تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871661789




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت عربستان صلاحيت اداره حرمين شريفين را ندارد/ آل سعود در باتلاق يمن غرق مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۰:۲۷ق.ظ)
عضو شوراي عالي مجمع جهاني اهل بيت(ع): دولت عربستان صلاحيت اداره حرمين شريفين را ندارد/ آل سعود در باتلاق يمن غرق مي‌شود موج -عضو شوراي مجمع عالي مجمع جهاني اهل بيت(ع)گفت: اگر دولت عربستان نمي تواند امنيت جاني، اعتقادي و حيثيتي زائران را تامين کند، وظيفه جهان اسلام است که از طريق مبادي بين المللي و به خصوص مجامع اسلامي، نسبت به اداره حرمين شريفين اقدام نمايد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام و المسلمين هادوي تهراني درنشستي با خبرنگاران که در سالن جلسات مجمع جهاني اهل بيت(ع) قم برگزارشد، با اشاره به حادثه فرودگاه جده ، اظهارکرد: شهرهاي مکه و مدينه از يک طرف به خاطر خصوصيت حج و از طرفي به خاطر زيارت کعبه و پيامبر(ص) از شهرهاي مهم جهان اسلام هستند هرچند که از نظر جغرافيايي در کشور عربستان قرار گرفته اند.
وي با اشاره به اعمال نظر محدوديت مذهبي توسط آل سعود در اداره اين شهر هاي مهم جهان اسلام افزود: دولت عربستان برخلاف آنچه اسلام اقتضا کرده و قوانين بين المللي و حقوق بشري با اعمال نظر مذهبي خاصي محدويت هايي ايجاده کرده است.
عضو شوراي عالي مجمع جهاني اهل بيت(ع)، ادامه داد: افزون بر اين، دولت عربستان در مواقع مختلف بر ايجاد ناامني جاني، اعتقادي و حيثيتي در مواقع مختلف دامن زده است که تمام اين عوامل نشان از آن دارد که دولت عربستان صلاحيت مديريت بر حرمين شريفين به عنوان دو شهر مهم جهان اسلام را ندارد و اين مديريت هم اکنون مورد سوال است .
وي تصريح کرد: اگر دولت عربستان نمي تواند امنيت جاني، اعتقادي و حيثيتي زائران را که وظيفه اصلي اش است، تامين کند، وظيفه جهان اسلام است که از طريق مبادي بين المللي و به خصوص مجامع اسلامي، نسبت به اداره حرمين شريفين اقدام نمايد.
عضو هيات علمي بعثه مقام معظم رهبري يادآور شد: البته عدم صلاحيت دولت عربستان امري است که سالها پيش امام خميني(ره) آن را مطرح کرد و از آن زمان آل سعود براي اين که بتواند خود را اثبات کند به توسعه حرميت شريفين اقدام کرد؛ ولي امروز با وقايعي که شاهد هستيم ، بارديگر حقانيت سخن امام خميني (ره) بر همگان اثبات گرديد.
وي با محکوميت واقعه فرودگاه جده ، خاطرنشان ساخت: البته ايران براي صيانت از حقوق مردم خود اقداماتي چون تعليق عمره را انجام داد؛ ولي شايسته است تا بصورت کلي و با رايزني هايي در خصوص صلاحيت دولت عربستان براي اداره حرمين شريفين تصميم گرفته شود و اگر آل سعود توان ايجاد امنيت ندارد کشورهاي اسلامي خود به فکر علاجي باشند.
ايران در دفاع از مستضعفان تابع نگاه مذهبي نيست
استاد حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنان خود با نگاهي گذرا به تاريخ شکل گيري انقلاب اسلامي ايران بيان داشت: ايران زماني حيات خلوت و ژاندارم استکبار در منطقه بود؛ ولي با وقوع انقلاب اسلامي اين مهم از بين رفت و شاهد تحولي عظيم در منطقه بوديم
وي افزود: از همان زمان عده اي از کشورهاي منطقه درصدد برآمدند، تا جايگاه ايران را گرفته و از طرفي دولت اسرائيل هم به دنبال جايگزيني کشوري براي تحقق اهداف خود بود که اين تلاش ها با هم ادغام و نتيجه آن حضوري بود که استکبار توانست در منطقه پيداکند.
حجت الاسلام و المسلمين هادوي تهراني، با بيان اينکه نگاه انقلاب اسلامي در جهان صيانت از ارزش ها و حمايت از مستضعفين مي باشد، يادآورشد: ايران بعد از انقلاب در هر نقطه از جهان که مورد نياز بود، به حمايت از مستضعفان پرداخته است و اين نگاه تابع مذهب و يا قوميت نبوده؛ بلکه تابع مسايل کلان ارزشي است.
وي در پايان با محکوم کردن وقايع يمن يادآورشد: اقدام عربستان در مورد يمن ، خلاف حکمت و درايت سياسي بود و قطعا آل سعود با اين اقدام تيشه به ريشه خود زده و موجبات زوال خود را فراهم کرده و در باتلاق يمن غرق خواهد شد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن