تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864634549




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارات کریم باقری در مورد پرسپولیس، برانکو و طارمی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



اظهارات کریم باقری در مورد پرسپولیس، برانکو و طارمی
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برانکو حرف اول و آخر را در تیم می‌زند و بهترین قدردانی از هواداران، انجام بازی‌های خوب و کسب نتایج مطلوب است.



به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، کریم باقری در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس در جدول لیگ به جهت نتایج بازی‌های اخیر شرایط خوبی ندارد. از ابتدای فصل حاشیه‌های زیادی در اطراف تیم بود که به آن لطمه زد. حالا کادر فنی جدید با تلاش همه عوامل باید در جهت بهبود شرایط گام بر دارد. نظم و انضباط مهمترین مساله خواهد بود. هر کس باید در سر جای خود کار کند و جایگاه‌ها باید محترم شمرده شود تا حاشیه‌ها را کم کنیم. همچنین باید از تلاش‌های کادر فنی قبلی، تشکر کنیم که با تمام وجودشان فعالیت کردند.

وی درباره شرایط کاری خود و اینکه آیا با برانکو صحبت داشته است یا نه، ادامه داد: نژادفلاح درباره من با آقای برانکو صحبت کرد. بخشی از توافق بود که دستیاران ایرانی حضور داشته باشند. برانکو هم قبل از بازی با النصر گفت من را می‌شناسد و من هم از او شناخت داشتم و همه چیز نهایی شد. من نیز همیشه بر این باورم که اگر بتوانم، از کوچکترین کمکی دریغ نخواهم کرد. در حال حاضر نیز دوره مربیگری درجه B را گذرانده‌ام و برای دوره‌های بعدی پله به پله اقدام خواهم کرد.

مربی پرسپولیس درباره تفاوت بازی‌های سرخپوشان در آسیا و لیگ خاطرنشان کرد: شرایط متفاوت است. زمانی که در تراکتورسازی بازی می‌کردم وقتی جلوی پرسپولیس قرار می‌گرفتیم، انگیزه زیادی داشتیم. تماشاگر، دوربین‌های تلویزیونی و پوشش خبری انگیزه بیشتری ایجاد می‌کردند ولی بازیکنان پرسپولیس هم به جهت حضور در این تیم باید در تمام بازی‌ها انگیزه زیادی داشته باشند.

مربی پرسپولیس درباره حضور پر تعداد تماشاگران در ورزشگاه آزادی خاطرنشان کرد: سال 86 که در بازی با سپاهان قهرمان لیگ شدیم، شاهد چنین حضوری بودیم. تماشاگران ما هر زمان تیم احساس نیاز کرده است و آنجایی که پای غرور ملت در میان بوده است پای کار هستند و می‌آیند. باید قدر این هوادار را دانست و بهترین قدردانی را از آنها، انجام بازی‌های خوب و کسب نتیجه مطلوب است.

باقری درباره اینکه پرسپولیس همزمان باید به لیگ برتر، لیگ قهرمانان و انتخاب نفرات برای فصل بعد فکر کند و آیا دنبال پدیده‌های جدید در دسته‌های پائین‌تر خواهند بود، تصریح کرد: قطعا باید در تمام این حوزه‌ها فعال باشیم، اما تصمیم گیرنده اول و آخر تیم، برانکو است. ابتدا باید منتظر باشیم که او مستقر شود و بعد سیاست‌های فنی تیم را مشخص می‌کند. هر بازیکن مستعدی که بتواند کمک کند، می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد و این توسط برانکو معلوم می‌شود. ما هم کمک هستیم و نظرات را در جهت کمک به تیم، ارائه می‌کنیم.

وی درباره فشردگی بازی‌ها گفت: این مساله برای همه تیم‌ها وجود دارد. مهم این است که بازیکنان این شرایط را درک کنند، در زمان انجام بازی‌های فشرده میزان تمرکز و آرامش بازیکن اهمیت زیادی دارد و آنها باید به صورت حرفه‌ای روی این مساله فکر کنند.   باقری که خود سال‌ها در اروپا و کشورهای عربی بازی کرده است، درباره شایعه رسیدن پیشنهادهای عربی و اروپایی به طارمی با توجه به اظهاراتش خاطرنشان کرد: هر پیشنهادی باید توسط باشگاه و خود او کاملا بررسی شود. او باید جایی برود که مثمرثمر باشد. رفتن به تنهایی فایده‌ای ندارد. این رفتن باید باعث پیشرفت او شود. نه طارمی، بلکه هر بازیکنی باید به این فکر کند که لژیونر شدن باعث رشد بیشتر شود. بازیکنی مثل طارمی استعداد بالایی دارد او با یک کار حرفه‌ای می‌تواند روزی در باشگاه‌های خوب اروپایی بازی کند ولی باید از قابلیت‌های خود به خوبی استفاده کند. البته اینکه شرایط قرارداد او چگونه است، مساله‌ای است که مدیریت باشگاه و آقای برانکو درباره‌اش تصمیم می‌گیرند.

وی در پایان اظهار کرد: ما تمام تلاش خودمان را برای موفقیت پرسپولیس انجام خواهیم داد. بازیکنان هم با تمام همت و غیرت خود در تکاپو هستند و امیدواریم با حمایت‌های هواداران که نمونه‌ای را در بازی با النصر شاهد بودیم و با اقدامات مدیریت باشگاه، روزهای خوبی پیش روی پرسپولیس باشد.   450



۲۲/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۶:۱۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن