تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872129262




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: افرادی با تکیه بر نفوذشان اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد را به تصرف خود درآورده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
افرادی با تکیه بر نفوذشان اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد را به تصرف خود درآورده‌اند
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: افرادی در استان کهگیلویه و بویراحمد با تکیه بر قدرت و نفوذشان به تصرف اراضی ملی پرداخته‌اند.

خبرگزاری فارس: افرادی با تکیه بر نفوذشان اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد را به تصرف خود درآورده‌اند



به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، پژمان‌نیک اقبالی عصر امروز در کارگروه مبارزه با زمین‌خواری در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حفظ محیط زیست و منابع‌طبیعی مبنی بر اینکه «مسئله محیط زیست، مسئله این دولت یا آن دولت، مسئله‌ این شخص یا آن شخص و مسئله این جریان و یا آن جریان نیست بلکه موضوعی کشوری و ملی است که باید برای حل مشکلات مرتبط با آن، همه دست به دست یکدیگر دهند»، اظهار کرد: پدیده زمین‌خواری و تصرف اراضی ملی در استان کهگیلویه و بویراحمد دلایل مختلف دارد و یکی از این علت‌ها عدم آگاهی مردم به قانون و مقررات است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: فردی از روستا می‌آید و به دنبال سکونتگاهی می‌گردد، بدون اینکه نسبت به قانون و مقررات آگاهی داشته باشد، زمینی را از مالکی خریدار می‌کند و سال‌های سال باید در چم و خم قانون اداری گیر کند و چون که مسئولان مربوطه قوانین و مقررات را به موقع رعایت نمی‌کنند، لذا قسمتی از تخلف‌ها ناشی از طولانی شدن جواب‌های مسئولان به ارباب رجوع است.
نیک‌اقبالی افزود: ارباب رجوع چندین بار می‌آید و می‌رود و نتیجه‌ای دریافت نمی‌کند، اینگونه تخلفات را به جان می‌خرد و اقدام به ساخت و سازهای غیرقانونی می‌کنند.
وی بیان کرد: این تخلف‌ها مربوط به آن بیچاره مردم است که محتاج نان شب هستند و مسئولان هم آگاهی‌ و آموزش‌های لازم را به این دسته از مردم نداده‌اند، با انجام دادن برخی از کارها در وقت مناسب جلوی اینگونه تخلفات و ساخت و سازهای غیرقانونی گرفته می‌شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: برخی از زمین‌خواری‌ها با نگاه خاصی انجام می‌گیرد، بطوریکه فردی با میلیاردها سرمایه دنبال زمین‌خواری است در اینجا ما باید خیلی حساس بشویم، بویژه تصرف اراضی ملی بیشتر توسط کسانی انجام می‌گیرد که دارای یک عقبه هستند، فردی که کوهی را تصرف و در آنجا درخت می‌کارد، معلوم است که آدم ضعیف نیست و این فرد یا به قدرت خودش می‌نازد و یا به قدرت کسانی که در دستگاه‌های اجرائی از آنها حمایت می‌کنند.
نیک‌اقبالی با بیان اینکه شاید صلاح نباشد که این سخن رسانه‌ای شود، گفت: در هیچ جای کشور همانند استان کهگیلویه و بویراحمد مردم از بی‌قانونی خیالشان راحت نیست، یعنی می‌گویند هر بی‌قانونی انجام بگیرد به یک نوعی آن را تبدیل به بی‌قانونی می‌کنیم، چرا که احساس می‌کنند در هر اداری یک یا دو نفر را دارند که این بی‌قانونی‌ها را تبدیل کنند به قانون.
وی افزود: اگر مسئولان به عنوان متولی امر از خود شروع بکنند و قوم‌بازی را در امورات اینچنینی لحاظ نکنند و افراد منفعت‌طلب مطمئن بشوند که تخلف آنها بخشیده نمی‌شود، دیگر دچار تخلف نمی‌شوند.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد کمیته امور زیربنایی را یکی دیگر از روش‌های دانست که واگذاری زمین‌ها در آن باب شده بود و افزود: در اواخر سال 93 و سال 94 سیاست‌ها در واگذاری زمین‌ها تغییر کرده است، بطوریکه واگذاری زمین به صنوفی که تولیدی نیست و کار شخصی است از جمله قالیشویی و...واگذار نمی‌شود.
وی تاکید کرد: یک متر زمین بابت اینگونه صنوف به متقاضیان واگذار نمی‌شود.
نیک‌اقبالی از تغییر متراژ زمین‌های واگذاری شده خبر داد و افزود: به طور مثال برای دادن زمین به واحد مرغداری 20 هزار قطعه‌ای به جای یک هکتار زمین، نیم هکتار هم کافی است و واگذاری‌ زمین‌ها باید متناسب با شرایط اقلیمی استان کهگیلویه و بویراحمد صورت بگیرد.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر برخی از قطعات واگذاری بازپس گرفته شود، بدون شک برای بازپس گرفتن زمین‌های واگذاری راحت‌تر می‌توان اقدام کرد.
نیک‌اقبالی با اشاره به حاشیه‌سازی اطراف شهرها، افزود: بیشترین دغدغه در زمینه حاشیه سازی مربوط به شهر یاسوج است،بیشترین تخلف در حاشیه‌های شهر یاسوج مربوط به ساخت و سازهای غیرمجاز است.
وی با بیان اینکه این ساخت و سازها در جلوی دید همه مسئولان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: اگر جلوی چند ساخت و ساز غیرقانونی گرفته می‌شد برخورد با این نوع تخلف نیز راحت‌تر می‌‌شد.
نیک‌اقبالی گفت: رأی‌های صادره در خصوص این نوع تخلف‌ها متناسب با جرم نیست و معمولاً هم اجرا نمی‌شوند. اگر دستگاه قضا برای اجرای رأی‌های صادره پیگیری کنند، قطعاً بازدارندگی خوبی خواهد داشت.
وی در پایان از صدا و سیما مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خواست تا آگاهی‌سازی لازم را در زمینه تصرف اراضی ملی با حضور کارشناسان مربوطه انجام بدهد. انتهای پیام/82020/ذ40

94/01/23 - 17:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن