واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۵ب.ظ)
استاندار قم: سرمايه در گردش و نرخ بالاي سود بانکي مهمترين مشکل صنايع قم محسوب ميشوند موج - استاندار قم مهمترين مشکل صنايع استان را سرمايه در گردش کارخانهها، بالا بودن سود بانکي و تبديل ارز عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام محمد صادق صالحي منش به همراه رضوي معاون برنامه ريزي استاندار، ذاکري، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم، طيبي، مدير عامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان قم، رکني، مدير کل حفاظت محيط زيست استان قم، آوري فرد، مدير کل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري، واعظيپور، مدير کل استاندارد استان قم و تعدادي از مديران استان قم از چند واحد صنعتي در شهرک شکوهيه قم بازديد کردند.
استاندار قم در بازديد از شرکت ساينا شيمي بهشت در سخناني ضمن تشکر از مديران اين مجموعه گفت: تمام سعي و تلاش دولت اين است که به وضعيت واحدهاي صنعتي سر و سامان ببخشد.
وي افزود: بايد کارخانههايي که موجود هستند تعطيل نشوند و بررسي کنيم تا مشخص شود به چه علت برخي کارخانهها با اين مقدار سرمايه تعطيل شدهاند و اگر آنها نياز به کمک بانکها و يا ادارات ديگر دارند بايد اين امر مورد توجه قرار گيرد تا اين کارخانهها دوباره داير شوند.
حجت الاسلام صالحي منش مهمترين مشکل موجود را سرمايه در گردش کارخانهها، سود بانکي و تبديل ارز عنوان کرد و اظهار داشت: به اين دليل صاحبان صنايع نميتوانند کارخانهها را توسعه دهند و يا شيفت اضافه کنند.
بانکها بايد همه جانبه به مردم و صنايع کمک کنند
استاندار قم افزود: همانطور که رئيس جمهور متذکر شدند بانکها توليد کننده اقتصادي نيستند و بانکها بايد همه جانبه به مردم و صنايع کمک کنند.
وي گفت: در جلسهاي که در استانداري با حضور مديران مربوطه اعم از بانکها، صنايع، ادارات آب و برق و گاز خواهيم داشت به بررسي مشکلات صنايع استان خواهيم پرداخت؛ زيرا حيف است اين همه سرمايه به حالتي باشد که به سمت تعطيلي برود.
صالحي منش افزود: همان طور که مهندس نعمت زاده، وزير صنعت، هم تأکيد داشته است، اگر بانکها به دليل عدم بازپرداخت به موقع تسهيلات درب کارخانهها را ببندند مشکلي حل نميشود هرچند که حق با بانکهاست، اما؛ در آن کارخانهها عدهاي کار ميکنند که نان ميبرند و با تعطيلي واحدهاي صنعتي مشکلي به مشکلات اضافه خواهد شد.
وي ادامه داد: تحريمها و مشکلات اقتصادي باعث شده برخي صاحبان صنايع در بازپرداخت تسهيلات مشکل داشته باشند وگرنه عمده سرمايه گذاران افراد نجيبي هستند که به دنبال ايجاد اشتغال و خدمت رساني به مردم هستند.
استاندار قم در ادامه ابراز داشت: اميدوارم دست به دست هم دهيم تا صنايعي که مشغول توليد هستند با کيفيت بهتر به توليد بپردازند، صنايعي که در حالت نيمه تعطيل هستند دوباره به حال خوب قبل برگردند و آن صنايعي که تعطيل شدهاند دوباره احيا شوند و اينکه به دنبال ايجاد و احداث صنايع جديد باشيم.
وي در پايان از شهرک شکوهيه به عنوان يکي از شهرکهاي نمونه کشوري از نظر کسب و کار نام برد و گفت: صنايع تبديلي در نفت و پتروشيمي بسيار حائز اهميت است و همت ما نيز بر اين است به اين کارخانه که در اين بخش مشغول فعاليت است کمک کنيم.
علي اکبر رضواني، مدير عامل شرکت ساينا شيمي بهشت، نيز در سخنان کوتاهي به تشريح فعاليتهاي اين شرکت پرداخت و گفت: اين شرکت از سال ۱۳۸۳ کار خود را با توليد محدود آغاز نموده، اما؛ به طور رسمي از سال ۱۳۹۱ در بخشهاي توليد پي وي سي، مواد شيميايي، بنزين و گازوئيل، پارافينهاي بهداشتي و بخشهاي ديگر مشغول فعاليت است و داراي ۴ گواهينامه بين المللي است و به کشورهاي افغانستان، پاکستان و ترکيه صادرات دارد.
وي در پايان مشکلات موجود در اين شرکت را برشمرد و خواستار کمک و مساعدت مسوولان و مديران استان قم براي حل اين مشکلات شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]