخش صنعت بايد براي تامين آب مورد نياز خود از پساب ها استفاده کند، در بخش کشاورزي نيز روش آبياري بايد تغيير کند و مصارف خانگي نيز با بکارگيري ابزار هاي کاهنده مصرف و توجه عموم مردم مي تواند تا 30 درصد کاهش يابد .
وي با اشاره به اينکه يکي از مصرف کنندگان آب ، مديريت شهري و نهادهاي وابسته به آن است، افزود: انتظار داريم مديريت شهري نيز با نصب وسايل و تجهيزات کاهنده در سازمان ها و نهادهاي وابسته براي کاهش مصرف آب اقدام کند.
استاندار اصفهان تمام ادارات و نهادها در اين استان را به نصب سيستم و تجهيزات کاهنده مصرف آب موظف کرد و افزود : تاکنون بيش از 60 درصد ادارات و دستگاههاي اجرايي استان اين تجهيزات را نصب کرده و واحدهاي مسکوني و تجاري بزرگ نيز بايد به نصب اين تجهيزات اقدام کنند.
دکتر زرگرپور در ادامه با اشاره به حادثه نشت گازوئيل در آب در اوايل سال گذشته و قطع آب شرب اصفهان به مدت يک روز تاکيد کرد: تاسيس مخازن بزرگ ذخيره آب براي تامين آب شرب اصفهان در مواقع بروز حوادث غير مترقبه از جمله پيش بيني هايي است که بايد مورد توجه قرار گيرد و ظرفيت اين مخازن بايد در حدي باشد که بتوانند آب شهر اصفهان را به مدت 24 ساعت تامين کنند.
استاندار اصفهان با اشاره به اينکه مردم جلوتر از مسئولان براي حل مشکلات حرکت مي کنند، افزود: بسياري از خانه ها داراي مخازن ذخير آب هستند و از همه مردم مي خواهيم نسبت به تهيه اين مخازن اقدام کنند.
نوع چمن فضاي سبز اصفهان تغيير کند
دکتر زرگرپور با اشاره به اينکه حفظ و نگهداري فضاي سبز اصفهان به آب نياز دارد افزود: با شيوه قبلي نمي توانيم آب مورد نياز فضاي سبز اصفهان که يکي از ويژگي هاي مهم اين شهر مي باشد را تامين کنيم لذا بايد با تغيير نوع چمن و استفاده از سيستم هاي نوين آبياري، فضاي سبز شهر اصفهان را حفظ کنيم.
استاندار اصفهان با اشاره به اينکه بسياري از بارش ها به فاضلاب شهري اصفهان سرازير مي شود، گفت : متاسفانه شهر اصفهان طرح جامعي براي جمع آوري آبهاي سطحي و استفاده بهينه از اين آبها را ندارد لذا شهرداري اصفهان بايد تمهيدات لازم براي جمع آوري و استفاده از آب هاي سطحي را بينديشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]