تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816335754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد از ضعف سازمان ملل در قبال مسئله فلسطين / يك استاد دانشگاه:سازمان ملل بايد در مقابل ناكارآمدي خود پاسخگو باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انتقاد از ضعف سازمان ملل در قبال مسئله فلسطين / يك استاد دانشگاه:سازمان ملل بايد در مقابل ناكارآمدي خود پاسخگو باشد
سياسي. فلسطين. اشغال
عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع)، با اشاره به ضعف‌هاي سازمان ملل در رسيدگي به مساله فلسطين گفت: سازمان ملل بايد پاسخ دهد كه چرا تا اين حد ناكارآمد عمل كرده است.

حسين شريفي طراز كوهي روز دوشنبه در همايش بين رشته‌اي تحولات فلسطين از نگاه حقوق، سياست و امنيت كه در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، افزود:
امروز سازمان ملل كه بيش از ‪ ۶۰‬سال از عمر آن مي‌گذرد، بايد چگونگي و چرايي زيادي را در خصوص عملكرد ضعيف خود در قبال مسايل غم انگيز جهان به ويژه مساله استراتژيك فلسطين جوابگو باشد.

وي با اشاره به اينكه سازمان ملل داراي يك شوراي امنيت متشكل از ‪ ۵‬عضو دايم است، گفت: اين سازمان بين‌المللي تحت نفوذ برخي قدرت‌هاي بزرگ قرار دارد و اين امر موجب شده تا استقلال واقعي خود را از دست بدهد.

وي فلسطين را يك قرباني اصلي واقع گراي سياسي در جهان دانست و گفت: در شرايط امروزي عدالت را نمي‌توان در سازمان ملل جستجو كرد اما نهادهايي وجود دارند كه مي‌توانند نقش موثري در اجراي عدالت به ويژه حل مساله فلسطين موثر واقع شوند.

شريفي طراز كوهي نهادهاي پارادايم جامعه مدني جهاني را يكي از راه‌هاي موثر در ايجاد عدالت و حل مسايل نقض حقوق بشر در جهان دانست و گفت كه نبايد براي اينگونه نهادها محدوديت ايجاد شود بلكه بايد به گسترش فعاليت آنها كمك كرد.

وي با اشاره به اينكه ‪ ۶۰‬سال از جنايات و اشغالگري‌هاي اسراييل عليه فلسطينيان مي‌گذرد گفت: اگر اميد داشته باشيم كه سازمان ملل كاري براي فلسطين و دفاع از حقوق آنان در برابر تجاوزات اسراييل بكند، شايد بايد ‪۶۰‬ سال ديگر هم منتظر بمانيم.

اين استاد دانشگاه موضوع فلسطين را به لحاظ حقوقي يك مساله تراژيك توصيف كرد و گفت: اشغالگري و نقض صريح حقوق بشر شاخصه اصلي ‪ ۶۰‬سال تجاوز اسراييل عليه فلسطينيان است.

شريفي طراز كوهي گفت: جنايات اسراييل عليه مردم فلسطين چنان كينه‌اي در دل آنها ايجاد مي‌كند كه حتي نسل‌هاي آينده آنان نيز نخواهند توانست اين كينه را از دل دور كنند.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه مساله فلسطين شباهت‌هايي با ديگر حوادث تلخ ضدبشري مثل حوادث روآندا و بوسني و مسايل مربوط به رژيم نازي آلمان دارد، گفت: مساله فلسطين از حوادث سال‌هاي گذشته به نوعي متمايز است و طولاني بودن اين حادثه يكي از اين وجوه تمايز است.

وي افزود: جنايات عليه فلسطينيان امروز در حالي صورت مي‌گيرد كه قوانين بين‌المللي زيادي براي برخورد با اقدامات ضدبشري وجود دارد و همچنين حوادث امروز در فلسطين در شرايطي رخ مي‌دهد كه فناوري ارتباطات بسيار پيشرفته‌اي در دسترسي مردم جهان قرار دارد و همه مردم در جريات تصاوير و اخبار اين جنايات قرار مي‌گيرند اما شاهد هستيم كه اين جنايات همچنان ادامه دارد.

در ادامه اين همايش رحمان قهرمان پور مدير كرسي خلع سلاح مركز تحقيقات استراتژيك به بحث درباره موضوع فلسطين در طرح خاورميانه جديد پرداخت و گفت: آمريكا در طرح خاورميانه جديد، بر خلاف طرح خاورميانه بزرگ ، سياست هاي پنهاني و اطلاعاتي را در پيش گرفته است كه اين سياست از سال ‪ ۲۰۰۶‬به بعد اتخاذ شده است.

وي افزود: بازي آمريكا در خاورميانه با موضوع طرح خاورميانه بزرگ يك بازي آشكار بود اما بازي جديد واشنگتن در قبال خاورميانه، بازي مخفي و اطلاعاتي است و اكنون سعي مي‌كند تا بدون انجام تبليغات و رسانه‌اي كردن فعاليت‌هاي خود در خاورميانه به ويژه در خصوص مساله اسراييل و فلسطين، تحركات خود را بيشتر به صورت آرام و پنهان انجام دهد.

وي به سفر اخير بوش به منطقه اشاره كرد و گفت كه تبليغات گسترده‌اي در سفر اخير رييس جمهوري آمريكا به منطقه خاورميانه انجام نشد و اين در راستاي همان سياست پنهان كاري است.

وي خاطرنشان كرد: آمريكا به اين موضوع پي برده كه هر چه بيشتر در مورد اقدامات خود تبليغ كند، مخالفت‌هاي بيشتري با آن صورت مي‌گيرد.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن