واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پنج هزار نظامی مصری برای حمله به یمن واد عربستان شدند
اولین گروه از نیروهای نظامی مصر برای مشارکت با آل سعود در تهاجم علیه کشور یمن، وارد خاک عربستان شدند.
کد خبر: ۴۹۰۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۶ - 11 April 2015
اولین گروه از نیروهای نظامی مصر برای مشارکت با آل سعود در تهاجم علیه کشور یمن، وارد خاک عربستان شدند.
براساس گزارش سایت خبری الموجز، 5 هزار سرباز ارتش مصر برای برپایی اردوگاه نظامی در دو شهر جازان و نجران در عربستان وارد خاک این کشور شدند.
این نیروهای نظامی که از اعضای یگانهای ویژه تسلیحاتی و عملیاتی ارتش مصر هستند، بنا دارند تا شرایط ورود حدود 48 هزار نظامی دیگر را به خاک عربستان سعودی فراهم کنند.
گزارشها حاکی از آن هستند که آل سعود در حال آمادهسازی نیروهای خود برای آغاز یک عملیات حملهی زمینی با شرکت 80 هزار نیروی نظامی به خاک یمن است.
این گزارش میافزاید که کشورهای امارات متحده عربی با 16 هزار نیرو، دو کشور قطر و کویت با 7 هزار نیرو و کشور بحرین با 5 هزار نیروی نظامی قصد دارند در حملهی عربستان سعودی علیه جنبش انصارالله (حوثی) در یمن شرکت کنند.
براساس این گزارش، کشورهای اردن، مراکش و سودان تا کنون در زمینهی شرکت یا عدم شرکت در حملهی زمینی احتمالی عربستان به یمن تصمیم نهایی خود را نگرفتهاند.
در همین راستا برخی فعالان رسانهای در عربستان سعودی پیشبینی میکنند که حملهی زمینی عربستان به یمن طی دو هفتهی آینده آغاز خواهد شد.
«خالد المجرش»، فعال سعودی در مصاحبه با یک رسانهی مصر ضمن تأیید این خبر، پیشبینی کرد که عربستان در دو هفتهی آینده برای حملهی زمینی به خاک یمن، دست به کار خواهد شد.
سایت الاخبار نیوز نیز در حساب توئیتر خود از درگیریهای زمینی پراکنده میان ارتش عربستان و نیروهای یمنی در منطقه مرزی نجران خبر داده است.
این نخستین بار نیست که کشور مصر به دخالت نظامی در کشورهای دیگر دست زده است. پیش از این در سال 1977 میلادی به دستور محمد انورسادات، رئیس جمهور وقت مصر، نیروهای نظامی این کشور در لیبی وارد جنگ شدند و شماری از شهرها و مناطق این کشور را به تصرف خود در آوردند.
در سال 1978 نیز انور سادات یگانهای 777 هوایی ارتش مصر را به فرودگاه بین المللی لارناکا در قبرس فرستاد تا گروگانهای هواپیمای مصری در این کشور را آزاد کنند. گروگان گیری این هواپیمای مسافربری مصری در قبرس، به دلیل ترور «یوسف سباعی»، وزیر فرهنگ و اطلاعات وقت مصر اتفاق افتاده بود.
همچنین در سال 1991 میلادی حسنی مبارک، دیکتاتور سابق مصر با فرستادن 35 هزار نیروی نظامی در کنار آمریکا علیه کشورعراق وارد عملیات نظامی شد.
مجتهد، فعال سعودی در حساب توئیتر خود دربارهی وضعیت کنونی کشور یمن نوشت که حملات عربستان سعودی تاسیسات نظامی عبدالله صالح، رئیس جمهور سابق یمن را هدف قرار داده است و تاثیری بر فعالیت جنبش انصارالله نگذاشته است.
وی افزود که در حالی که قبایل یمن توانایی ساماندهی ندارند و گروههای وابسته به عبدربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن) بسیار ضعیف عمل کرده و قبایل جنوبی و حزب اصلاحطلبان ضعیف و پراکنده شدهاند، جنبش انصارالله به گسترش نفوذ خود ادامه میدهد.
مجتهد شرایط موجود را زمینهای برای گسترش گروه تروریستی القاعده دانسته و همین موضوع را عامل نگرانی آمریکا عنوان کرده است.
وی افزود که واشنگتن در چنین شرایطی راهحل سریع را در اعزام نیروهای نظامی پاکستان به عدن و ایجاد یک منطقهی کمربندی 20 کیلومتری در اطراف این شهر و به رسمیت شناختن عبدربه منصور هادی، میداند.
تهاجم عربستان سعودی به یمن، بدون اجازه سازمان ملل از تایخ 6 فروردین آغاز شد. هدف عربستان، بازگرداندن عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت است. هادی از متحدان عربستان است.
صدها نفر از مردم یمن تا کنون بر اثر حملات هوایی عربستان سعودی به این کشور کشته شده و هزاران نفر دیگر زخمی شدهاند. گزارشها حاکی از آن هستند که تعداد بسیاری از این قربانیان زنان و کودکان هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]