تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860529428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



نخستین سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران
سفر قریب‌الوقوع جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا به ایران اتفاقی تازه در سیاست خارجی استرالیا محسوب می‌شود.
روز نو : سفر قریب‌الوقوع جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا به ایران اتفاقی تازه در سیاست خارجی استرالیا محسوب می‌شود.


به گزارش روز نو به نقل از بی بی سی، گرچه کوین راد، نخست‌وزیر پیشین استرالیا به دنبال فعال‌سازی حوزه خاورمیانه در برنامه‌های وزارت خارجه استرالیا بود، اما از سال‌ها پیش از کوین راد و تا امروز بیش از یک دهه است که هیچکدام از وزرای خارجه استرالیا به ایران سفر نکرده‌اند. این سفر به دعوت جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران صورت می‌گیرد، اما تونی ابوت، نخست‌وزیر استرالیا پیشاپیش درباره مذاکراتی که در این سفر انجام خواهد شد توضیحاتی به رسانه‌ها داده است.


بر اساس گفته‌های نخست‌وزیر استرالیا دستور اصلی مذاکرات وضعیت ایرانیانی‌ است که در اردوگاه‌های داخل و خارج استرالیا با تقاضاهای پناهندگی در دست منتظر پاسخ نهایی هستند، گرچه پاسخ نهایی آن‌ها تنها از طرف دولت استرالیا داده نمی‌شود. دولت استرالیا می‌گوید در حال حاضر به گروهی از پناهجویان اعلام کرده که درخواست‌هایشان پذیرفته نشده و باید به ایران بازگردند اما دولت ایران حاضر به قبول این متقاضیان نیست. روز شنبه (۱۱ آوریل) تونی ابوت به خبرنگاران گفت ایرانی‌هایی که تقاضا‌هایشان رد شده باید بتوانند در کشور خودشان زندگی کنند و نپذیرفتن آن‌ها در کشوری که متعلق به آن هستند، مشکل استرالیا نیست بلکه دولت ایران باید آن را حل کند.


پیامی درباره تفاهم‌نامه لوزان


گرچه مشکلات متقاضیان پناهندگی موضوع مناقشه نیمه رسمی استرالیا با ایران است اما دلیل سفر جولی بیشاپ به ایران، فقط حل و فصل مسئله پناهجویان نیست. راجر شاناهان، محقق ارشد در موسسه سیاستگذاری بین‌المللی لووی در استرالیا می‌گوید در تمام سال‌هایی که آمریکا و اروپا بر سر پرونده هسته‌ای ایران با این کشور مناقشه داشته‌اند و‌ گاه تا بسته شدن سفارت‌هایشان هم پیش رفته‌اند، سفارتخانه‌های استرالیا و نیوزیلند به کار خود در ایران ادامه دادند و بسته نشدند. گرچه در تمام این سال‌ها هیچ مقام سیاسی استرالیایی به ایران سفر نکرده است اما حفظ موقعیت سفارتخانه‌ها منجر به باز بودن مسیر دیپلماتیک میان تهران و غرب برای گفتگو درباره مسائلی به‌جز برنامه هسته‌ای ایران شده است.


شاناهان می‌گوید سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران درست بعد از امضای تفاهم‌نامه لوزان امتیازی از طرف آمریکاست که یکی از متحدان نزدیک به خود و در عین حال نزدیک به بریتانیا را برای نشان دادن حسن نیت غرب به ایران می‌فرستد. بنابراین هدف سفر جولی بیشاپ فرا‌تر از حل و فصل موضوع پناهجویان ایرانی‌ است.


چرا صادرکنندگان استرالیایی سود نکنند؟
جدا از این، سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران در رسانه‌های این کشور به عنوان فرصتی برای احیای اقتصادی استرالیا نیز قلمداد شده است. مجله استرالیایی فایننشال ریویو در مقاله‌ای نوشته است که همین روز‌ها که اروپایی‌ها در بازارهای ایران سرمایه‌گذاری می‌کنند باید پرسید چرا استرالیا هنوز از فرصت‌های اقتصادی ایران نصیبی نبرده است. به این ترتیب در تمام سال‌هایی که استرالیا حضور دیپلماتیک خود را در ایران حفظ کرده باز هم صادرکنندگان استرالیایی عقب‌تر از رقبای اروپایی خودشان قرار گرفته‌اند. فايننشيال ريويو می‌نويسد رقابت منطقه‌ای شديدی ميان ايران و عربستان سعودی در جريان است اما موازنه تجاری استراليا با کشورهای منطقه خليج فارس نشان می‌دهد سفر به ايران برای گسترش مبادلات اقتصادی استراليا ضروری‌ست.


راجر شاناهان می‌گوید حدس این موضوع چندان هم سخت نیست که وقتی جولی بیشاپ به ایران سفر می‌کند نظر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل درباره این سفر چه خواهد بود. ولی به گفته فایننشال ریویو واقعیت این است که امضای تفاهم‌نامه لوزان آنقدر خوشبینی به بار آورده که بتوان به امضای موافقتنامه نهایی میان ایران و کشورهای ۱+۵ امیدوار بود. همین امیدواری کافی‌ است تا جولی بیشاپ دعوت جواد ظریف را بپذیرد و راهی ایران شود. سفر وزیر خارجه استرالیا به ایران اولین سفر یک مقام بلندپایه غربی به ایران پس از امضای تفاهم‌نامه لوزان است.




تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن