واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۲ فروردين ۱۳۹۴ (۱۰:۲۲ق.ظ)
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)؛ تکريم بانوي 107 ساله تهراني و مادران شهدا در فرهنگسراي عطار موج - فرهنگسراي عطار به مناسبت سالروز ميلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) از پيرترين مادر تهراني و سه تن از مادران داراي سه شهيد منطقه 10 شهرداري پايتخت تجليل و قدرداني ميكند.
به گزارش خبرگزاري موج، احمدرضا مؤمني، مدير مراکز فرهنگي-هنري منطقه 10 و رئيس فرهنگسراي عطار نيشابوري، با بيان اينکه دخت نبي مکرم اسلام، اسوه و الگوي تمام بانوان در طول تاريخ است، افزود: سالروز ولادت حضرت زهرا (س) بهانهاي است براي حضور آگاهانه در محضر و مکتب فاطمي و بهره جستن از گنجينه وجودي ايشان در مسير رستگاري و همچنين تأکيدي است بر اينکه جامعه بشري، همواره نيازمند داشتن الگوهايي متعالي است تا با نگاه به آنها بتواند نقشه و مسير راه و زندگي خود را تبيين کند.
وي افزود: مراکز فرهنگي هنري منطقه 10 تهران و فرهنگسراي عطار نيشابوري همسو با انجام مأموريتهاي ذاتي و سازماني خود بهمنظور نکوداشت سالروز ميلاد بانوي دوعالم حضرت صديقه کبرا (س)، ويژه برنامهاي را با حضور دکتر معصومه آباد، عضو شوراي اسلامي شهر تهران، فاطمه گودرزي، هنرمند سينما و تلويزيون و شماري از شخصيتهاي فرهنگي، علمي و مديريت شهري برگزار ميکند.
به گفته مؤمني، تجليل از بانو هاجر دودله، مسنترين مادر تهراني، ساکن منطقه 10 با 107 سال سن و قدرداني از مقام شامخ سه تن از مادران داراي سه شهيد محور اصلي اين برنامه است. رئيس مراکز فرهنگي-هنري منطقه 10 تهران گفت: در جريان تجليل از خانم دودله، مقدمه اعزام وي به مشهد و زيارت حرم مطهر حضرت علي بن موسيالرضا (ع) فراهم شده و سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران مفتخر است آرزوي اين مادر گرامي را محقق کند.
برپايي مراسم جشن و مسابقههاي فرهنگي با موضوع حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش و کارکرد مادران و زنان در تعالي، توسعه و آباداني شهر از ديگر برنامههايي است که به مناسبت روز بزرگداشت مقام زن و مادر برگزار خواهد شد.
اين ويژهبرنامه از ساعت 9 صبح روز شنبه، 22 فروردين، در فرهنگسراي عطار نيشابوري به نشاني ميدان بريانک، خيابان شهيد دعوتي، خيابان امير قلي آغاز ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]