تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819612831




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در تلاشیم تبعیض بین آموزش و پرورش با دیگر ارگانها حل شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فانی در جمع فرهنگیان اصفهان: در تلاشیم تبعیض بین آموزش و پرورش با دیگر ارگانها حل شود خبرگزاری پانا، وزیر آموزش و پرورش در دیدار با فرهنگیان منطقه اردستان ، زواره و مهاباد گفت: در تلاش هستیم تبعیض هایی که میان آموزش و پرورش و دیگر ارگانها وجود دارد بتدریج حل شود یکی از آنها بالا بردن 14 درصد که به حقوق اضافه شد و دیگری امتیاز فرهنگیان در محاسبه حقوق 800 بود که به 1500 افزایش پیدا کرده است .
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين ساعت 15:02

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا،  علی اصغر فانی فانی، در دیدار با فرهنگیان منطقه اردستان، زواره و مهاباد ضمن یاد و خاطره دو شهید فرهنگی شهید رجایی و باهنر گفت : من خود 46 سال معلم بوده ام و با مسائل آموزش و پرورش کاملا آشنا هستم و وقتی در جمع فرهنگیان قرار می گیرم احساس یکی بودن ، همدلی و همزمانی می کنم .

فانی افزود: تعلیم و تربیت کار مهمی است همچنان که بنیانگذار جمهوری اسلامی مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بحث تعلیم و تربیت تاکید داشته اند .

وی گفت: آموزش و پرورش کارکرد مشترکی دارند یکی از آنها تربیت نیروی انسانی که زیرساخت تعلیم و تربیت را تشکیل می دهد .

وی افزود : اگر در بحث هسته ای موفقیتی را حاصل شده ایم حاصل تلاش دانش آموزانی بوده است که در این حوزه فعالیت داشته اند .

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش زیر ساخت منابع انسانی هر جامعه را تشکیل می دهد و خروجی های این زیرساختها ورودی های آموزش عالی هستند .

فانی افزود: آموزش و پرورش زیر ساخت توسعه پایدار را تشکیل می دهد ویکی از کارکردها و شاخص های آموزش و پرورش است .

زیر آموزش و پرورش ادامه داد: رویکرد اصلی آموزش و پرورش در دولت یازدهم کیفیت بخشی است و باید برای این کیفیت بخشی فضا و امکانات را فراهم نماییم .

وی افزود : اجرای سند تحول نظام آموزشی که 10 سال طراحی و تصویب آن طول کشید و به عنوان یک تکلیف در آموزش وپرورش است.

وی گفت: سند تحول نظام آموزش و پرورش زیر ساخت برنامه توسعه ششم آموزش و پرورش است و در این مدت ما در خدمت آموزش و پرورش بوده ایم موفق شده ایم نقشه اجرای سند تحول را تکمیل کنیم .

وی افزود : کمیته در آموزش و پرورش تشکیل شده است به نام کمیته مناطق کمتر توسعه یافته که باید شاخص های مناطق کمتر توسعه را یافته و آنها را ترمیم کنیم .

فانی گفت: 110 مدرسه تک دانش آموزی در کشور داریم به قریب 5 هزار مدرسه کمتر از 5 دانش آموزی را داریم  که این نشان دهنده این است که در دولت یازدهم بخصوص در دوره ابتدایی اصرار داریم که هیچ دانش آموزی از تحصیل محروم نشود.

وی گفت : توجه به مدارس شبانه روزی از سیاست های ما است و در حال حاضر بیش از 400 هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی در حال تحصیل هستند .

فانی در ادامه بیان کرد: اعتباری را برای ایام و ذهاب دانش آموزان روستا مرکزی اختصاص داده ایم که امیدواریم بتوانیم خواسته های دانش آموزان را خواستار باشیم .

وزیر آموزش و پرورش گفت: استخدام نیرو در آموزش و پرورش تعطیل نشده است و دانشگاه پردیس در حال حاضر در حال پرورش نیروی انسانی و معلم می باشد.

فانی افزود: یکی دیگر از سیاستهای ما پذیرش فرزندان فرهنگی در آموزش و پرورش است .

وی گفت: در تلاش هستیم تبعیض هایی که میان آموزش و پرورش و دیگر ارگانها وجود دارد بتدریج حل شود یکی از آنها بالا بردن 14 درصد که به حقوق اضافه شد و دیگری امتیاز فرهنگیان در محاسبه حقوق 800 بود که به 1500 افزایش پیدا کرده است .

فانی بیان کرد: رتبه بندی معلمان یکی دیگر از اهداف سیاستهای آموزش و پرورش است . لازم است وقتی به دنبال آموزش و پرورش توسعه یافته هستیم، همکار فرهنگی از بهترین روش تدریس ، فناوری روز ، تحقیق و پژوهش برخوردار باشد و در این زمینه شایستگی های معلم را افزایش دهیم .

وی افزود: با رتبه بندی انگیزه معلمان افزایش پیدا خواهد کرد و در سال 94 رتبه بندی معلمین اجرا خواهد شد در رتبه بندی معلمین شاخص هایی که تعیین می کنیم مستقیما به وظایف معلمین باز می گردد.

وی در مورد پژوهش سراهای دانش آموزی گفت : یکی از محل هایی که دانشمندان آینده کشور را تامین می کند پژوهش سراها هستند و تا پایان دولت یازدهم هر منطقه باید حداقل یک پژوهش سرا داشته باشد .













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن