تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871655968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتانیاهو: ایران توافقنامه هسته‌ای را نقض نخواهد کرد؛ اعمال مجدد تحریم‌ها دشوار است


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نتانیاهو: ایران توافقنامه هسته‌ای را نقض نخواهد کرد؛ اعمال مجدد تحریم‌ها دشوار است
نتانیاهو: ایران توافقنامه هسته‌ای را نقض نخواهد کرد؛ اعمال مجدد تحریم‌ها دشوار است دو مقام رسمی اعلام کردند که نخست وزیر رژیم صهیونیستی متقاعد شده است که در صورت امضای هر توافقنامه‌ای تا پایان ژوئن، ایران مفاد آن را رعایت خواهد کرد.


به گزارش فرهنگ نیوز ، دو مقام رسمی به روزنامه صهیونیستی هاآرتص گفتند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نگران آن است که ایران مفاد توافق هسته‌ای را رعایت کند تا توجه جامعه جهانی را نسبت به برنامه اتمی خود منحرف نماید و در نتیجه از این مساله مطمئن شود که اعمال مجدد تحریم‌ها و نظارت بلندمدت بر تاسیسات هسته‌ای، غیر ممکن شود.
 
این دو مقام رسمی اسرائیلی که در نشست 3 آوریل (هفته گذشته) کابینه حضور داشته‌اند، افزودند: نخست وزیر متقاعد شده است که در صورت امضای هر توافقنامه‌ای تا پایان ژوئن، ایران مفاد آن را رعایت خواهد کرد. نتانیاهو در این نشست گفت که این مساله غیر ممکن خواهد بود تا تقلب ایران را به سادگی تشخیص داد چرا که ایران توافقنامه را نقض نخواهد کرد.
 
بر اساس این گزارش، نخست وزیر اسرائیل بر این مساله پافشاری کرده است که موافقت ایران با توافقنامه به این معناست که طی 10 تا 15 سال، یعنی زمانی که اعتبار بخش‌هایی از توافق منقضی می شود، این مساله مشکل خواهد بود تا موافقت جامعه بین المللی را برای اعمال تحریم‌های جدید علیه تهران جلب کرد و این در شرایطی است که تهران به سوی تولید سلاح‌های اتمی حرکت می‌کند یا قدرت‌های جهانی را متقاعد کند تا نظارت بر برنامه اتمی این کشور را ادامه دهند.
 
نخست وزیر اسرائیل گفت: در شرایط کنونی، برنامه هسته‌ای ایران از سوی جهان، مهر تایید دریافت خواهد کرد و تحریم‌ها لغو خواهد شد.
 
در نشست 3 آوریل کابینه رژیم صهیونیستی، این مساله مورد تصویب قرار گرفت که تلاش‌های اسرائیل برای متقاعد کردن کنگره آمریکا در حمایت از طرح پیشنهادی باب کورکر و باب منندز متمرکز شود. این طرح به کنگره این قدرت را خواهد داد تا هر گونه توافق هسته‌ای کاخ سفید با تهران را رد کند.
 
نتانیاهو پیش از این ضمن مخالفت با توافق اولیه هسته‌ای قدرت‌های جهانی و ایران مدعی شده بود که بازرسی‌ها از تاسیسات اتمی ایران، جدی نخواهد بود. نتانیاهو همچنین در این خصوص متقاعد نشده است که قدرت‌های جهانی در برابر درخواست ایران برای لغو هر چه سریعتر تحریم‌ها به محض اجرای توافقنامه، مقاومت خواهند کرد.
 
نتانیاهو گفته است: تحریم‌ها به سرعت و بنابر درخواست ایران، لغو خواهد شد و این مساله موجب تغییر سیاست تجاوزکارانه ایران نخواهد شد. این مساله مایه تاسف من است که همه چیزهایی را که در خصوص توافقنامه هشدار می‌دادم، در برابر چشمان ما در لوزان به واقعیت پیوسته است. این چارچوب به کشور پیشتاز تروریست در جهان اجازه خواهد داد تا مسیر قطعی به سوی بمب‌های اتمی را ادامه دهد، مسیری که اسرائیل، خاورمیانه و کل جهان را تهدید می‌کند.
 


منبع: تسنیم


94/1/23 - 09:18 - 2015-4-12 09:18:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن