تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860302821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهداد سلیمی: چرا اردوی تیم ملی برگزار نمی‌شود؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بهداد سلیمی: چرا اردوی تیم ملی برگزار نمی‌شود؟
کد خبر: ۴۸۹۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴ - 08 April 2015


قهرمان المپیک لندن نسبت به برگزار نشدن اردوی تیم ملی و از دست رفتن زمان گله‌مند است.


بهداد سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برگزار نشدن اردوی تیم ملی وزنه‌برداری و انجام تمرینات خود زیر نظر حسین توکلی، بیان کرد: در حال حاضر بدترین مساله بلاتکلیفی ما است، تا آنجا که اطلاع دارم تصمیم خاصی در مورد برگزاری اردوی بزرگسالان گرفته نشده که این موضوع مطمئنا به ضرر ماست. البته نمی‌توان خیلی به طباطبایی سخت گرفت، چرا که تازه وارد وزنه‌برداری شده و زیاد با فضا آشنا نیست. ممکن است در خیلی از مسائل دستش بسته باشد. با این حال او زحمت خود را می‌کشد، اما در این میان زمان در حال از دست رفتن است که این به ضرر وزنه‌برداری خواهد بود.


سلیمی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند کادر فنی هنوز برنامه‌ای برای تشکیل اردوها ارائه نکرده است؟ گفت: این که مشکل از فدراسیون است یا کادرفنی برنامه ارائه نکرده، واقعا نمی‌دانم دلیلش چه چیزی است و مشکل کجاست، اما در حال حاضر مشکل اصلی من بهداد سلیمی این است که چرا اردوی تیم ملی تشکیل نمی‌شود.


وی با اشاره به تمرین کردن خود زیر نظر حسین توکلی، تصریح کرد: توکلی همیشه به من لطف دارد و من را در شرایط سخت مانند الان حمایت می‌کند. داشتن یک مربی و دوست خوب مانند حسین توکلی برای من افتخار است. او بدون هیچ چشم داشت و منتی به من کمک می‌کند که پیشرفت کنم و لطمه کمتری ببینم. فعلا زیر نظر او تمرین می‌کنم و مربی فعلی‌ام حسین توکلی است، هر چیزی که بگوید مطیع او هستم.


قهرمان المپیک لندن در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که کادرفنی تیم ملی پیگیر وضعیت و تمرینات او بوده‌اند یا خیر؟ بیان کرد: متاسفانه خیر. با وجود احترامی که برای زارع و پانزوان قائل هستم، اما خیلی پیگیر مسائل فنی‌ام نبودند. شاید من اشتباه می‌کنم و از طریق توکلی یا افراد دیگری پیگیر بوده‌اند، اما از خودم چیزی نپرسیدند.


سلیمی درباره بی‌توجهی مسئولان به بلاتکلیفی وزنه‌برداری نیز گفت: مسئولان خیلی پیگیر نیستند. البته صحبت‌های سجادی را در رسانه‌ها خواندم و قرار است اردیبهشت ماه تکلیف وزنه‌برداری مشخص و مجمع برگزار شود. امیدوارم این اتفاق واقعا بیفتد. این کار از هر چیزی واجب‌تر است و هر چقدر عقب بیفتد، یک روزی مسئولان به خودشان می‌آیند که دیر شده و می‌بینند وزنه‌برداری نتوانسته نتیجه‌ دلخواه را بگیرد.


وی با ابراز رضایت از وضعیت تمرینی خود گفت: تمرینات خوب است و راضی هستم. در تعطیلات عید نوروز با صلاحدید حسین توکلی از اردوی جوانان خارج شدم چرا که او می‌خواست تمریناتم سبک شود و به کارهای شخصی‌ام بپردازم. با این حال من تعطیلات در شمال تمرین می‌کردم. در حال حاضر نیز دوباره به مجموعه آزادی بازگشته‌ام و کار با وزنه البته به صورت سبک را آغاز کرده‌ام.


سلیمی در مورد پرداخت نشدن پاداش رکوردزنی‌های او در بازی‌های آسیایی اظهار کرد: فکر می‌کنم قرار است طی چند روز آینده پرداخت شود. البته من هنوز خبر دقیقی ندارم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن