واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۱ب.ظ)
مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: طرحهاي فرهنگي طبق نياز استانهاي کشور بوميسازي ميشود موج - مدير کل تبليغات اسلامي استان قم بوميسازي طرحهاي فرهنگي در استانها رايکي از مهمترين ويژگي سازمان تبليغات اسلامي برشمرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل تبليغات اسلامي استان قم در اختتاميه دورههاي آموزشي مديريت جهادي و بررسي عملکرد دبيرخانه مديريت جهادي که در مجتمع ولايت مشهد برگزار شد، راهاندازي دبيرخانه مديريت جهادي سازمان تبليغات اسلامي در سال 93 را در راستاي پاسخ به نداي برحق مقام معظم رهبري دانست.
وي اضافه کرد: در اولين جلسه شوراي معاونان سازمان تبليغات اسلامي مطرح شد که خوب است سازمان تبليغات اسلامي در راستاي عملي کردن فرمايشات مقام معظم رهبري پيرامون سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي گام بردارد، بنابراين با تاکيد حجتالاسلام والمسلمين خاموشي، دبيرخانه مديريت جهادي در قم تشکيل شد.
حجتالاسلام والمسلمين عباس اسکندري راهاندازي اين دبيرخانه را حاکي از نگاه بهجا و منطقي رئيس سازمان تبليغات اسلامي بيان کرد و افزود: پس از تشکيل دبيرخانه، طرحهاي فرهنگي با رويکرد مديريت جهادي از استانهاي مختلف کشور فراخوان شد و بيش از 90 طرح به دبيرخانه ارسال شد.
وي گفت: از بين اين طرحها 37 طرح تصويب و براي اجرا به ادارات کل تبليغات اسلامي استان هاي کشور ارسال شد.
اسكندري از معاونان فرهنگي ادارات کل تبليغات اسلامي استانها به عنوان افسران عملياتي جبهه فرهنگي ياد کرد و افزود: براي توانمندکردن معاونان فرهنگي دورههاي مختلف آموزشي تدارک ديده شد و اين کارگاهها هر ماه در قم تشکيل شد.
مشاور رئيس سازمان تبليغات اسلامي اضافه کرد: طرحهاي جهادي که اجرا شده با همان ظرفيتهاي موجود سازمان تبليغات اسلامي در استانها انجام شده و هيچ اعتبار خاصي از سوي مرکز و استان براي طرحهاي جهادي در نظر نگرفتند و بعضي کارهاي بزرگ با توانمندي و ظرفيت خود ادارات کل تبليغات اسلامي استانها انجام شده است.
به اعتقاد وي سازمان تبليغات اسلامي ظرفيتهاي خوبي براي اجراي کارهاي بزرگ فرهنگي دارد که اميدواريم از اين ظرفيتها استفاده شود.
وي با ذکر نمونههايي از اجراي طرحهاي جهادي اظهار کرد: در سال 92 که حدود 60 جلسه تفسير قرآن در مساجد قم برگزار شده ولي در سال 93 که اعتبارات دستگاههاي فرهنگي بسيار محدود بود، با استفاده از ظرفيتهاي سازماني، 330 جلسه تفسير قرآن اجرا شد.
مدير کل تبليغات اسلامي استان قم با اشاره به برخي توانمنديهاي سازمان تبليغات اسلامي تاکيد کرد: سازمان تبليغات اسلامي توانسته خودش را با مقتضيات و نيازهاي زمان تطبيق دهد از اين رو حرکت اين سازمان رو به رشد است.
اسکندري گفت: از وقتي که حجتالاسلام والمسلمين خاموشي رياست سازمان تبليغات اسلامي را به عهده گرفته شاهد رشد خوبي در فعاليتهاي ستاد و صف اين سازمان هستيم.
وي توجه به نيروي انساني به عنوان يک سرمايه مهم سازماني را يکي از ويژگيهاي رئيس سازمان تبليغات اسلامي ذکر کرد و گفت: نيروهاي بيتوقع و توانمند سازمان تبليغات اسلامي اين ويژگي را دارند که ميتوانند در عرصههاي مختلف فعاليت کنند.
اسکندري تصريح کرد: بيشتر نيروهاي سازمان تبليغات اسلامي سرمايههاي اين مجموعه هستند؛ به ويژه نيروهايي که به عنوان معاون فرهنگي در استانها فعاليت دارند، نيروهاي بسيار پرارزشي هستند که ميتوان از بين آنها مديران ارشد انتخاب کرد.
وي بوميسازي طرحهاي فرهنگي را يکي ديگر از ويژگيهاي سازمان تبليغات اسلامي در دوره اخير برشمرد و افزود: اين حرکت موجب ايجاد خلاقيت در استانها شده است.
مدير کل تبليغات اسلامي استان قم با تشريح برنامههاي مراسم اختتاميه طرح مديريت جهادي اظهار کرد: در اين همايش دو روزه از تعدادي استادان حوزه و دانشگاه دعوت شده تا پيرامون مسائل فرهنگي و نامگذاري سال دولت و ملت، همدلي و هم زباني صحبت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]