واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ (۹:۹ق.ظ)
امضاي تفاهم نامه همکاري ميان محيط زيست و استانداري سمنان موج - با حضور معصومه ابتکار، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و محمد وکيلي، استاندار سمنان، تفاهم نامه همکاري ميان استانداري سمنان و سازمان حفاظت محيط زيست امضا شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين تفاهم نامه عصر دوشنبه به امضاي رئيس سازمان حفاظت از محيط زيست کشور و استاندار سمنان رسيد تا شرايط همکاري بيشتر و بهتر دو طرف در راستاي حفاظت از تنوع زيستي کشور و دستيابي به رويکردي همه سو نگر، کاربردي و پويا به منظور حفظ و نگهداري منابع اکولوژيک و بهره برداري خردمندانه از اين منابع ميسر شود.
همچنين جلب مشارکت در اجراي برنامه هاي طرح مديريت مناطق (حفاظت، احيا و بازسازي، طبيعت گردي، آموزش و پژوهش، مشارکت جوامع محلي) و همسو نمودن فعاليت ها در راستاي مديريت يکپارچه زيست بومي در چارچوب قوانين، مقررات و ضوابط حاکم بر مناطق تحت مديريت سازمان از ديگر اهداف اين تفاهم نامه است.
گفتني است، کمبود آب و چالش هاي حاصل از آن همچون افزايش مهاجرت، توسعه شهرنشيني و حاشيه نشيني، از بين رفتن اقتصاد روستايي در استان سمنان، يکي از مباحث مطروحه در اين جلسه بود.
ابتکار با تاکيد بر ضرورت نگاه جامع مديريت کلان آب، گفت: متاسفانه به رغم مشکلات بسيار ناشي از کمبود آب در کشور همچنان شاهد الگوي غلط مصرف آب هستيم به گونه اي که تنها در استان مازندران با هدررفت بسيار زياد آب در شبکه فاضلاب مواجه هستيم.
معاون رئيس جمهور با تاکيد بر اينکه هرگز مخالفتي با پروژه هايي که متضمن منافع ملي بوده از سوي سازمان حفاظت محيط زيست صورت نگرفته است، تصريح کرد: البته منافع ملي بايد در بلند مدت و در قالب توسعه پايدار لحاظ شود.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با يادآوري اهميت ارزش گذاري اقتصادي محيط زيست، گفت: مطمئن ترين شيوه براي سنجش ميزان اهميت يک پروژه توسعه اي همين ارزش گذاري اقتصادي محيط زيست است به معناي اينکه ارزش اقتصادي تخريب يک زيست بوم ارزشمند به دليل احداث يک سد و ضرورت حفظ محيط زيست يا احداث سد سنجيده و با شاخص هاي مشخص و علمي بتوان در مورد اجرا يا عدم اجرا پروژه هاي توسعه اي تصميم گرفت.
بنا بر اين گزارش، استاندار سمنان خشکسالي را مهم ترين تهديد براي اين استان دانست و افزود: اين تهديد به حدي جدي است که پيش روي کوير، افت آب هاي زيرزميني، نشست دشت ها، حيات اجتماعي و اقتصادي استان را با چالش بزرگي مواجه کرده است.
وي از رئيس سازمان حفاظت محيط زيست خواست تا موضوع بحران آب سمنان به صورت ويژه در شوراي عالي آب مورد بحث و بررسي قرار گيرد.
وکيلي تاکيد کرد: به منظور حفظ محيط زيست استان در شوراي برنامه ريزي استان مصوب شد که زين پس هيچ پروژه اي عمراني بدون پيوست زيست محيطي در استان پذيرفته نشود و اين به معناي آن است که استان پذيراي تصميمات سازمان حفاظت محيط زيست و پايبند به حفظ منابع و طبيعت کشور است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]