تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868950694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجری‌خانم،نائب‌رئیس‌فدراسیون‌والیبال شد!


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مجری‌خانم،نائب‌رئیس‌فدراسیون‌والیبال شد!
مجری‌خانم،نائب‌رئیس‌فدراسیون‌والیبال شد! درحالی که فدراسیون والیبال سال‌های طلایی را پشت‌سر می‌گذارد و حتی در یک دو سال اخیر ذائقه عمومی ورزش‌دوستان ایرانی را هم تغییر داده برخی اتفاقات در این فدراسیون همچنان علامت سوال‌های بزرگی را در ذهن ایجاد می‌کنند. یکی از انتقاداتی که به فدراسیون والیبال وارد است تمرکز این فدراسیون روی تیم‌های مردان و بی‌توجهی آن‌ها به والیبال بانوان است.


به گزارش فرهنگ نیوز، عملکرد فدراسیون والیبال ایران در سال‌های اخیر شاخص و الگویی برای بسیاری از رشته‌ها بوده و بسیاری از مدیران این آرزو را در سر می‌پرورانند که به مدد الگوبرداری از روند رشد و توسعه این رشته خودشان را به سطح اول قاره یا جهان برسانند. اما همین ساختار مثال‌زدنی و رشک برانگیز هم ایرادات بزرگی دارد. یکی از مهم‌ترین ایراداتی که به فدراسیون والیبال وارد است این است که توسعه در آن همه‌جانبه صورت نگرفته و برای همین هم شاهد هستیم که عملکرد تیم‌های ملی مردان و زنان ایران اصلا قابل مقایسه نیست.

همین تابستان سال گذشته وقتی والیبالیست‌های مرد تیم ملی در لیگ جهانی اقایی می‌کردند و دیگر اهمیتی برای مسابقات اسیایی قائل نبودند تیم ملی بانوان زیر نوزده سال ایران در مسابقات آسیایی در جایگاه دوازدهم قرار گرفت؛ آن هم در میان پانزده تیم حاضر در این رقابت‌ها. البته اگر اتفاقات آن روزها را به درستی مرور کنید به خاطر دارید که برای همان تیم هم اتفاقات عجیبی رخ داد. اتفاقاتی که نشان از عدم وجود یک ساختار درست و کارآمد در بخش بانوان فدراسیون والیبال داشت.

در روزهایی که تیم ملی والیبال ایران در دور گروهی لیگ جهانی با رقبای خود می‌جنگید، در فدراسیون والیبال و در پی یک سهل‌انگاری به اشتباه، نام بازیکنان تیم ملی والیبال زیر هجده سال بانوان به جای تیم ملی زیر نوزده سال برای شرکت در مسابقات آسیایی معرفی شد و به این ترتیب، در فاصله کمتر از یک ماه مانده به این رقابت‌ها، تیم جدیدی خودش را برای حضور در این رقابت‌ها آماده کرد و البته نتایج درخوری هم به دست نیاورد؛

مرور اتفاقات یک سال اخیر هم البته نشان می‌دهد که تیم فدراسیون والیبال در حوزه بانوان بر خلاف حوزه آقایان در مسیر درستی قدم برنمی‌دارد. درواقع فدراسیون آنقدری که در بخش مردان چاق است در بخش بانوان لاغر و نحیف است. هرچقدر که کارنامه بخش مردان قابل دفاع است کارنامه بخش بانوان تیم ملی غیر قابل دفاع است.

در حالی که در یکی دو سال اخیر به تناوب این انتقاد به فدراسیون والیبال ایران وارد بود امروز خبر عجیبی روی خروجی وب‌سایت فدراسیون والیبال قرار گرفت. محمدرضا داورزنی در حکمی زهره میرسپاسی را به عنوان نایب رییس بانوان فدراسیون والیبال منصوب کرد. میرسپاسی گوینده اخبار تلویزیون است و در سال‌های گذشته او را بیشتر در تلویزیون دیدم تا در اخبار مرتبط با حوزه ورزش و یا والیبال.

پیش از بارها و بارها شاهد این بودیم که مجری‌ها و گوینده‌های تلویزیون در روابط عمومی سازمان‌ها و نهادهای دولتی مشغول به‌کار بودند اما حضور یک گوینده تلویزیون در پست نائب رئیسی یک فدراسیون ورزشی کمی عجیب است.

در رزومه‌ای که از میرسپاسی در برخی سایت‌ها منتشر شده سوابق گسترده‌ای را با ذکر جزئیات می‌بینیم که جز یکی دو مورد مشاوره در امور ورزشی سابقه چندان مرتبطی با حوزه ورزش دیده نمی‌شود. جالب است که در این رزومه به سوابقی نظیر عضویت در شورای سیاست گذاری ستاد مهرورزی(حامیان مردمی احمدی نژاد)،نماينده دانشگاه پيام نور در شوراي سرپرستي مهد كودك، ۱۵ ساعت آموزش اطفاء حريق، روخوانی قرآن مجید ۱۶ ساعت، طراح سوال دانشگاه پیام نور، داوری شنا درجه سه، مربي گري درجه ۳ بدمينتون و ... ديده مي شود.

به نظر می‌رسد این دست انتصاب‌ها بیش از پیش این ایده را تقویت می‌کند که فدراسیون والیبال نگاه جدی به بخش بانوان ندارد و تمرکز اصلی خود را روی بخش مردان گذشاته است.

منبع: تابناک


94/1/22 - 21:16 - 2015-4-11 21:16:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن