تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867920135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر یک حقوقدان در ممنوع التصویری افراد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نظر یک حقوقدان در ممنوع التصویری افراد
احمدی می گوید: براساس اصل 36 قانون اساسی حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد. همچنین برابر اصل 37 قانون اساسی اصل بر برائت است و هیچ کس را از نظر قانون نمی توان مجرم شناخت، مگر اینکه حکم او در دادگاه ثابت شده باشد.
آفتاب : سرویس سیاسی: این روزها خبر ممنوع التصویری و ممنوعیت پوشش خبری افراد یکی از مباحث مطرح در فضای سیاسی کشور است. اما سوالی که مطرح شده این است که چگونه این ممنوعیت می تواند ایجاد شود؟ نعمت احمدی حقوقدان و وکیل دادگستری در گفت وگو با آفتاب می گوید: برای ایجاد این ممنوعیت یا باید حکم قضایی وجود داشته باشد یا شورای عالی امنیت ملی در سطح عالی ترین مقامات کشوری تشکیل جلسه داده، این موضوع را تصویب و به تایید مستقیم مقام معظم رهبری رسیده باشد.احمدی به خبرنگار آفتاب می گوید: براساس اصل 36 قانون اساسی حکم به مجازات و اجرای آن باید تنها از طریق دادگاه صالح و به موجب قانون باشد. همچنین برابر اصل 37 قانون اساسی اصل بر برائت است و هیچ کس را از نظر قانون نمی توان مجرم شناخت، مگر اینکه حکم او در دادگاه ثابت شده باشد.این وکیل دادگستری ادامه می دهد: لذا هر نوع تصمیمی که باعث محدودیت برای افراد باشد یعنی آنها را از حقوق اولیه و ابتدایی آنهامحروم کند، باید برابر اصول قانون اساسی و اصول متعدد دیگر از طریق دادگاه های صالح انجام شود. یعنی علیه فردی دعوایی طرح و رسیدگی شود، برابر آن رسیدگی در نهایت دادگاه تصمیم بگیرد، فرد به آن تصمیم ایراد بگیرد، به مرجع دیگری برای رسیدگی برود و در نهایت امر قطعیت پیدا کند و برابر ماده 188 قانون آیین دادرسی کیفری قابلیت انتشار پیدا کند.این حقوقدان توضیح می دهد: از طرفی برابر اصل 24 قانون اساسی نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزاد هستند و نمی توان مانع از انتشار مطالب شد.درخواست 10 نمایندگان مجلس از وزیر دادگستریبه گزارش آفتاب، در سال گذشته از طرف برخی نمایندگان مجلس که اکثریت آن اعضای جبهه پایداری بودند، نامه ای خطاب به وزیر دادگستری منتشر شد. در این نامه از وزیر خواسته شده بود، تا نامه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را که در آن عنوان شده بود که رئیس دولت اصلاحات ممنوع التصویر شود را اجرایی کند.وجود این نامه از طرف علی مطهری تکذیب شد.به گفته او نه‌ تنها حکمی در کار نبوده، بلکه دبیرخانه این شورا نامه‌ای در این خصوص ارسال کرده که مصوبه به حساب نمی آید.براساس قانون موضوعات اجرایی از طرف شورای عالی امنیت ملی باید مصوبه باشند و الزاما به تایید مقام معظم رهبری رسیده باشند. این درحالیست که هیچ مقام دولتی صحت و سقم این نامه را تایید نکرده است.



تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن