تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869502819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منصوریان:بر خلاف چهره خشن کی‌روش فردی احساسی است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: منصوریان:بر خلاف چهره خشن کی‌روش فردی احساسی است
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت:‌ شرایط ما و فولاد خوزستان یکسان است و در یک وضعیت مشابه به مصاف یکدیگر می‌رویم.
به گزارش نامه نیوز ، علیرضا منصوریان در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل فولاد خوزستان گفت:‌قبل از ورود به مسائل فنی مهم‌ترین مسئله برایمان انجام ریکاوری مناسب است. دو شب پیش از عربستان به ایران بازگشتیم و فولاد ظهر روز بعد از عربستان به ایران آمد. این لیاقت را داشتیم که بعد از دیدار مقابل الشباب عربستان به مناسک حج برویم و در شرایطی که بسیار خسته هستیم به فولاد خوزستان برخورد کرده‌ایم. تنها شانس ما این است که رقیب اهوازی هم این شرایط را پشت سر گذاشته است.مسابقه ما سه‌شنبه انجام شد و روز بعد به حج رفتیم و سپس به ایران بازگشتیم و این در حالی است که فولاد خوزستان چهارشنبه شب بازی کرد و فردای همان روز به ایران بازگشت.


وی افزود: باید ریکاوری کنیم و تیم قبراقی را آماده حضور در این مسابقه کنیم. جوانان نفت تهران این اطمینان را به ما می‌دهند که در مسابقه فردا با تغییراتی به میدان برویم چند روز بعد از این مسابقه باید با ذوب آهن بازی کنیم. فشردگی لیگ بسیار زیاد است و باید در این اوضاع تحمل‌مان را بالا ببریم.


منصوریان در ادامه در مورد فولاد خوزستان تصریح کرد: فولاد خوزستان تیمی قابل احترام است که در بخش بازیکن‌سازی عملکرد خوبی داشته است. آنها ۱۵ سال است که در بخش آکادمی فعالیت خوبی دارند. تلاش فولاد برای گرفتن سهمیه آسیا است و ما می‌خواهیم در کورس بمانیم. هر لغزشی می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تغییر دهد. هیچ جایی برای اشتباه نداریم و برای اعتبار نفت تلاش می‌کنیم. جوانان نفت جای‌ خود را در دل سردار پیدا کرده‌اند. ما پیروزی مقابل الشباب را در عربستان گذاشتیم و شادی آن برای مردم مانده است. تنها تمرکز ما در حال حاضر به مسابقه مقابل فولاد خوزستان است.


سرمربی نفت تهران در پاسخ به این سوال که با توجه به پیروزی نفت تهران آنها از لحاظ روحی شرایط بهتری نسبت به فولاد خوزستان دارند، تأکید کرد: هر دو تیم در لیگ شرایط خاص خودشان را دارند. آنها برای جبران نتیجه شکست مقابل الهلال به میدان می‌آیند و ما هم باید توان‌مان را ثابت کنیم. اگر با تیمی به غیر از فولاد مثل تراکتورسازی و پرسپولیس بازی داشتیم توازن به هم می‌خورد اما هر دو تیم با هم از عربستان بازگشته‌اند و با هم در لیگ قهرمانان آسیا بازی کرده‌اند. این پیروزی از یک طرف برایمان مثبت بوده و از یک طرف هم می‌تواند جنبه منفی داشته باشد و غرور کاذبی در بازیکنان ایجاد کند. در لیگ شرایط خاص خودمان را داریم و کارمان سخت است.


منصوریان در مورد اینکه آیا دوست دارد در مورد وضعیت کارلوس کی‌روش صحبت کند، گفت: مشکلی برای صحبت کردن ندارم چرا که حرفم به خاطر پرچم سه رنگ ایران است. موافق حفظ کی‌روش هستم. همچنین حفظ اعتبار فوتبال ایران هم مهم است. نباید ناخواسته کاری کنیم که کی‌روش و فدراسیون روبه‌روی هم قرار بگیرند. با برگزاری یکی دو نشست می‌توان این مسئله را حل کرد. علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال را می‌شناسم و سال ۶۸ با او همبازی بودم. اسدی فرد منطقی است و می‌توان این مسئله را درست کرد.


وی تأکید کرد: اگر هدف ما در بحث سربلندی پرچم ایران باشد سایر مسائل به راحتی حل می‌شود. حفظ کی‌روش به فوتبال ما کمک می‌کند و نباید کی‌روش با فدراسیون روبه‌روی هم قرار بگیرند. این کار هم به ضرر مملکت و هم باعث دشمن‌تراشی می‌شود. وزیر ورزش با نگاه مثبت به این مسئله وارد شود. حتی با آوردن دلایل قاطعانه برای آن ۱۲ درصدی که مخالف ماندن کی‌روش بودند سعی کنیم آنها را با تصمیم‌مان راضی نگه داریم. اگر به نقطه‌ای که قبل از بازی با کره و آرژانتین در آن بودیم بازگردیم و آن جو به وجود بیاید خیلی از مشکلات حل می‌شود. شما دیدید کی‌روش به چه شکلی پرچم ایران را دور گردن و دست خود انداخت. او فردی قابل احترام است. با توجه به نزدیکی که با این مربی داشتم او را مدل ایرانی‌ها می‌بینم. یکی از دلایلی که او می‌خواهد در ایران بماند به خاطر علاقه‌ای است که مردم ایران به او دارند و بحث مالی فقط نیست. کی‌روش از لحاظ مالی نیازی به این پول‌ها ندارد. بر خلاف چهره خشن او فردی بسیار احساسی است و هیچ انتخاب دیگری جز ایران در خلیج فارس ندارد. نباید این شکاف عمیق را بیشتر کنیم و وزیر ورزش و کفاشیان باید با ورود به این مسئله این مشکلات را حل کنند.


منبع: فارس


۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن