محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826185843
ايران همواره در مسير برخورداري از فناوري صلح آميز هسته اي حرکت کرده است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۳۷ب.ظ)
ظريف: ايران همواره در مسير برخورداري از فناوري "صلح آميز" هسته اي حرکت کرده است موج - وزير امورخارجه جمهوري اسلامي ايران که به اسپانيا سفر کرده است در جمع نخبگان سياسي و اقتصادي در خانه ملل مادريد با اشاره به مذاکرات اخير هسته اي لوزان گفت: ايران همواره در مسير برخورداري از فناوري صلح آميز هسته اي حرکت کرده و هيچگاه انحرافي نداشته است و اساسا دليلي براي آن هم نمي بيند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، محمد جواد ظريف در صبحانه کاري که به دعوت وزير صنعت اسپانيا و خاوير سولانا مسئول اسبق سياست خارجي اتحاديه اروپا در خانه ملل مادريد برگزار شد، در ابتدا از اينکه براي اولين بار در مقام وزير خارجه ايران به اسپانيا آمده است،ابراز خشنودي کرد. وي اين سفر را اولين سفر اروپايي آن پس از رخدادهاي سوئيس توصيف کرد و گفت: از آنجائيکه هر کسي با تعبيري مختلف از آن ياد مي کند، ما آن را بيانيه سوئيس مي خوانيم.
ظريف تاکيد کرد: اينکه من در اسپانيا هستم، سفري مناسب است زيرا اسپانيا دوست خوب ايران است و همواره چنين بوده است. ما از نظر تاريخي به هم نزديک هستيم و روابط فرهنگي بسياري داريم. ما سابقا همکاري اقتصادي بزرگي باهم داشتيم و اميدواريم که آن همکاري ها از سرگرفته شود. اين به نفع دو کشور و نيز ثبات منطقه اي و جهاني است.
وي تاکيد کرد : همواره هدف تحريم ها ظالمانه بوده است در حالي که برخي در اروپا و آمريکا به تحريم ها به عنوان يک سرمايه نگاه کرده اند اما اين نگاه کاملا ناکارآمد و غير واقع بينانه بود زيرا ما معتقديم که همواره فشار مخرب و غيرسازنده است و نمي تواند در مسير رسيدن به توافق جامع کمک کند.
ظريف گفت : اعتماد سازي بايد از دو طرف باشد و انجام تعهدات ايران و لغو کامل تحريم ها ، بايد همزمان صورت بگيرد.
وي در مورد مواضع اسراييل در بحث مذاکرات هسته اي گفت : براي نتانياهو دستيابي به راه حل درباره پرونده صلح آميز هسته اي ايران ، آرامش و ثبات در منطقه ، ناراحت کننده است. او مي خواهد با سر و صدا درباره برنامه صلح آميز هسته اي بر ظلم به فلسطينيان ،اشغالگري و شهرک سازي ادامه دهد وديگران را به مسائل ديگر مشغول کند.
وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران همچنين در پاسخ به سوالي در خصوص تحولات يمن، سوريه و عراق گفت: ايران همواره با همسايگان خود روابط خوبي داشته است، ما از داعش و القاعده حمايت نکرديم. ما همواره در مسير ثبات و امنيت منطقه گام برداشته ايم ، ديگران گروههايي را توليد کردند و مورد حمايت قرار دادند و موجبات ناامني و بي ثباتي در منطقه را فراهم کردند.
ظريف همچني درباره يمن گفت : تاريخ ثابت کرده که هيچ کشور خارجي نتوانسته است بر يمن مسلط شود و بمباران يمن ، فقط مردم و زير ساخت ها را نابود مي کند و مطمئنا اين راه حل نيست و معتقديم تعيين پيش شرط ها نمي تواند دستيابي به راه حل را تسريع کند.
وزير خارجه کشورمان در ادامه اظهارات خود در جمع مسئولان اسپانيايي از جمله خاوير سولانا دبيرکل اتحاديه شوراي اروپا، افزود از نظر من دليلي وجود ندارد که کسي در دنيا ديدگاهي نامعقول در اينباره داشته باشد، زيرا برنامه ما صلح آميز بوده است و هميشه چنين خواهد بود و ما به دنبال ساخت سلاح هسته اي نبوديم. ما سلاح هاي هسته اي را براي امنيت خود زيان آور مي دانيم و اين موضوع را رئيس جمهور ما بارها زماني که خود او نيز در گروه مذاکره کننده مطرح کرده است. من فکر مي کنم اين امر (توافق) از مدت ها پيش ممکن بوده است، ما بارها تلاش کرديم، من سابقا مذاکره کننده ايران بودم در زماني که دکتر روحاني -رئيس جمهور فعلي ما- مشاور امنيت ملي بودند. ما کاملا نزديک بوديم. بارها نزديک بوديم. پس از آن زمان که دکتر لاريجاني رئيس مجلس فعلي ما، فعاليت داشتند و خاوير سولانا همتاي او فعاليت داشتند. ما بسيار به يک توافق نزديک بوديم. زيرا ما از نظر من، ما در رسيدن به توافق منطقي هستيم. ما باور داريم که برنامه مان صلح آميز است، ما باور داريم که حق داريم که يک برنامه صلح آميز هسته اي داشته باشيم. آنچه ما فکر مي کنيم وجود ندارد، و وجود نداشت و امروز بهتر به آن توجه مي شود، اين است که تحريم ها کمک نمي کنند. تحريم ها فشار بر مردم هستند و شرايط سياسي را ايجاد نمي کنند که اعمال کنندگان تحريم ها مي خواهند به آن برسند. اين قضيه اي است که از نظر تاريخي براي تحريم ها مصداق داشته است و بررسي هاي زيادي درباره آن صورت گرفته است. اما براي يکسري افراد در آمريکا و حتي برخي در اروپا سخت است پذيرفتن اين واقعيت که تحريم ها يک دارايي به شمار نمي روند. آنچه تحريم ها به وجود آوردند، اساسا 20 هزار سانتريفوژ بود، زماني که تحريم ها شروع شدند، ما کمتر از دويست سانتريفوژ داشتيم، اکنون ما بيست هزار سانتريفوژ داريم. و تحريم ها موجب شکل گيري ناخشنودي بسيارمي شود. وقتي ايراني ها نمي توانند از پول خودشان، از بانک هاي خودشان استفاده کنند تا از اروپا دارو خريداري کنند -که البته ما به داروي زيادي نياز نداريم، براي برخي بيماري هاي خاص ما نياز به دارو داريم- زماني که ما به بانک مراجعه مي کنيم تا وجه آن را منتقل کنيم، بانک مي گويد ما نمي توانيم اينکار را بکنيم زيرا آمريکا تحريم کرده است و اين امر براي ما تبعاتي خواهد داشت.
تحريم فقط مي تواند نارضايي ايجاد کند. بنابراين اين وضعيتي است که ما در آن قرار داريم. ما قادر بوده ايم در گذشته نيز به يک چارچوب برسيم که حق ما در داشتن انرژي هسته اي براي مقاصد صلح آميز از جمله غني سازي، از جمله راکتور آب سنگين، از جمله تحقيق و توسعه محفوظ بداند، که ما باور داريم تنها گزينه معتبر است زيرا شما نمي توانيد صرفا خواهان آن باشيد که برنامه هسته اي ايران حذف شود، برنامه ايران يک واقعيت موجود است، چيزي نيست که وارد شده باشد. البته همه در دنيا اين دانش را از يکديگر نسخه برداري کرده اند، اما ما اين دانش را بومي ساخته ايم. بنابراين اين دانش ما، برنامه ما، دانشمندان ما، تکنسين هاي ما و تاسيسات ماست. آنها نمي توانند خيلي ساده آرزو کنند که اين برنامه نباشد. بنابراين بهترين راه براي آنها و ائي يو-3 و سه کشور ديگر يا گروه پنج بعلاوه يک يا هر آنچه آن را بخوانيد، اين است که سازوکاري را بيابند که همزمان با اينکه ايران برنامه خود را نگه مي دارد، آنها بتوانند به اطمينان برسند که اين برنامه کاملا صلح آميز مي ماند. ما مشکلي با اين نداريم زيرا ما نيتي به جز برنامه صلح آميز نداريم. اين بخش کار حل شده است و من باور دارم ما اکنون چارچوبي براي انجام اينکار داريم.
طرف ديگر نيز اين مسئله را از نظر ذهني براي خود حل کرده است اما من فکر مي کنم داشتن نگرشي با نگاه به گذشته، هنوز از بين نرفته است. به اين علت است که شما شاهد بحث در آمريکا يا تفسيرهاي مختلف در اينباره هستيد. ما توافق کرديم که همه تحريم هاي مالي و اقتصادي بايد برداشته شوند. حالا تعبيرهاي متفاوتي درباره اينکه چطور بايد بروند، وجود دارد که اين به علت بحث هاي داخلي آمريکاست. نقش کنگره، اينکه کنگره چطور بايد کنش داشته باشد، يا قدرت و اختيارات رئيس جمهور.
من سي سال در آمريکا تحصيل و زندگي کرده ام. اما اين يک نکته فرعي است. وقتي من با آمريکا معامله مي کنم، براي من اهميت ندارد در داخل آمريکا چه مي گذرد و چه تعاملاتي بين کنگره و دولت آمريکا وجود دارد. اين يک باتلاق خطرناک است اگر ما در آن گرفتار شويم.
بنابرين آنچه بدان نياز داريم، اين است که کل دولت آمريکا را درباره تعهدات بين المللي اش مسئول و پاسخگو بدانيم و دولت ها درباره تعهدات بين المللي شان مسئول هستند. بنابراين مادامي که توافق پيش مي رود، صرف نظر از آنچه در داخل آمريکا مي گذرد و اينکه آنرا براي خود چطور تعبير مي کنند، همه تحريم هاي اقتصادي و مالي که عليه ايران به دست سازمان ملل، اتحاديه اروپا و آمريکا وضع شده است، بايد در مرحله اول برداشته شود.
تنها مشکلي که من مي بينم،اکنون وجود دارد -اساسا دو مشکل- يکي نگارش (متن توافق) است زيرا ما يک توافق ذهني داريم. موضوعاتي نوشته شده است، شما بيانيه هايي را مشاهده مي کنيد که از لوزان مطرح مي شود و مطالبي که در اينباره مطرح مي شود. همکاران من، معاون خانم موگريني و مسئولان ديگر از ائي 3 بعلاوه 3، سه شنبه آينده گرد هم مي آييم تا تنظيم متن را شروع کنيم. اينکاري سخت است، به ويژه با توجه به حضور حقوق دان هاي متعدد که حضور خواهند داشت تا دقت کلمات را مد نظر قرار دهند.
مشکل دوم که يک مشکل اساسي است. مشکل آمريکا و برخي دوستان ما در اروپا براي تغيير دادن اساسي اين الگو است که تحريم ها را يک دارايي مي داند. مادامي که آنها اين الگو را در ذهن داشته باشند، اينکه ما نياز داريم اين تحريم ها را داشته باشيم، تا زماني که اين تفکر وجود داشته باشد که ما براي رسيدن به يک توافق خوب به اين تحريم ها نياز داريم، اين الگو تغيير نکرده است.
من فکر مي کنم ممکن است زمان ببرد. ما سرگرم بحث در اينباره بوده ايم و من اطمينان دارم که طرف هاي مذاکره کننده ما، اين موضوع را درک مي کنند. اما اينکه آنها بتوانند همين پيام را به افکار عمومي و محفل هاي سياسي خود ببرند که تصميمات سياسي را مي گيرند، کاري دشوار است.
آنها يک سال و نيم تبعيت کامل ايران را از توافق ژنو را به عنوان يک نمونه در اختيار داشتند تا نشان دهند که احترام درباره ايراني ها بهتر از فشار جواب مي دهد. فشار همواره تاثير عکس دارد. از نظر من همه فرهنگ ها و همه تمدن ها -به ويژه تمدن کهن هفت هزار ساله کشوري که من به عنوان نماينده اش صحبت مي کنم- فشار را نمي پذيرد. بنابراين صحبت کردن با مردمي با چنين تاريخ کهني، نمي تواند با اين درخواست همراه باشد که آنها شان خود را به علت فشار ناديده بگيرند. مهم است که افراد اين موضوع را درک کنند. زماني که چنين شود، ما بسيار به توافق نزديک خواهيم بود.
من فلسفي حرف نمي زنم. من فکر مي کنم ما در واقع به توافق نزديک هستيم. ما فقط نياز داريم آن را بنگاريم و نيز ذهنيات و الگوهاي خود را عوض کنيم تا بهتر جواب دهد.
وزير خارجه کشورمان در ادامه اظهارات خود در اسپانيا درباره مذاکرات لوزان و ادامه راه تا رسيدن به توافق نهايي درباره برنامه هسته اي، گفت اجازه دهيد من يک نکته را مطرح کنم، برنامه هسته اي ما صلح آميز است، همواره چنين بوده است و چنين نيز خواهد ماند. اکنون شما يک سازوکار داريد که شکل گرفته است که ما اطمينان داريم هر ذهن مشکوکي را متقاعد مي سازد ما صلح آميز خواهيم ماند. من نمي خواهم وارد محاسبات شوم، زيرا فکر مي کنم آن محاسبات گسترده تر از آن است که ما وارد آن شويم، بحث گريز هسته اي و همه اينها را ما قبول نداريم. منظور من اين است که اين بحث ها هيچ پايه اي در واقعيات ندارند. اما حتي با آن محاسبات، اين سازوکار اطمينان ايجاد مي کند به آنچه ما هميشه گفته ايم، و سابقه اي براي اثبات آن داريم.
بنابراين چرا نتانياهو اينقدر درباره آن نگران است. اگر او باور دارد که برنامه هسته اي ما يک تهديد حياتي تلقي مي شود، بايد حالا نفس راحتي بکشد زيرا همه برنامه ما را زير نظر خواهند داشت، اطمينان ايجاد مي کنند که ما تهديد نيستيم. براي او حل شدن اين بحران يک تهديد حياتي است، صلح يک تهديد حياتي است، آرامش يک تهديد حياتي است. به اين علت است که او اينطور وحشت زده است. من اعتقاد دارم افراد نبايد به او اعتبار بدهند، اين تنها رژيمي است، منظور من اين است اين رژيمي است که در دهه هزار و نهصد و پنجاه، نزديکترين متحد خود را فريب داد تا بمب اتمي بسازد. آنها همه را با خود مقايسه مي کنند. ما مثل آنها نيستيم. ما تاريخي ستيزه جويي نداريم، ما تاريخ نقض مرزهاي همسايگانمان را نداريم، براي دويست و پنجاه سال ما سابقه حتي يک تهاجم را عليه هيچ يک از همسايگانمان نداشته ايم. اين تاريخ و سابقه ماست.
بنابراين براي جدي ترين نقض کننده ان پي تي، براي يک غيرعضو ان پي تي، اينکه به يکباره تبديل به مرشد منع توليد و تکثير تسليحات هسته اي شود، مضحک ترين جوک قرن است. او هيچ اعتباري ندارد که حتي در اين بحث وارد شود، اين گرد و خاکي است که او به راه مي اندازد تا شهرک هاي خود را پنهان کند،اين واقعيت را بپوشاند که او علنا منکر پذيرش کشور فلسطيني شده است و اين هوچي گري را به راه مي اندازد تا فشار را از خود به ديگران منتقل کند. من فکر نمي کنم به نفع جامعه بين المللي باشد که به او فرصت بدهد به اين عمليات شرورانه اطلاعاتي و دورغگويي ادامه بدهد، به او فرصت بدهد شرورانه آب را گل آلود کند، اقداماتي که انجام مي دهد سياست هايي را که دنبال مي کند، از نظرها پنهان کند.
ما هيچ برنامه تسليحات هسته اي نداريم. ما قصد نداريم اين تسليحات را بسازيم. و اکنون شما سازوکاري داريد که اگر بخواهيد از آن اطمينان حاصل کنيد از آن استفاده کنيد. چرا بايد افراد نگران باشند. من فکر مي کنم آنها اگر آن را خطري حياتي تلقي کنند، حالا بايد جشن بگيرند. اما از آنجائيکه آنها چنين نمي کنند، شما بايد به اين درک برسيد که مشکل اين نيست. مشکل هرگز برنامه هسته ايران نبوده است، مشکل اين است که آنها مي خواهند، ذهنها را متوجه تهديد کنند تا سياست هاي مجرمانه خود را عليه مردم مظلوم فلسطين پنهان کنند؛ مردمي که در غزه و کرانه باختري و هر نقطه ديگري تحت فشار هستند.
مسائل ديگري در منطقه ما وجود دارد. اينکه اسرائيل و جبهة النصره در بلندي هاي جولان، مناسباتي باهم دارند که تحليل جداگانه اي را مي طلبد. چرا تروريست هاي جبهة النصره بايد در بيمارستان هاي اسرائيل امکانات درماني دريافت کنند؟ آيا آنها يک دفعه بشردوست شده اند؟ اينکه تروريست ها را درمان مي کنند نه شهروندان عادي را و او در تلويزيون اسرائيل ديده مي شود که به ملاقات آنها مي رود. اينها سوالاتي است که بايد به آنها پاسخ داده شود. اينها مسائلي است که بايد در منطقه ما به آنها پاسخ داده شود نه برنامه هسته اي ايران که صلح آميز بوده و همواره چنين خواهد بود و اکنون سازوکاري براي اطمينان از اين قضيه وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
به رسمت شناخته شدن فناوری صلح آمیز هسته ای ایران دستاورد بزرگی است
امام جمعه موقت مشگین شهر به رسمت شناخته شدن فناوری صلح آمیز هسته ای ایران دستاورد بزرگی است اردبیل - ایرنا - امام جمعه موقت مشگین شهر گفت اذعان دیشب رییس جمهوری آمریکا به ناکارآمد بودن تحریم ها و به رسمیت شناخته شدن فناوری صلح آمیز هسته ای در نشست اخیر لوزان دستاورد بزرگ نشست اخترکيه: ايران حق استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را دارد
ترکيه ايران حق استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را دارد معاون نخست وزير ترکيه گفت ايران مثل هر کشور ديگري حق استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را دارد روز نو معاون نخست وزير ترکيه گفت ايران مثل هر کشور ديگري حق استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي را دارد به گزارش روز نو بلنتنگاه نشریات آلمانی به آخرین روز مذاکرات هستهای لوزان برای توافق نهایی باید تا ۳۰ ژوئن صبر کرد/ شاهدی برای رد
نگاه نشریات آلمانی به آخرین روز مذاکرات هستهای لوزانبرای توافق نهایی باید تا ۳۰ ژوئن صبر کرد شاهدی برای رد صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران پیدا نشده است۳ نشریه آلمانی در آخرین روز مذاکرات هستهای ایران و غرب دیدگاههای خود را درباره آنچه گذشته و آنچه پیش رو است منتشر کردندانتقاد هاشمیرفسنجانی از مانعتراشی آمریکا در مسیر حرکت هستهای ایران/ تفاهم سیاسی باعث شادی مردم شده است
انتقاد هاشمیرفسنجانی از مانعتراشی آمریکا در مسیر حرکت هستهای ایران تفاهم سیاسی باعث شادی مردم شده است رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیانیه هستهای را نقطه آغاز یک راه نسبتاً مشکل تا رسیدن به تفاهم عملی خواند و گفت مطمئناً لابیهای صهیونیست هر کاری را میکنند تا بتوانند وقفهابه مولفه هایی رسیدیم که ثابت کندفعالیت هسته ای ایران صلح آمیز است
جان کری به مولفه هایی رسیدیم که ثابت کندفعالیت هسته ای ایران صلح آمیز است شناسهٔ خبر 2525686 جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰ ۳۱ بین الملل > ایران در جهان وزیر امور خارجه امریکا در کنفرانس مطبوعاتی بعد از صدور بیانیه مشترک در لوزان سوئیس گفت به مولفه هایی رسیدیم که ثابت کند فعالیتغربیها به مرحله پذیرش صلح آمیز بودن پرونده هستهای ایران رسیدند
نهاوندیان در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران غربیها به مرحله پذیرش صلح آمیز بودن پرونده هستهای ایران رسیدند رئیس دفتر رئیسجمهور گفت طرف مقابل در مذاکرات هستهای به این نقطه رسید که دیگر تحریمها کارساز نیست و ایران از آغاز سخنش این بود که دنبال سلاح هستهای نیستیم بنخستین واکنش مسوولان ایرانی به سخنان اوباما درباره بیانیه مشترک ایران و ۵+۱ /اعتراف اوباما به فعالیت های صلح آ
نخستین واکنش مسوولان ایرانی به سخنان اوباما درباره بیانیه مشترک ایران و ۵ ۱ اعتراف اوباما به فعالیت های صلح آمیز هسته ای حائز اهمیت است رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که سخنان رییس جمهور امریکا توجیه تمام سخنان قبلی آمریکا درباره فعالیت های هسته ای ایران اسوزیر خارجه عُمان: اوباما به ایران حق دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را میدهد/برای پایان درگیری یمن رایزنی
وزیر خارجه عُمان اوباما به ایران حق دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای را میدهد برای پایان درگیری یمن رایزنی دیپلماتیک داریموزیر خارجه عُمان در گفتوگویی اعلام کرد انتقال دوره ریاستجمهوری آمریکا از بوش به اوباما راه را برای رسیدن به توافق هستهای با ایران هموارتر کرد زیرا اوباماجان کری:لغو تحریم ها مرحله ای خواهد بود/به پارامترهایی دست یافتیم که ثابت کند برنامه هسته ایران صرفا صلح آمیز
جان کری لغو تحریم ها مرحله ای خواهد بود به پارامترهایی دست یافتیم که ثابت کند برنامه هسته ایران صرفا صلح آمیز است ما امروز به فهمی سیاسی رسیدیم جان کری در کنفرانس خبری خود گفت به پارامترهایی دست یافتیم که ثابت کند برنامه هسته ایران صرفا صلح آمیز است روز نو جان کری در کنفبیانیه لوزان نتیجه اعتمادسازی و صلح آمیز بودن توان هسته ای ایران است
عضو کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی بیانیه لوزان نتیجه اعتمادسازی و صلح آمیز بودن توان هسته ای ایران است سمنان - ایرنا - عضو کمیسیون و برنامه و بودجه و نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت بیانیه لوزان توان اعتمادسازی و صلح آمیز بودن دانش هسته ای ایران را اثباتجانکری:برنامههستهایایرانصلحآمیزخواهدماند |اخبار ایران و جهان
جانکری برنامههستهایایرانصلحآمیزخواهدماند جان کری در کنفرانس خبری خود گفت به پارامترهایی دست یافتیم که ثابت کند برنامه هسته ایرا ن صرفا صلح آمیز است کد خبر ۴۸۷۳۱۷ تاریخ انتشار ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳ ۳۱ - 02 April 2015 جان کری در کنفرانس خبری خود گفت به پارامترهایی دست یافتبرای توافق نهایی باید تا ۳۰ ژوئن صبر کرد/ شاهدی برای رد صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران پیدا نشده است
برای توافق نهایی باید تا ۳۰ ژوئن صبر کرد شاهدی برای رد صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران پیدا نشده است 3 نشریه آلمانی در آخرین روز مذاکرات هستهای ایران و غرب دیدگاههای خود را درباره آنچه گذشته و آنچه پیش رو است منتشر کردند به گزارش نامه نیوز ساعتهایی که پیش رو است برای دعضو کمیسیون امنیت ملی: ماهیت صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران تایید شد
عضو کمیسیون امنیت ملی ماهیت صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران تایید شد سیاست > دیپلماسی - ایسنا نوشت یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تحقیق و توسعه در ایران متوقف نشده است گفت در مقدمه بیانیه ماهیت صلح آمیز بودن برنامه هسته&عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس : ماهیت صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران تایید شد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ماهیت صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران تایید شد یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که تحقیق و توسعه در ایران متوقف نشده است گفت در مقدمه بیانیه ماهیت صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران تایید شد به گزارش نامه نیوزدر مراسمی با حضور وزیر ارتباطات انجام شد معارفه رئیس سازمان فضایی ایران با هدف توسعه فناوری صلحآمیز فضایی
در مراسمی با حضور وزیر ارتباطات انجام شدمعارفه رئیس سازمان فضایی ایران با هدف توسعه فناوری صلحآمیز فضاییدر مراسمی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رئیس جدید سازمان فضایی ایران معارفه شد توسعه فناوری صلحآمیز فضایی و حفظ و بهرهبرداری حداکثری از نقاط مداری کشور از جمله انلغو تحریم ها و ادامه فعالیت صلح آمیز هسته ای خط قرمز ایران است
آیت الله حسینی همدانی لغو تحریم ها و ادامه فعالیت صلح آمیز هسته ای خط قرمز ایران است شناسهٔ خبر 2530201 جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷ ۳۰ استانها > البرز کرج - نماینده ولی فقیه در البرز گفت در مذاکرات هسته ای باید خواست و نظر مقام معظم رهبری و ملت ایران مورد توجه باشدو به فرمودهترکیه: ایران حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را دارد
ترکیه ایران حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را دارد شناسهٔ خبر 2525754 جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۷ بین الملل > ایران در جهان معاون نخست وزیر ترکیه گفت ایران مثل هر کشور دیگری حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای را دارد به گزارش خبرگزاری مهر بلنت آرنیچ معاون نخست و-
گوناگون
پربازدیدترینها